0 oy
149 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (329 puan) tarafından
Kızlar salı günü annemler bana gelicek 1saat uzak mesafedeyim sürekli gelmezler 2 ablam ve annem gelicek öğlene aklıma dolma yaprak sarmasj yanında ne yapabilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(2,537 puan) tarafından
Yabancı değiller canim sevdikleri şeylerden yola çıkabilirsin 
(329 puan) tarafından
Yılda bir geldikleri için herşey yapmak istiyorum ama deisik şeylere açığım:))
(2,537 puan) tarafından
Bir saatlik mesafeden yılda bir mi geliyorlar.ben ozenmezdim pek valla ne yalan soylim canim:))))
(329 puan) tarafından
Ya sürekli ben oraya gidiyorum denk gelmiyoruz oyuzden çok gelmezler bide 1 saatlik yol onlar için 10 saatlik gelir
-Reklam-
0 oy
tarafından

İmkanın varsa yoğurt çorbası börek ekleyebilirsin imkan derken çocuklardan imkan olmuyor bazen o manada :) biz misafirlere bayram yemeği gibi hazırlarız çorba börek yaprak sarması dolma tavuk pilav tatlı :) ya da Konya klasığı etli ekmek :D 

(329 puan) tarafından
Maslah malsahhh canim kesin hamaratsindir
tarafından
Oğlumdan sonra pek kalmadı hamaratlığım hiç zamanım olmuyor kendi evimde gurbette yaşıyorum bende sene de bir görüyorum işte ailemi bazen onlarla hazırlıyorum çoğu şeyimi
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Çorba pilav tavuklu ana yemek ekleyebilirsin tatlıda yaparsın yabancı değiller zaten 
(7,104 puan) tarafından
☺☺yemek çok iyi olur canım sarma yine yap pilavın yanına güzel olur
(329 puan) tarafından
Saol canimm sen niye uyumadın bende makinayı bekliyorum bitse serip yatacam artik
(7,104 puan) tarafından
Kasıklarımda akşamdan beri agrı var sıkıntı veriyor anlamadım enfeksiyon mu gaz sancısımı
(329 puan) tarafından
Geçmiş olsun bol bol su iç iyidir
(7,104 puan) tarafından
Saol canım öyle yapmam lazım doktor da demişti bugün pek içmedim bak düşününce
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Yoğurtlu bişeyler yanına iyi gider  közleme yada mantı , bır de tatlı yada kek çay için
(329 puan) tarafından
Saol canimm  :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 211 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (329 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 346 göst.
0 oy
18 cevap 462 göst.

413,777 soru

12,455,237 cevap