0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (455 puan) tarafından
Kızlar bizim yakınımızda bir komşu var konuşma esnasında erkek çocuğu ve kız çocuğu vardı yani da dedimki erkek çocuk için kaç yaşında oglun dedim 3un icinde dedi nasıl yani 4 mü olucak dedim yok 3 olucak dedi bende benim oğlum Ağustos 31 de 3 olucak dedim ama çocuk benimkinden büyük görünüyor dediki Ocak aynda 3 olucak dedi ocakta doğdu ise 2 yaşında oluyor ama asla 2 değil kesin 4 var dediği gibi ocaksa 4 oluyor bide 5 aylık doğdu dedi geriden geliyor dedi 5 aylık Doğan çocuk yasarmi hiçbir şey anlamadım 2021 doğumlu diyor Ocak ayında 3 olucak diyor mümkün değil 4 oluyor ocakta yanlismi biliyor acaba doğumunu diycem ama annesi bilir yani

10 Cevaplar

+1 oy
(981 puan) tarafından
He tamm de gec kız niye bu kadar kafa yordun :)
(455 puan) tarafından
Ama merak ettim nasıl olur diye eşime bile sordum oda dedi boşver bunumu dert ettin dedi ama mantık dışı :))
-Reklam-
+1 oy
(2,013 puan) tarafından
Aaabazi çocuklar yaşından büyük gösterilebilir benm kızım 3 yaşında göre bazen 4 bazen 5 diyen var ben 3 diyince boyu ne uzun ne büyük diyorlar bende artık nazara gelmesin diye büyük yaşını söylüyorum 4 falan diyorum kadında ondan demiş olabilir 
(455 puan) tarafından
Çocuk tam yaşında gösteriyor canım 2021 dogumlu 3 olucak diyince sasirdim Ocak ayına girince 2025 yılı oluyor ya ozaman 4 oluyor.onu demek istedim ama belki sizin dediğiniz gibi düşünmüştür ama yılı farketmeden söyledi
(2,013 puan) tarafından
Olabilir belki bilmiyordur da yada ağzından çıktı artık mecbur yalan söylemek zorunda kaldı bilemeyiz
Takma boşver gitsin
(455 puan) tarafından
Aynen canım takmıyorum artik
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Var canım Tv'de görmüştüm premature oldukları için yaş düzeltmesi yapıyorlar 
(455 puan) tarafından
Öylemi ilk defa duyuyorum da şaşırdım hesaplama yaptım uymuyor demek yaş düzeltmesi yapılınca yaş 3 oluyor
(1,650 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla doğdugu aydan değil doğacagı aydan hesap ediyolar ama bende tam bilmiyorum
(455 puan) tarafından
Prematüre geriden geliyor filan dedi ama çokta konuşamadık bende tam bilmediğim için kafam karıştı birde 5aylik bebeğin yaşadığını hiç duymadım da merak ettim canim
0 oy
(6,770 puan) tarafından
2021 ocakta doğmuşsa ocak ayında 4 olacak. Kaç aylık doğdu onu bilemem ama 4 oluyor işte. 
tarafından
2021 ekimde doğdu geçen kızlar 3 olcak dedi :D
(6,770 puan) tarafından
Evet seninki 3 olacak canım.
Bu senenin ocağı geçti 2025 in ocağına doğru gidiyoruz o yüzdrn kadının çocuğu 4 olacak.
(455 puan) tarafından
Evet canım işte öyle hesapladım bende oda 3 deyince sasirmistim
(455 puan) tarafından
3e giricek daha olmadı diyince sasirdim 2021 dogumluymus ocakta girince 4 oluyor ama o 3 olucak diyor ocakta 2025 olucaz
0 oy
tarafından
Duzeltilmis yaşına göre söylemiş erken doğan çocuklar farklı hesaplaniyor 
0 oy
tarafından
Çocuk prematüre doğmuşsa hastaneden çıktığı günden itibaren 1 ay olarak sayılıyor ondan karışmış olabilir kafanız 
(455 puan) tarafından
Olabilir ben bunu bilmiyordum ayak üstü konuştuk zaten tam anlatamadi benimdekafam karıştı ama burda öğrenmiş oldum
0 oy
(2,643 puan) tarafından

Bacım maşallah hayatın baya tıkırında ki böyle günlük bir konuyu buraya post açacak kadar dert etmişsin:) Güzel bir şey derdinin bu olması :D

(455 puan) tarafından
Yok canım be keşke tıkırında olsa bir sürü derdim var başımda bir eksik bir fazla farketmez dedim demekki
0 oy
tarafından

Boşver bacım :D

0 oy
(4,025 puan) tarafından
2025 ocakta 4 olacak ama 5 aylık doğduysa 4 ay sonrası doğmuş gibi hesaplanıyor prematürelerde. Ama bu düzeltmeli hesaplamayı 2 yaşından sonra bırakıyorlar diye biliyorum ben de. Ama kadın bırakmamış olabilir:) Yaşından geri de durmuyormuş yani niye öyle yapıyor. Belki başlarda her şeyinin geri olmasına çok takmıştır belki içinde yaradır boşver he de geç:) 
(455 puan) tarafından
Çok sorgulamadim zaten canım yanında sadece merak ettim nasıl olur diye düşünmeye başladım ama burda öğrendiğime göre oluyormuş
0 oy
(18,210 puan) tarafından
İşte doğum gününde üç olacaktir o zaman ablamın bir oğlu öyle idi anaokulunda ilk okulda bütün çocuklardan iki üç yaş büyük duruyordu şimdi de 1.90 boylarında 100 küsur kilo 
(455 puan) tarafından
Aynen canım çocuk maşallah yaşıtlarından daha büyük duruyor gelişimi filan iyi

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,665 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 656 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 520 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu