0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,623 puan) tarafından
Anam ne cektim bi saattir zaten gece gec yattık bide komşu açmış son ses İbo dan Aramam açtı şimdi de yine son ses misket actı nasıl bi ruh halinde acep bir kac kişi çıktı uyardı hala kısmadı sesi

9 Cevaplar

+1 oy
(5,328 puan) tarafından
Tam dayaklık zoru neymiş acaba 
(1,623 puan) tarafından
Kız neye ugradığımı şaşırdım sabah sabah şimdi kapadı Allah'tan
(5,328 puan) tarafından
Aslında misket caliyorken kalkıp oynasaydin sabah sabah ':D
(1,623 puan) tarafından
Kız o enerji nerde bendeee sabaa kadar kızdan tekme yedim bugun benle yatası tuttu her yerim ağrıyo Akşam düğün varmış ses sistemini ayarlıyomuş öğlen almaya gelceklermiş ondan açmış
(5,328 puan) tarafından
Hee ticaret :D
(1,623 puan) tarafından
Ayynen
-Reklam-
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Sabah sabah bu enerji bu heves nerden geliyor ya 
(1,623 puan) tarafından
Akşama düğün varmış ses sistemini ayarlıyomus öglen almaya gelceklermiş
0 oy
tarafından

Sabah sabah kafayı sıyırmış demek ki :D bizede lazım öyle bir kafadan

(1,623 puan) tarafından
Akşama düğün varmış ses sistemini ayarlıyomuş öğlen almaya gelceklermiş
0 oy
(315 puan) tarafından
Bizimde sabahtan beri koşma ziplamâmakine villada kız sağdan sola doğru koşturup duruyor gum güm  sekisden beri
(1,623 puan) tarafından
Anam senin işin çok zor üst komşu da değil karşı komşu acmış sanki bizim binada Akşama düğün varmış ses sitemini ayarlıyomuş öğlen almaya gelcekmiş
0 oy
tarafından
Şuan bende açtım müzik iş yaparken müzik dinlemeyi severim ama sadece ben duyarım komşuları rahatsız etmem bu ruh hastası belli 
(1,623 puan) tarafından
Akşama düğün varmış ses sistemini ayarlıyolarmış öğlen almaya gelceklermiş
tarafından
Olabilir yine de bu saatte mi ayarlanır bari 11 12 yi bekleseyd
(1,623 puan) tarafından
Arıza vs var mı diye kontrol etmek istedi demekki
0 oy
(2,075 puan) tarafından

Aramam sormam bir daha. Oy farfara farfara ateş de düştü şalvara :D ayyy yazarken güldüm resmen bu nasıl kafa yapısı ya o

(1,623 puan) tarafından
Yok cana farfara değil di misket oy gelin oy gelin oynasın dönsün gelin bir ömür mutlu olasın gelin  akşama düğün varmış ses sistemini ayarlıyomuş öğlen almaya gelceklermiş ondan açmış o kadar
(2,075 puan) tarafından
Haftanın başı düğün mü olur ya
(1,623 puan) tarafından
Bazı şehirlerde durumu iyi olanlar 1 hafta önceden başlıyo düğünler her akşam eğlence yapıyolar
0 oy
(5,905 puan) tarafından
Ya sabır çekiyorum arkamdakini yolmamak için istisnasız her sabah kadının çığlığı gerizekalı salaakkkk diye oğluna bağırması ile uyanıyoruz ha birde her sabah 2 saat görüntülü dedikodu seansı var delircem az kaldı 
(1,623 puan) tarafından
Allah sabır versin bizim karşı binada Komsu ama bizim binada gibi calıyodu resmen akşam düğün varmış ses sistemini ayarlıyomuş öğlen almaya gelceklermiş ondan açmış
(5,905 puan) tarafından
Neyseki sizinki geçici süre her sabah her sabah bıktık ya
(1,623 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun polise şikayet edin belki kendine gelir benim eski bina komşumun biri oğluna doğum günü yaptı akşamüstü saat 4 5 gibi alt katındaki komsuda polisi aramış polis gelmişti ses çok iniyomuş rahatsız olanlar binada biraz sessiz olun diye uyarmısyı
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Duvarını iyice bi dürt sonra aramazsan arama yar aramazsan arama aç sen de aynı yeri dinlet dur. 
(1,623 puan) tarafından
Kız karşı komşu binadan değil akşama düğün varmış ses sistemini ayarlıyomuş öğlen almaya gelceklermiş  millet cıkınca kapadı
0 oy
(16,551 puan) tarafından

Bizim apartmanda olsaydı şimdiye fiziki hali ruh halini geçip perişan ederlerdi adamı  :D şiddeti onaylamıyorum ama kimse yüksek sesle müzik dinleyip çevreyi rahatsız edemez.

(1,623 puan) tarafından
Binada değil kız karşı komşu akşama düğün varmış ses sistemini ayarlıyomuş öğlen almaya gelceklermiş kapattı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 395 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 213 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asfkbraocl (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selenyatkineymen (112 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,172 cevap

36,262 kullanıcı

...