0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (2,811 puan) tarafından

image

Genel olarak kötü etkileyecek sanırım. Bazen bu tarz şeylerin etkisine inanırım nedense. Hepimiz için hayırlısı ❤️

7 Cevaplar

0 oy
(1,461 puan) tarafından

Bende nedense hiç inanmıyorum canım :)hicte takip etmem böyle şeyleri 

(2,811 puan) tarafından
Öyle önüme geldi ama burçlar vs inanırım. Dünya da büyük Dünya dışı da canım benim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben inanmam ya tam tersi okuyup etkisinde kalıyorsun sonra da gerçekten de oldu oluyor en iyisi bunlardan uzak durmak ve iyiyi çağırmak 
(2,811 puan) tarafından
Doğrudur canım öyle önüme geldi ama burçlara vs inanırım:)
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Sonuçta dünya ve dünya içinde yaşayan bütün canlıların hepsi bir biri ile bağlantılı. Astronomiye inanırım ama her astrologa inanmam. Çünkü çoğu sallıyor. Bir de insan oğlu nerede kötü bir şey ilk onca kötüyü düşünür. 
(2,811 puan) tarafından
Dogru canım orası. Her şeyi bir şeye bağlama huyumuz kurusun :) burçlara ben de inanırım dünya kadar dışı da büyük:)
(2,734 puan) tarafından
Kesinlikle çok büyük.
0 oy
(4,058 puan) tarafından

Kova burcu zaten hep tepetaklak alıştım ben ama inanmam böyle şeylere:D

(2,811 puan) tarafından
Haha ben daha çok burclarin özelliklerini dikkate alirim yoksa geneli aynı şeyler yok böyle olacak yok şöyle onlara ben de inanmam
0 oy
tarafından
Bunlari okuyan insan otomatik başıma bunlar gelecek diye düşündüğü için oluyor diye düşünüyorum. Hiç inanmam
(2,811 puan) tarafından
Kötüyü çağırmak anlamında yani, haklısın canım. Burçlara vs inanırım ama direkt şu olacak bu olacak şeyleri bana da tuhaf geliyor. He milyonlarca insanız illa birinden birine tutuyor :)
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Böyle şeyler fala giriyor. doğru ya da yanlış çok fark etmez ama günah olduğu bir gerçek 
(2,811 puan) tarafından
Benim daha çok inandığım burç özellikleri. Yoksa bu olacak şu olacak anlamında değil. Allahtan başka kimse bilemez olacakları ❤️
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Bana saçma geliyor ve asla inanmiyorum
(2,811 puan) tarafından
Burç özelliklerine inanırım genelde taşırlar insanlar özellikleri ama bu olacak şu olacak laflarına ben de inanmam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 614 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 805 göst.
0 oy
5 cevap 180 göst.
8 Kasım 2024 Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (50 puan) tarafından soruldu