0 oy
734 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar..Merka ettim sadece ..Azerbaycanlılar hakkinde fikirleriniz neler..Ve Azerbaycanlı kullanicilar ses edin ❤️

28 Cevaplar

0 oy
(1,620 puan) tarafından
Arkadasım azeriii çoookkk seviyorum qardaşımı 
-Reklam-
0 oy
(17,336 puan) tarafından
Azeri kökenli Karslı bir hanım olarak kötü yorum yapanı linçlerim :) 
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Benim büyüüüükk dedelerim nenelerim Nahçıvandan Anadolu'ya göç gelmişler Erzurum'a. 
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Ablamin arkadaşı Azerbaycanli arkadaşını evine getiriyordu Almanyada yaziktir yemek yapayım vs diye en son kocasını elinden aldı kadını def ettiler o günden beri biraz ön yargı oldu canım 
0 oy
(648 puan) tarafından
Bakuye gezmeye gittik arkadaşlarimla ve o kadar iyi karşılandık ki. Herkes Türkiye'den geldiğimizi duyunca bize çok iyi davranıyordu. Dünyanın hiçbir yerinde o şekilde güzel karsilanacagimizi sanmıyorum. Bir de üniversitede Azerbaycanli matematikci hocamız vardı. Türkiye'deki Azerbaycanlı matematikçiler pek sevilmez ama :) Genel olarak öğrencileri çok zorlayan hocalar onlardir. Sovyet sisteminde yetiştikleri için öyleydi bize çok farklı geliyordu belki de. 
0 oy
(19,074 puan) tarafından
Şu dünyada onlardan başka dostumuz yokmuş gibi hissediyorum. Hatta kibrislilarin bile bizi sevmediğini duymuştum.  Tek dostumuz Azerbaycan. Daha doğrusu kardeş diyeyim. Hiç tanidigim olmasa da 
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Oda insan bizde insan sonuçta ön yargım yok 
0 oy
(410 puan) tarafından
Azerbaycanlilari hiç görmedim tanıdığım olmadı ama nedense onlara karşı bir sevgim var hele öyle güzel halayları var bayılıyorum;))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ayseeeeeeen (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
19 Mart 2019 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mervece (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,676 göst.