0 oy
50 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (39 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar 3yasinda oglum var 6 ayliktan beri hava kullaniyoruz bronsit var cok uzuluyorum ogluma bildiginiz bronsite iyi gelen bisey varmi pekmwz veriyorum dut baska ne yapabilirm oglum icjn

1 cevap

0 oy
(148 puan) tarafından
Benim oglum iki yasinda uc aylikken bronşit gecirdi hala devam ediyor kış ayi hep hastaneyiz yengem bebekken bronşit mis bana akgunluk sakiz onerdi onu kullandim oksurugu bi gece bitti kışın surekli kullanmayi dusunuyorm zaditen ilac kullaniyorm surekli kışın bu kış bakicam o gunluk sakiz kullanmayi dusunuyorm cok zor bronşit olan cocuklar yun haliniz varsa kaldirin toz iyi gelmiyor bebeklere malesef ki evi havalamdirilmasi lazm supurken acilmamasi lazm ama ben aciyorm mecburum cunki  uyurken acamadigim icin kuru dut veriyorm her sabah  yada ihlamur veriyorm değişiklik olsun diye bu iki sini evde eksik etmiyorm gunluk sakizi icin nasil yapildigini anlattabilirim 
(39 puan) tarafından
Anlat canim lutfen oglumda ayni durumda cok zor rabbim sifa versin cocuklara
(148 puan) tarafından
Aktardan akgun sakizi aldm gunluk sakizi diyede geciyor eski bi tavaya koyup altini kisip duman cikmaya basladiginda ince havlu ustune orttum altini kapattm uc dort dakika beklettm havluyu alip ters verip katladm duman gelen kismin ice geldi o tarafini sirtina bide gogusune koydm sabaha kadar o sekilde yattı sabah oksuruk diye birşey kalmamisti kışın hep yapmayi dusunuyorm acikcasi cunku bronşit ilaclari cok guclu bes tane iciyor oglim ilac karsi oldugum icin dogal cozum ariyorm bunu yemgem dediginde yaptım cok iyi geldi cok sukur
(39 puan) tarafından
Anladim canim bende deniycem insalalh iyi gelir cok tesekkur ederim
(148 puan) tarafından
Rica ederim inşallah şifa olur:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 217 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 681 göst.
12 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Azem duhanin annesi (905 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,076 göst.
30 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde naber cınım (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 436 göst.

406,926 soru

12,211,368 cevap

36,787 kullanıcı

...