0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Güneşliklerin hepsini stor aldım lanet ettim ya açılması kapanması sıkıntı temizliği sıkıntı azcık perdeyi aralamak istesem o bile sıkıntı nerden bulastiysam. Cereyan bile yapsa perdeler pat pat vuruyor sinir oldum ya

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sakın alma diye yorum yapacaktım o hataya düşmüşsün bile :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Stor pişmanlıktır ya. En güzel tül perde.
(125 puan) tarafından
Kaynana gazına geldim tül perde mi kaldı stor al dedi birseyede karışmasalar olmuyor
0 oy
(261 puan) tarafından
Salonda tül ve fon perde kullandım mutfakta tül ve güneşlik yatak odasında stor ve tül heryerin kullanım alanları farklı olduğu için heryere aynı perdeyi yaptırsam kullanışlı olmazdı böyle tercih ettim ama yatak odamın penceresi daha büyük olsaydı oraya da fon perde takardim kesin 
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Kesinlikle tül..

Oğlumun kızımın odasına stor aldım bide mutfağa geçen sene taşınırken..

Vallahi pat pat sesiyle beyni gidiyo insanın..

Hele mutfakta tamamen pişmanlık tamamen..

Hepsini tüle çevirdim 
0 oy
(7,651 puan) tarafından

Bizde aldık pişman olduk :D

0 oy
(614 puan) tarafından
Bende salonumu değiştircem zebra perde güneşte yandı eridi. Kruvaze perdeyi normal tüle çevirtcem. Altına normal güneşlik alcam . Yanlarda fon alcam. Zebra stor filan asla almam artık yıkaması eziyet artık pratik istiyorum herseyi
0 oy
tarafından
Bende bütün evin perdelerini alacağım şimdi sadece salona lazer kesin Stor üstüne tül perde.yatak odasinada sadece stor almayı düşünüyorum diğer odalara güneşlik tül bence her odanın perdesi ayrı 
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Sadece oğlumun odasında zebra stor perde var diğer bütün odalar da normal güneşlik 
0 oy
(20,524 puan) tarafından
Tül perde cevabı sen vermişsin zaten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 49 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ikbal (51,451 puan) tarafından soruldu