Gec gordum ya afedersiniz 1 yufkayi kırpıyorum irili ufaklı, 1 ya da 2 yumurtayi yarım su bardağı süt, yarım çay bardağı sıvı yağ ve biraz beyaz peynirle çırpıyorum, kırptığım Yufka parçalarını karışımın icine koyup karıştırıyorum, yapismaz bir tavayı hiraz yağlayıp karışımı iyice yayıyorum ama tava kucukce kalın olur, büyükse de çok ince olur orta boy bir tavada yapıyorum. Ocağın altını kısıp tavanin kapağını da kapatıp pişiriyorum. Altı pişince böreği spatulayla ters cevirip diger tarafini da pişiriyorum. İsterseniz içini patatesli vs de yapabilirsiniz güzel ve pratik genelde kahvaltıda yapıyorum ama bugün 1 Yufka vardı kalmasın diye yemeğin yanına yaptım. Biz severek yiyoruz☺️