0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (148 puan) tarafından
Merhaba kızlar linçlemeyin...2 oğlum var çok kız istiyorum sprem testleri oluyormuş erkek de ki spremlerde kız ve erkek kromozomlarına bakıyolarmış bilen duyan var mı hangi bölüme gitmek gerekir kız için bir kez daha şansımı denemek istiyorum ama önce hu sprem testini yaptırmayı düşünüyorum var mı bilgisi olan içim gidiyor artık kızları görünce :(

8 Cevaplar

+1 oy
(13,798 puan) tarafından
spermlerin yarısı x yarısı y kromozomu taşır. x gelirse kız y gelirse erkek olur. isteğin kadar test yaptır farketmez. Türkiye de yasak paran varsa git yurtdışına cinsiyeti belirleyip tüp bebek yaptır. 

tabi hayırlısını istemek daha doğru ama Allah beklediğiniz evlatla sınamasın sizi
(148 puan) tarafından
Teyzem Avusturya da 5 erkek cocuktan sonra sperm testi yaptırmış aklımda kaldı soramıyorum utanıyorum her zaman hayırlısını istiyorum
(13,798 puan) tarafından
her zaman hayırlısı dileyip bu yollara başvurmak da insanın kendisiyle çelişmesi
(148 puan) tarafından
Öyle olduğunu düşünmüyorum herşeyin hayırlı deyim oluruna bırakmıyoruz çabalıyoruz sonuçtq
(13,798 puan) tarafından
bahsettiğin şey farklı çocuk farklı şey. sapla samanı karıştırma. çok paran varsa git kıbrısa sipariş çocuk yap gerisi komik
(148 puan) tarafından
Sen böyle düşünüyor olabilirsin aynı fikirde değilim olmakta zorunda değiliz yorumun için mersi
-Reklam-
0 oy
(4,070 puan) tarafından
Bu şekilde sadece istiyor hayırlı şekilde olsun demiyorsunuz, Rabbim hayırlısını nasip etsin.
(148 puan) tarafından
Ben her zaman hayırlısını istedim Rabbım den duamda ama tıbbın o kadar ilerlemiş imkanlarını da kullanmak isterim
0 oy
tarafından
Sanırım bu şekilde çok istediginizicin olmuyor. Annemin komşusu erkek olsun diye diye 4 çocuk yaptı 4 üde kız oldu. Artık olmaz diye kordonlarini baglatmaya gittiğinde hamile olduğunu anladı, ve erkek oldu. Rabbimden hayirlisini istemekte fayda var.
(148 puan) tarafından
Rabbimden hayırlısını istiyorum tabiki ama tıbbın imkanlarını da kullanmak istiyorum tabiki
0 oy
tarafından
Bak canı şimdi şöyle anlatayım bilmiyom genede yanlış bilgi vermeyeyim de şimdi günübirlik adet bittikten sonra ilişkiye girilirse her gün yani erkek oluyormuş adet bittikten sonra 3 gün sonra ilişkiye girilirse sonrasında girilmezse kız tutuyormuş
tarafından
Ben böyle duydum
(13,798 puan) tarafından
hafif bir gerçeklik payı var ama yüzde 1 kadar ihtimal bu
(148 puan) tarafından
Hmm bunu denicem
tarafından
Ahahaa aha istediğinden farklı cinsiyet ttuttu canım ha benimkisi tesadüf oldu bu anlattığım gibi oldu ve kızım oldu oglumd agunu birlik ti kızımda bir kerede tuttu adet bitiminin 4 günde
0 oy
(2,907 puan) tarafından
Ya neden böyle şeylerle uğraşıyorsunuz, hiç mi saygınız yok doğacak olan çocuğunuza? Anlatabilecek misiniz küçücük bir meleğe sırf sen kız ol diye sperm testi yaptırdık diye. İçinizde muhtemelen bir yoksunluk var ve kız evladınız olunca  geçeğini sanıyorsunuz. Böyle boş işlerle uğraşacağınıza neyden yoksunuz onu bulun ve düzeltin, naçizane.
(148 puan) tarafından
Anlatılacak bişey yok istemek kadar doğal bişey yok 2 evladım var şükürler olsun bi tane de kızım olsun istiyorum he erkek olsa üzülür müyüm hayır aslanlar gibi 3 erkek evladım olucak ama olmayan istenir olan şükürler olsun ki ayaklarına taş değmesin var... O zaman cocugu olmayanlar da istemesin tüp bebek yaptırmasın adına kurban olduğum Rabbım vereceği varsa veriyor zaten... olaya başka boyuttan bakmayın ya evi arabası olmayan yada evi olup arabada isteyene ev neyine mi yetmiyor diyorsunuz anlamış değilim
(2,907 puan) tarafından
Çocuk istemek başka şey, evlenmek çocuk yapmak dinimizde tavsiye ediliyor ama erkek evlat isteyin gidin kromozom testi falan yaptırın diye bir tavsiye yok... Utanç verici bence.
(24 puan) tarafından
Ne zamandan Allahdan ureyimzden kecen biri arzunu dileyi istemek utanc verici bir sey olmus? Kurandan kanitin varmi? Erkek ve ya kiz evladi istemek gunah ve ya utanc oldugu?
(148 puan) tarafından
Senin fikrin ben utanc verici olduğunu düşünmüyorum tıbbın fevkalade imkanları bence sen yaptırmak istemeyebilirsin ben dinen de bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum
(2,907 puan) tarafından
E böyle devam edin madem.
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Türkiye de yasak. Din olarak da fetvası hastalık durumunda serbest. ( Kız çocukları genetik hastalık bakımından daha dirençliymiş) Öbür türlü caiz değil. Bende tüp bebek yaptırdım,olmuşken öyle olsa diye düşünmüştüm. Böyle dendi bana
(148 puan) tarafından
Teyzem Avusturya da yaptırmıştı ordan biliyorum böyle bişeyi demek burda yasak
0 oy
(774 puan) tarafından
Türkiye'nin birçok yerinde yapılıyor artık canm yasaklik boyutunu ile ilgili bir bilgim yok ama çevremde öyle iki kişi erkek çocuk doğurdu kromozonlari ayikliyorlar sanırım hangi cinsiyeti istersen onu sadece asiliyorlar 
(148 puan) tarafından
Aaa bana test sonucunda işte kız olma ihtimali de şu kadar deseler de yeter teyzem yurt dışında 5 tane oğlu oldu sperm testi yaptırmışlar kız kromozomu yok denecek kadar azmış sanırım yada yokmuş bu adamın tıbbı olarak kız olma ihtimali yok demişler tabi Rabbım ol ederse olur ayrı birşey
(774 puan) tarafından
Aynn cnm ona bakıyorlar zatn bir tanesi Ankara'da yaptirdi diğeri Samsun'da Allah gönlüne göre versin
0 oy
(24 puan) tarafından
Allah xeyirlisi ile qismet etsin insAllah. Seni anliyiram menimde iki qizim vardi ALLAHdan bir xeyirli ogul payida istedim sukur verdi. Yeni gunah haqsizliq deyenleri anlamiram biz Allahdan isteyirik illa Allah vermelidir deye usyan etmirikki gunah olsun.Her sey Allahin elinde ve bizde Allahdan isteyirik insAllah seninde sagliqli xeyirli qizin olur qiz ovladi basqadir
(148 puan) tarafından
İnşallah aynen öyle ben isyan etmiyorum çok şükür 2 oğlum var 1 tane de olsa keşke kız olsa onun içinde yapabileceğim tıbbı bir imkan var mı diye merak ediyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merve1997 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 540 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,043 soru

12,403,967 cevap

44,546 kullanıcı

Kategoriler

...