0 oy
595 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Her seferinde eşim yanımda iken pratik yapayım diyorum. Sağolsun eşim ağzımdan burnumdan getiriyor. Yok arabanın şurası yok burası bıktım valla. Eğer ona cevap vermez isem bu sefer çocuğa (1 yaşında) karşı sen çok şımarttın vs. gibi. Gerçekten daral geldi su araba mevzusundan. Hayır araba zaten eski model ben öğreneceğim diye öyle aldık. Eski bir model araba zaten arıza verir her halükarda. Çok yoruldum bu hayattan 

12 Cevaplar

0 oy
(1,858 puan) tarafından
Yani araba sürmeye çalışıyorsun Esin söyleniyor diye mi çok yoruldun hayattan 

Valla değişik yani 
tarafından
Hayır araba sürmek değil. Sürekli böyle eşim her şeye laf her şeye söylenme
-Reklam-
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Hayat senın için sadece araba sürmek mı enteresan bu kadar kolay bıkma şikayet etme arattırır kurban olduğum bu günlerini
tarafından
Sürekli söyleniyor sürekli. Araba sürmek artık son damla
0 oy
(883 puan) tarafından

Normaldir bacım. Hangi koca sakin sakin anlatır kii. Sabret öğrenmeye bak kulak asma. Eğer çok kulak asarsan daha çok hata yaparsın. Şunu da unutma. Yapılmayacak şey değil sen de yaparsın <3

tarafından
Teşekkür ederim ama eşim sürekli bahane bulmasa daha iyi olacak. Yaptığım her işe bir lafı var.
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Çok takma yaaa. Sen öğrenmene bak. 
tarafından
Biliyorum pratik yapmam lazım ama çok zor. Pratiğe dökmeden elimi ayağımı birbirine doluyor. Ki her işte böyle yapıyor
0 oy
(4,293 puan) tarafından

Arabanın arıza verip, eşinizin sürekli söylenmesinde hayatın suçu ne?? Tek derdiniz bu olsun :)

tarafından
Kız her işte böyle benim kocam. Ben ne iş yapıyorsam söylenir vıdırdanır. Hani bir başardın demek zor geliyor
(4,293 puan) tarafından
Erkekleri tanımak istiyorsanız ondan araba sürmeyi öğrenim diyorlar :)))
tarafından
Baya tanıdım eşimi o zaman. :)
0 oy
tarafından
Araba sürmeyi baba ve eşten öğrenmek yanlış.
tarafından
Onun dışında seçeneğim yok
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Valla bacım benimkide aynı o yuzden onunla kullanmıyorum o yokken daha rahatım panik yaptırıyo bana süreklisonrada slısamadın acemi gibi davranıyon hala diyo o yuzden onla bi yere gidicegim zaman ona kullandırtıyom
tarafından
Ben onsuz çıkamam ki bebeğim var. Onunla da olunca söylenip duruyor. Ki yaptığım her işe bir bahanesi var
(2,514 puan) tarafından
Bebek için puset yada oto koltukları var kızımı oturtuyorum saglanca baglıyorum kemerlerini Oğlum da normal kemeri bağlıyorum istediğim yere gidiyorum eşim yokken kafamda rahat oluyo dırdır cekmekten iyidir valla yavaş yavaş gidip geliyorum gideceğim yere
tarafından
Almıyor ki bizimki. Biliyor alsa bebekle pratik yapacağımı
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Eşten hoca olmaz maalesef.

Bu yüzden özel ders alıyorum ama ne kadar alabilirim ki yine de eşimin bana öğretmesi lazım bakalım ne olacak
tarafından
Her araba bir değil ki. Mecbur insan kendi arabasını kullanabilmeli
(2,762 puan) tarafından
Özel derste hoca kendi arabamızla öğretiyor canım
tarafından
Onu bilmiyordum. Eğer öyle bir şey varsa süper bir şey bu. Teşekkür ederim
(2,762 puan) tarafından
Ben 3 gün toplamda 6 saat ders aldım kendi arabamızla çok iyi oldu sende bulunduğun şehirden bak canım
tarafından
Çok teşekkür ederim hemen araştırayım
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben 13 yildir aktif araba kullaniyorum esim hala benim kullanma seklime laf eder. Ve herkes guzel bir sekilde kullandigimi soyler. Cunku onun icin araba kullanmasam her yere beni sen gotu4 desem daha iyi. 

Bence sadece araba kullanmaniza degil baska seylere de soyleniyor esiniz bu son patlama konusu olmus. Sizi hakli buldum.
tarafından
Eşim her şeye söylenen bir tip. İnsanı bezdiriyor ki bıraksın yapmasın istiyor. Ki bunu da çok güzel yapar
0 oy
(8,563 puan) tarafından
Erkeklerle araba sürülürmü hiç
tarafından
Mecbur olunca evet
0 oy
(8,045 puan) tarafından
Ben seni anladım Baloncu kuşum. Kocadan hoca olmaz onu bilerek bin arabaya. En anlayışlısı bile sen araba sürerken yanında bıdı bıdı eder :D İkincisi de söylenen koca zordur biliyorum, sen buna dolup hayattan soğumuşsun araba mevzu değil yani, kocana he tamam de geç. Dediğini onaylama ama itiraz edip kendini germe de. O da bir söyler iki söyler susar çünkü belli ki eşiniz dişine göre bir gerilim partneri arıyor o siz olmayın :) 
tarafından
Emin ol benden sessizini bulamaz. Çünkü karşımdaki konuşur konuşur ben kendi bildiğimi okur karşı tarafa çaktırmam. Ama insanı bezdiriyor iyice
0 oy
(1,228 puan) tarafından
Bi de iyi tarafından bak 

Arabanız var 
tarafından
Ailesinden kaçırdığım parayla evet var.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 640 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 1,079 göst.
0 oy
11 cevap 843 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,958 soru

24,393,982 cevap

349,545 kullanıcı

...