0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (7,135 puan) tarafından
Kizlar Eylül'ün 2 sinde alıştırma haftası olarak baslayacakmis anaokulu ilk hafta çocukların yanında biz anneler de mi kalıyoruz yoksa öyle alisirlarsa devamlı bu şekilde gider diye bırakıp çıkacak miyiz (Eylül'ün 4unde hastane randevum var ondan soruyorum)

İkinci sorum ise anaokulu için liste verecek ogretmenimiz tabi ama bu hafta marketlerw okul malzemeleri gelecek e tabi okul başlayana kadar hiçbir şey kalmaz o yüzden fiyatı uygun olan kalietli malzemeleren almak istiyorum oğluma ogretmenler belli bir marka mi istiyorlar farklı marka alsam kabul etmeme gibi bir durum olur mu sorun cikarirmi öğretmen 

3 Cevaplar

0 oy
(3,659 puan) tarafından
Öğretmen liste veriyor ve genel olarak hepsini marka istiyor yani sonradan almanız sizin için daha iyi olur ama bazı şeyler standart değişmiyor suluboya keçeli boya tahta kalemler bunlar belli alabiliyorsanız bunları alın her şeyi on ikili olsun.

Diğerlerini okul listesi ile birlikte almanız daha iyi olur.

Alıştırma haftasında 1-2 saat sadece kaynaşma yapılmıştı, beslenme saati olmadı 

velilerin çocukları huysuzluk yapanlar sadece içeri girdi ama uzun uzun kalmadılar, çünkü birilerine alışması gerekiyordu 

biz de bahçede bekledik çıkışa kadar
(7,135 puan) tarafından
Çok swol aydınlattığın için canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(6,808 puan) tarafından
Bizimki 3 güne alışıyorlar dedi zaten normal saatinden az kalıyorlar galiba alıştırma haftasında 

Ben suluk beslenme örtüsü beslenme kutusu çantasını aldım geçen AVM'de denk gelince şoktada A4 kağıdı vardı onu aldım boya konusunda marka ister galiba o yüzden kırtasiyeden alıcam listesi verilince 
(7,135 puan) tarafından
Çok mantıklı aslında bende o dediklerini alayım onlara marka belirtmezler zaten boya kalem filan onları sonraya bırakayım bari teşekkür ederim cnm
(6,808 puan) tarafından
Bu yorumdan sonra n11 e bakayım dedim boya setinde kuponum varmış onuda aldım ☺️☺️
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Bizim geçen sene 1 saat kalıyorlardı içerde biz de bahçede bekliyorduk.

İkinci soru için de öğretmen liste veriyor.

Bazi şeylerde marka belirtiyor o yüzden siz kafanıza göre almayın 
(7,135 puan) tarafından
Evet bende marka belirtir diye düşünmüştüm alıştırma haftasında bir saat kaldıklarını bilmiyodum ama iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim cnm
(14,491 puan) tarafından
Rica ederim kuzum.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

İlgili bir soru bulunamadı

407,169 soru

12,221,023 cevap

36,815 kullanıcı

...