0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben bı kaç gündür çok kazik yedim açıkçası hep benim iyi niyetimden kimseyi taniyamiyorum anlayamıyorum niye böyleyim kime guvenecegimi şaşırdım ne yapacağımı şaşırdım çok yalan dolan var çevremde herkezmi böyle hiç mi güvenilir kimse yok kismeyi taniyamiyorum herkese iyi diyorum sonra okkalı bı kazık yiyip otuyorum sizler cevredekilerler çok samimi olurmusunuz 

2 Cevaplar

0 oy
(14,491 puan) tarafından

Yakın derken mesela ne derece yakın o önemli.

Az yakın çok yakın can içi :)

Kategorilero vardır :)

(14,491 puan) tarafından
Amin gülüm benim ♥️♥️♥️

Heeee bu arada;

♥️♥️♥️♥️DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN ♥️♥️♥️♥️ Allah çiçekler sersin yoluna ♥️♥️♥️
(3,858 puan) tarafından
Çoook tşk ederim kalbî güzel insan  Rabbim seninde evlatlarının da yollarını her daim hayırlı huzurlu nasip etsin canım benim♥*♡∞:。.。:∞♡*♥♡✧❤❤
(3,190 puan) tarafından
Hortlatiyim mi yine muhabbetinizi he söyleyin:) Selamünaleyküm bacılar ❤️ canım karşıda ki insanlar nankörse sıkıntı. Samimiyetini bile kullanırlar. Sırrını verdiğin zaman korkmayacagin kadar samimi ol. Yani ağzında bakla ıslanmayan insana ne derece güvenip yakın olursun mesela. Ona göre önlemini almış olursun
(14,491 puan) tarafından
Aleyküm selam gülüm benim ♥️♥️ ne doğru dedin..
Kime içini dökünce eline koz vermiş gibi hissetmiyorsan ♥️ ne güzel tabir..
(3,858 puan) tarafından
Aleyküm selam tatlım zaten sırrımı öyle güvenmediğim kimselere vermedim vermemde konu şu aslında yüzüne gülüp arkandan konuşan insanlar bugün bana dost gibi gözüküp yarın başla birini görünce satan kişiler bunları çok gördüm etrafımda buda bana kendimi gerı çekmeyi ögretti selam aleyküm aleyküm selam bu kadar artık ☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Postum yukarı 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 110 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Arzu0102 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy