0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,507 puan) tarafından
14 aylık oğlum emiyor yakı bandı kana karışır emzirmede yapıştırılmaz yazıyor Google da 

Öylemi gerçekten hanımlar doktora soran varmı acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(14,228 puan) tarafından
sordum yapma dedi bana maalesef kas gevşetici ilaçlar, kremler hep süte geçiyor. havlu ütüle onu koy sıcak sıcak. geçen hafta mahvoldum tutulmaktan ama hiçbir şey gelmedi elimden
(3,507 puan) tarafından
Ayy ciddenmi ya eşimi bide eczaneye gönderdim gece gece.. boynum tutuk 2 gündür çeviremiyorum. Emzirme hiç aklıma gelmemişti
(14,228 puan) tarafından
maalesef, geçen hafta şaftım kayfı boynum tutuldu diye maksimum parol içtim ağrısına dayanamayınca. aile hekimim 1 krem verdi ama 2-3 kereden fazla kullanma bu da geçiyor dedi, cesaret edip kullanamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ya ben de onu yaşamıstim muallakta kalınca kullanmamıştım :/

Yakının kremi var onu almıştım eczacı kullanma deyince geri bırakmıştım falan.

Zeytinyaği varsa onunla bastırarak masaj yapsın etrafında biri varsa şifa olsun insallah
(3,507 puan) tarafından
Ayy keşke önce soraymışım eşimi eczaneye gönderdim sonra sordum :/
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Kullanılmıyor üstünde de yazıyor zaten canim
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Emzirirken kullanılmaz malesef. Gratislerde falan ısı bantları var. Onlardan kullanabilirsin
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Esim eczanede sormustu yasak demislerdi. Ama emzirenlerin kullanabilecegi baska bi krem onermislerdi.ben de doktoruma mesaj yazdim kullanabilirsin demişti. Boynum tutulmustu cok fena. İlacin ismini hatirlamiyorum evde degilim maalesef
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Yakıda bengay tarzı mentollu krem olduğu için kullanma tabi nasıl ki normalde de sürmek yasaksa emzirme döneminde yakı da kullanılmaz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 557 göst.
16 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 29 göst.
26 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,038 puan) tarafından soruldu

413,758 soru

12,454,770 cevap

46,438 kullanıcı

Kategoriler

...