0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizzz aşırı kafam karıştı yaaa çorba oldu nasıl anlıycm bunu:))

5 Cevaplar

0 oy
(1,647 puan) tarafından
1ci bölümden basla ben öyle yaptım hatta eşim ilk baslarda sevmemişti onla beraber izledim tekrardan 1ci bölümden bişey oluyo faniler siz diye dalga geciyo 
tarafından
Kız Tv'de çıktığı bölümlere baktım kafam çorba oldu ya  bende dedim başlayayım üşendim:))
(1,647 puan) tarafından
Youtube var tüm bölümler basla corbalık gidiyo ama şunu net söyliyim mira Meryem'in kızı meryemde sezon finalinde anladı 31 Eylül'de baslucak 2 sezon diyolar bekliyorum sabırsızlıkla bakalım neler olcak
(551 puan) tarafından
Kız izlememiş kadın niye söylüyorsun sonunu hiç keyfi kalmadı şimdi :D
(1,647 puan) tarafından
Ahahaha dayanamadım kızz ayy cüneydin babasıda fena cıktı korktum o adamdan
(551 puan) tarafından
Şuan yan yana olsak bütün bir sezonu tek tek anlatırdın gibi hissettim :D
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Biraz karışık ama hep aralıksız izlersen güzel sarıyor vede dini kullananlar olduğu için doğru yolu bulma millete gösterme çalışıyor çoğu gerçek hayatı gosteriyor ben beğendim davalık bile oldu ama sürüyor bakalım yeni sezonda ne olacak
0 oy
(704 puan) tarafından
Ay çok güzel bı dizi. Bu ne demiştim ben de YouTube ' tan izledim yeni sezonu bekliyorum. Çıktı mi yeni sezon
(1,647 puan) tarafından
31 Eylül'de diyolar bakalım bende sabırsılıkla bekliyorum cüneydin babasının yapacaklarını ama zaman atlaması olcakmış oyle duydum
(704 puan) tarafından
Ay ben de bekliyorum yaz dizilerini sevmiyorum güzel değiller.
0 oy
tarafından
İlk baslard bana da çok karışık geldi sonr sonra çözdüm. Çok güzel bir dizi ikinci sezon başlasin diye bekliyorum.
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Tarikat falan olunca önyargı ile yaklaştım izlemedim ama izleyecek bir şey bulamayınca bir bakayım dedim ve tüm bölümlerini izledim. Çok güzel 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 347 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 152 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,833 soru

12,321,799 cevap

38,982 kullanıcı