0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar biz çok kötü bir mahallede oturuyoruz yani Bu anlatılmaz yaşanır şeklinde sokağa çıktığımız zaman korkuyla çıkıyoruz o derece bilen bilir Antalya'nın Zeytinköy bölgesine yakın şimdi ben buradan taşınmayı düşünüyorum birkaç ay sonra yani yılbaşından sonra Şubat gibi buradan taşınacağız kendi evimiz kiraya verip çıkacağız kızımın anaokulu yaşı geldi ve anaokulu adresi çıkan okul hem uzak hem de yolları çok kötü aşırı derece Suriyeli var okula sabah akşam çocuğumu almak için giderken Suriyelilerin içinden geçeceğim cins cins bakıyorlar rahatsız edecek şeklinde burada bizim evin yakınında bir okul var oraya gidip müdür yardımcısı ile konuşmak için gitmek istiyorum ama çoğu kişi diyor ki adres olması gerekiyor Ben de diyorum ki bu sene anaokuluna gitmese taşındığımız yerde devam ettirsem olur mu yani Sadece 5-6 ay sadece eksiği olacak sizler ne yaparsınız çok kararsız kaldım şu an

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Size yakın olan okulun çevresinde tanıdığınız yokmu ikamet adresinizi oraya aldirsaniz aslında olur 
(84 puan) tarafından
Malesef canım
tarafından
O zaman gondermezdim herhalde ya ya da servise verirdim.
(84 puan) tarafından
Seneye yollycam canm
-Reklam-
0 oy
(2,007 puan) tarafından
Ben de göndermezdim.2. dönem gonderirsiniz bir şey olmaz 
(84 puan) tarafından
Dimi su an içim rahatladı
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Bir antalyali olarak zeytinkoy kadar ürkütücü biyer daha yok ben varsaktayim şuan çocuğunuz kaç yaşında seneye gene anaokuluna gidecekse 2. Ci döneme taşınmış olursanız yazdirisiniz 
(84 puan) tarafından
Su an 10.02.2020 doğumlu seneye gidebilir mi sizce anaokuluna
(2,007 puan) tarafından
Seneye de anaokuluna yollayabilirsiniz
(3,075 puan) tarafından
2 çocuklu evet benim kizimida seneye alacak 2020li
0 oy
tarafından
Zeytinköy açık ara uyuşturucu mahallesi. İçip içip yolun ortasında sızan, kavga eden, dilenen çok insan gördüm. Dayımlar da oraya yakın oturuyor ve dalga geçmekten başka çareleri kalmamış. Resmen detroitle kıyaslıyorlar.

Ben İstanbul Bağcılar dedim de dayım az kalır dedi. İnanmamıştım ama arabayla oradan geçerken bile öyle hızlı sürdü ki şok olmuştuk. Arabaları taşlayıp önüne atlıyorlarmış, sopalarla saldırıp para falan koparıyorlarmış. Hatta biz sürerken 15 yaşlarında genç bir kız üstü başı perişan halde sallana sallana yürüyordu sanki uykusu var gibi. İçmiş meğer.

Taşınmadan göndermeyin, boşverin. Anasınıfı farz değil, vacip değil. 5 6 aydan bir şeycik olmaz. Bizde de herkes gitti bir tek ben gitmedim, hiçbir eksiğini yaşamıyorum.
(84 puan) tarafından
Aynen çok iyi anlattn canım öyle yapcam
0 oy
(526 puan) tarafından
Anaokulunamı gidecek
(84 puan) tarafından
Evet canım
(526 puan) tarafından
Anaokulunda staj yaptım sadece oyun ve makas tutma sayılar gibi şeyler ve etkinlikler yapılıyor onlarında çoğunu yaptırmıyorlar sadece çocuklar bir arada olunca sosyallesiyorlar ve amac ilk öğretime hazirlamak oluyor benim fikrim evde etkinlikleri kendiniz cok rahat yaptirabilirsiniz sayılarla ilgilenebilirsiniz motor becerilerini evde desteklemeniz gerekir ilkögretime geçtiğinde zorluk yasamamasi adına bu becerileri evde kazandirmak durumundasiniz bunlar olursa bence gec kalmış sayilmiyorsunuz sevgiler :))
(84 puan) tarafından
Çok teşekkür güzel yorumunuz için:)
0 oy
(15,820 puan) tarafından
Ana okulu için adres şarti yok. Okulla gidip görüş belki kaydederler. 
(84 puan) tarafından
Gittim görüşmeye ama seneye canm tasndgm zaman
0 oy
(5,661 puan) tarafından
2020 zaten seneye de ana okula gider 19 lular bu sene gidiyo
(84 puan) tarafından
Oh süper içim rahatladı valla
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Bacım çocuğun zaten daha küçükmüş. Ne bu acelee. Bekle seneye gönder. Benim 2019 doğumlu Ekim ayı. Ama ben seneye anasınıfına yollayacağım
(84 puan) tarafından
Seneye oluyorsa eğer yollarm
(1,945 puan) tarafından
Tabi ki oluyor. Senin 2020 benim ki 2019 diyorum ya. Bende seneye anaokuluna yollayacam
(84 puan) tarafından
Bende öyle yapaym o zaman canım tasıncam allah nasip ederse ordaki okula veirirm artık
(1,945 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Gönderme canım böyle bi durumda için rahat etmeyecekse yazık çocuğa da snaada o kadar kötü bı yerde canınızdan değerli degl taşının öyle yollayın mecburiyetin söz konusu burda
tarafından
Bu sene 2019 senesi yorumda gördüm de bnm de kızım 2020 li bu sene anasınıfı çıkmıyor daha 4 yaşındaymış için rahat olsun kardesim
(84 puan) tarafından
Tamam teşekkürler canım benim
0 oy
(436 puan) tarafından
Anaokulu için burda istanbulda başka okula alınıyor ben gittim konuşmaya kendi adresimize alıyoruz ama 4 bin tl bahşiş istedi ama öğlen kontenjanı dolduğu için istemedim yollamıcam büyük kızım öğlenci,anaokulu için yapılıyor ama ilk okul ve orta okul için 6 aydır o ikametgahta oturman lazım ben yollamıcam 5 aylık bebekle sabah öğlen ayrı bide akşam ayrı gidemem evde büyük kızıma öğrettiğim gibi onada öğretirim

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 486 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,048 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 1,419 göst.
4 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 569 göst.