0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (3,330 puan) tarafından
Siyahlar için sıvı deterjan aldım çok renkleri bozarıyor diye direkt deterjan gözüne dökmem mi gerekiyor yoksa daha önceden mavi bir plastik parça vardı onu mu takmam lazım o parçanın nerede olduğunu bilmiyorum direkt dökeyim mi

5 Cevaplar

0 oy
(2,511 puan) tarafından
Deterjan bölümüne koyacaksın mavi olan yer yumuşatıcı yeri
(3,330 puan) tarafından
Yumoş yerini biliyorum deterjann haznesine takıma mavi bi kapak var onu taktım öyle döktüm şimdi
(2,511 puan) tarafından
Hmm  bende o yok canım bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu sıvı deterjanların kıyafetleri temizlediğine tek inanmayan ben miyim acaba ya :))
(583 puan) tarafından
Koyu renklılere,hassas kıyafetlere çok iyi oluyor
tarafından
Doğrudur canım da işte benim güvensizligim :)
(583 puan) tarafından
Bende çok titizim hastalık derecesinde geçen mesela düğünümüz vardı kızlara abıye tarzı elbise aldık yıkadım sıvı deterjan ile sıkmayı da azaltınca hiç ütü bile istemedi o kadar yumuşacık çıkarıyorlar bi denemelısın
tarafından
Dur şimdi kanıma girdin:) 4 gün önce 7 kiloluk deterjan aldırdım bitsin denicem. Şimdi al desem eşime ne çabuk bitti der:)
(583 puan) tarafından
Yumoş alıyorum ben kırmızı olandan yumuşatıcıya bile gerek kalmıyor
0 oy
(583 puan) tarafından
Ben hemen çalıştırdığım için döküp çalıştırıyor hiç bekletmem
(3,330 puan) tarafından
Temiz oluyor mu bari
(583 puan) tarafından
Beyazlılarahiç acık renklılere çok kullanmam ben  hassas koyu renklı şeylere temız oluyor
0 oy
(360 puan) tarafından
Ön yıkama yapacaksanız ön yıkama gözü su alana kadar bekleyin su alırken dökün. Ama diğer göze dökecekseniz evet o mavi plastiği kapatmalısınız ki makine yıkamaya geçtiğinde verdiği suyla deterjan aşağı insin. Plastiği kapatmadan dökerseniz içeri akar makine su alınca deterjansız kalır. 
(3,330 puan) tarafından
Evet öyle yaptım Garanti belgelerin içinde buldum o mavi kapağı taktım ama mavi kapak alttan sızdırıyor ben döktükçe o alttan sıza sıza girdi yani içine
(360 puan) tarafından
Benim makinemde o kapağı oturturken bi tık sesi geliyor o zaman sızdırmıyor. Sizde varmı bilmiyorum ama belki gevşek kaldı. Ya sonuçta aynı yere gidiyor deterjan ama işte önden makine bi suyla çevirdiği için maksat ana yıkamada deterjansız kalmasın
0 oy
tarafından
Hiç sıvı kullanmadım sanki sıvı temizlemiyor gibi geliyor bana
(3,330 puan) tarafından
Vallahi ben de ilk defa kullanıyorum eşimin siyah kıyafet takıntısı var siyahlarını simsiyah olması gerekiyor araştırmış sıvı kullan demişler kullanacağız bakalım sonuç nasıl olacak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pınar1348 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Belinay122 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.