0 oy
770 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Sürekli uyuyorum kalkamıyorum lütfen yardim niye böyle. Yirmi dört saat yatabilirim. Ayık kalkamıyorum doktorlar sikimti yok diyor ama gerçekten gözlerim kapanıyor dayanamıyorum. Lütfen lütfen lütfen çözüm 

20 Cevaplar

+2 oy
(1,706 puan) tarafından
Belki sana düşmez diyeceksin canım ama söyleme gereği duydum. 

Namaz kılıyor musun ? Neden soruyorum bunu biliyor musun ? Kişi kendinden bilir işi..

Ne zaman namaz kılmasam bıraksam ya da boş işlerle uğraşıp kuran vs okumasam hep böyle depresyon halinde oluyorum. Ne zaman ki Allah a yakın kula uzak oluyorum. İşte o zmaan benden mutlusu enerjik olan yok. Diyeceklerim bu kadar vesselam
(1,706 puan) tarafından
Eksik bir şeyler var demek ki canım... Takviye al vitamin al kan değerlerine baktır . Dışarda biraz yürümekte iiy gelir tek başına. Soğuk suyun altına girmekte o halsizliği alır . Geçen uykum vardı gündüz vakti halsiz bitkindim. Duşa girdim. Sıcak su akmıyor. Buz gibi su ile banyo yaptım anam ağladı yapana kadar ama inanır mısın resmen ter bile kokmadım o gün. Çokta dinçtim.
(938 puan) tarafından
Son haftalarda acayip bi bel ağrısı var, o hareketlerimi acayip kısıtlıyo, doktor kan istemişti geçen, çıkan sonuçlara göz gezdirdim biraz, yapılan testlerin birini internette arattırdım, vücudumdaki antikorlar bazen kendi hücrelerime saldırıyomuş virüs yada bakteriye saldırır gibi, bu da halsizliğe sebep olabiliyormuş
(1,706 puan) tarafından
Yani pek anlamam ama enfeksiyon falan mı var. Allah yardımcın olsun bacım
(938 puan) tarafından
Emin değilim, ama sanırım bağışıklık hücrelerim vücuduma dışarıdan gelen zararlı hücrelere saldırdığı gibi yaşamam için gerekli olan sağlıklı hücrelerime saldırıyo. Doktora gittiğimde öğrenicem işin aslını nasip olursa
(1,706 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(709 puan) tarafından
Vitamin eksikligi

Depresyon

Stres

Hayattan bezmislik

Büyü
(338 puan) tarafından
Ya sürekli yatıyorum ama sürekli
0 oy
(55 puan) tarafından
Hamileysen uyku yapar ilk başlarda bende öyleydim
(338 puan) tarafından
Değilim bacım değilim
0 oy
(2,274 puan) tarafından
Hamile misiniz. Kocanız niye tiksiniyor böyle bir durumda. Hamileseniz bunun hamilelikten kaynaklı olduğunu biliyor,o bebek sizin kanınızla canınızla büyüyor tabi enerjinizin düşmesi normal. Her insan bir olmaz ama demek ki sizde böyle bir etki gösteriyor. 

Hamile degilseniz de bu uyku halinin neden olduğunu araştırması gerekiyor sizinle birlikte. 

Ya da kocanız tiksinmiyor siz bu durumdan tiksiniyorsunuz kocanızda tiksiniyor gibi geliyor hassasiyetinizden dolayı
0 oy
(726 puan) tarafından

Hayatim hamileyken biraktiklari yerde kaliyordum :) bence farkli doktorlara da git hamile degilsen mutlaka birsey vardir 

0 oy
tarafından
Uyku ile tiksinme ne alaka kız vitamin değerlerine baktırdın mı 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Ben mutsuzken uyurum. Üniversite zamanı ben okul değiştirdim yeni okula başta alisamadim. Ara tatil olmuştu. Tam 45 gün uyudum. Yemek yemeye ve tuvalete kalkiyordum sonra ya telefonla oynardım ya da geri uyurdum. Sırtım ağrıyordu artık yatmaktan :D 
0 oy
(9,575 puan) tarafından
Keşke uykun biraz bana gelse bende zor uyuyorum az uyuyorum 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Kahve iç.  Günlük rutinini değiştir.  Vitamin takviyesi al doktora gidipte tabiki
0 oy
(75 puan) tarafından
Sabah kaçta kalkıyorsunuz misal kendinize bir saat belirleyin o saatte kalkın sabah 8 diyelim elinizi yüzünüzü yıkayın cilt bakımınızı yapın uyanmanizi sağlar bir kahve için dışarı çıkın yürüyüş yapın eve gelin kahvaltı yapın sonra işlerinizi yapın uyumayın zorlayın kendinizi 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Uyudukca insan hantallasir .günde 8saat uykudan fazlası iyi değil.uyuma uykun gelince duş al kahve iç dışarı çık 
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Şuan ki ben ama ben gebeyim normal eskiden böyle değildim sen gebe değilsin olmadı bir hoca git okut nazar olabilir
0 oy
(1,593 puan) tarafından
Eğer değerlerin düşük değilse canım inanki üzerinde ya bir büyü ya bir muska yada nazar var
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Çocuğun yokmu canım varsa nasıl uyuyon onlarla . Ev işini nasıl yetiştiriyon yemeği nasıl yapıyon.. bence kendine bi uğraş bul kurslara felan yazıl .kalkmak için bi sebebin olsun . 
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Vitaminlerinde sıkıntı yoksa psikolojiktir. Uzman destek al.
0 oy
tarafından
Sürekli uyuma isteği halsizlik gibi sorunlarım vardı doktora gittim 2 hafta önce sonuçlarım dün çıktı vitaminlerim alt üstmüs iğne ilaç verdi bakalım 
0 oy
tarafından
Değerlerine baktırdın mi
0 oy
(46 puan) tarafından
Bişey diyecem simdi buradaki herkes benimle dalga geçecek biliyorum şimdi bende bekarken bı ara aynen senin gibi sürekli uykum vardı  gece gündüz uyusaydim doymaszdim uykuya en annem bı kadının yanına götürdü beni sarılık olmuş o yüzden böyle ve benim her iki kulağımın arkasından jiletle çok hafif böyle sadece kan görünecek şekilde kesti ve yeminle eve gittiğim gibi bu sıkıntım gitti artık uykulu halim tamamen geçti lütfen kimse dalga geçmesin sadece yaşadığımı anlattım demiyorum aynısı yap sadece bebeklerde sarılık olmaz yetişkinler de oluyor özelikle çok sıcak havalarda daha çok 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
B12 düşüktür kansızlık vardır ikisi çok uyku yapar eşimden biliyorum adam 24 saat uyuyordu olduğu yerde B12 bitmiş sonra düzeldi
0 oy
(199 puan) tarafından
Ben öyleydim canım sana tavsiyem kadın dokturuna git polikistik over olabilir adetlerin düzenli mı bende uyku halsizlik vardı gitim polikistik over çıktı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 201 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 709 göst.
6 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 816 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 173 göst.