0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
Biraz uzun olabilir okuyanlardan Allah razı olsun . Bizim evliligimizde şiddet küfür aldatma yok aksine çok büyük bi sevgi ortada da bir çocuk var ama bu kumar laneti çöktü üstümüze 3 yıldır eşim bulasti 3 seferdir de büyük meblalarda oynuyor ve batıyor borç içinde kalıyoruz ve bunu benden gizli yaptığı için telefon vs surekli saklıyor evliliğimiz çok yoruldu artık ortada büyük bir güven problemi oluştu ne dese söylese inanmıyorum bu da beni aşırı derece de yıprattı çok yoruldum yorulduk ikimizde bu hafta sonu gidiyorum annemin evine ayrılma kararı aldım eşimde biliyor ama suçunu da bildiğinden karşı çıkamıyor ayrıldıktan sonra benim maddi bir sıkıntım olmayacak annem ben ve çocuğum yaşayacağız annem çocuğumu kendi çocuğundan ayırmaz bana ve torununa asiri düşkün ama benim içim acıyor bu ayrılığı yapmak zorundayım bıliyorum artık esimle bir sonumuz yok olmayacak bitmiş bir evlilik ama dediğim gibi o da beni seviyor ben de onu cocugum desen babasına çok düşkün babası iyi bir baba bu ayrılıkla bas etmek çok zor geliyor ayrılanlar nasıl atlattiniz nasıl alıştınız canım çok yaniyor

6 Cevaplar

+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Canım çocugunu yuvasını eşini seven düşünen erkek kumar oynamaz çocugunun rızkını oralara yatırmaz baksana sen ayrılma kararı almana rağmen adamın bir çabası yok hiç arkana bile bakma o adamdan baba olsaydı çocugunu düşünür rıskını kumarda yemezdi boşver kurtulmaya bak çekilecek çile değil gençligine yazık
(1,629 puan) tarafından
Böyle bir babayla büyüyecegine babasız büyüsün sen ona hem anne hem baba olursun öyle birisini 4 yıl çektim çocugum 1.5 yaşındaydı ayrıldım bende üzüldüm ama öyle birini ömrümün sonuna kadar çekemezdim annemin yanına yerleştim annem çocugum ben ve kardeşim yaşadık sonra hemen bir işe girdim annem çocuguma baktı Allâh razı olsun ben çalıştım ayaklarımın üzerinde durdum paramı kazandım aradan yıllar yıllar geçti 9 yıl geçti tam biriyle tanıştım birisinin vesilesiyle hep ürkektim acaba eski eşim gibi olurmu acaba çocuguma kötü davranırmı düşüncesi vardı çok şükür Rabbim karşıma merhametli birini çıkardı şimdi onunla evlilikte 3. Yılımıza giricez 5 aylık oğlumuz var benim ilk evliligimden olan oğlumda yanımda şuan 13 yaşinda çok şükür ikinci bahar dedikleri bu olsa gerek üstelik eşimin ilk evliliği oğluma çok güzel bir abi bana mükemmel bir eş şimdide mükemmel bir baba oldu Allâh razı olsun ondan Rabbim sanada kalbinin güzelligini versin inşallah feraha çıkarsın
(125 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim gerçekten inşallah ben de ayakta durabilirim inşallah çocuğuma babasının eksikliğini yaşatmam tek dileğim bu
(1,629 puan) tarafından
Durursun emin ol biz kadınlar erkeklerden bin kat daha güçlü azimliyiz önce kendine inan sonra kendine hedef koy ve ilerle ama bu durumu mantıken degilde duygusala bağlarsan işte yuvam yıkıldı çok seviyorum gibisinden düşünürsen o psikolojinin içinden asla çıkamazsın
(125 puan) tarafından
Evet ya çok duygusal yaklaşıyorum biraz mantığıyla hareket etmem gerekiyor sen ne gucluymussun helal olsun valla
(1,629 puan) tarafından
Evladımız için güçlü olmak zorundayız canım maalesef hayat bize duygusal yaklaşmıyor
-Reklam-
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bu çağın hastalıklarından biri bu… İki arkadaşımın kocası da kumarda batırdı. Hatta birinin kocası sözde cimri bi adamdı. Bir günde 400bin batırmış 
(125 puan) tarafından
O kadar zor ki seviyorsun seviliyorsun baba olarak süper bi adam eş olarak öyle ama bu kumar bizi mahvetti ayrılıktan başka çare bırakmadı böyle ayrılmak daha zor çok zor
(2,071 puan) tarafından
Çok haklısınız. Aslında boşanmadan önce eşiniz bi terapi alsa belki iyi gelebilir. Bu bir bağımlılık ve psikolojik bi destek alırsa belki değişebilir. Madem evliliğiniz çok güzel bunu bi deneyin
0 oy
(17,507 puan) tarafından
İyi bir eş iyi bir baba çocuğunu bu kadar perişan etmez etmemeli çocuğun menfaatine göre karar verilmeli bence bu durumda 
(125 puan) tarafından
Evet haklısın çocuğumu düşünüyorum önceliğim o zaten her zaman
0 oy
(265 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah hidayet etsin aynı sekilde eniştem kumar oynardı ama arada bir parayı bulunca kumar barlarda bütün parasını bitirdi ablama kaç kere şiddet uyguladı ablam evden kovdu onu en son ablamın gidevek sahip çıkacak kimsesi olmadigi için bir yere gitmedi evinde oturdu şimdi cebinde alacak ekmek parası kalmadı normal asgari ücret ile çalışıyor ablamın dediği gibi para olsa gene aynı *** evet üzülüyorsun ama emin ol gelecekte dceksin ki iyiki ayrıldım böyle adamlar evini çocuklarını eşimi düşünse yapmaz pişman olma 
(125 puan) tarafından
Yani bizde şiddet kötü söz falan yok ama kumar oynuyor blaylarca saklıyor borç girtlaga dayanınca haberim oluyor çok zor yuva kurmak da bozmak da zor
0 oy
(10,604 puan) tarafından

Anlattığın kadar masum bir adam olsa kumarı bırakıp ailesine sahip çıkar canım kendini beni bizi seviyor diye kandırmak yerine bu gerçeklerle yüzleş

(125 puan) tarafından
Belki de icinde değildir bilmiyorum ama vize davranışları ilgisi bu şekilde yansıttı bana 16 yıldır birlikteyiz evlilik sevgili nişanlı dönemi toplam bu yıllar boyunca kalbimi kırmadı hiç bu yüzden seviyor diyorum kim bilir belki de haklısındir canım sadece kabullenmek biraz zor oluyor
(10,604 puan) tarafından
Eşimde çok sakin bir adam ama böyle bir hata yaparsa da bu sakinliğini kırıcı olmamasini beni sevdiğine bağlamam yapısı bu zaten
(125 puan) tarafından
Canım sakin demedim zaten seviyor diyorum kirmiyor kalbimi alttan alıyor bi dedigimi ikiletmiyor ilgileniyor şaşkınlıkla ilgisi yok sorun beni sevmesi sevmemesi de değil zaten ben onu seviyorum bana bu hatayı yaptı ve evliliğini bitiriyorum sadece bu aşamayı nasıl atlatırım diye sordum benim gibi ayrılanlardan fikir istedim ben
(125 puan) tarafından
Saskinlik yazmışım sakinlik demek istedim
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Keşke oda sizin kadar sizi ve evliliğinizi düşünseydi bu duruma gelirmiydiniz neden hep kadınlar fedakarlık yapıyor bence siz ve çocuğunuz daha güzel hayata layıksınız canım hiçte üzülme 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aycaninannesi (4,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 391 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde petitto (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
26 Temmuz 2023 Aile kategorisinde McLsKn16 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 548 göst.
6 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ceylin16 (20 puan) tarafından soruldu

407,207 soru

12,222,523 cevap

36,817 kullanıcı