Biraz uzun olabilir okuyanlardan Allah razı olsun . Bizim evliligimizde şiddet küfür aldatma yok aksine çok büyük bi sevgi ortada da bir çocuk var ama bu kumar laneti çöktü üstümüze 3 yıldır eşim bulasti 3 seferdir de büyük meblalarda oynuyor ve batıyor borç içinde kalıyoruz ve bunu benden gizli yaptığı için telefon vs surekli saklıyor evliliğimiz çok yoruldu artık ortada büyük bir güven problemi oluştu ne dese söylese inanmıyorum bu da beni aşırı derece de yıprattı çok yoruldum yorulduk ikimizde bu hafta sonu gidiyorum annemin evine ayrılma kararı aldım eşimde biliyor ama suçunu da bildiğinden karşı çıkamıyor ayrıldıktan sonra benim maddi bir sıkıntım olmayacak annem ben ve çocuğum yaşayacağız annem çocuğumu kendi çocuğundan ayırmaz bana ve torununa asiri düşkün ama benim içim acıyor bu ayrılığı yapmak zorundayım bıliyorum artık esimle bir sonumuz yok olmayacak bitmiş bir evlilik ama dediğim gibi o da beni seviyor ben de onu cocugum desen babasına çok düşkün babası iyi bir baba bu ayrılıkla bas etmek çok zor geliyor ayrılanlar nasıl atlattiniz nasıl alıştınız canım çok yaniyor