0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,544 puan) tarafından

20 günlük kızım var ve daha doğduğu ilk geceden uyku sorunu yaşamaya başladık :) çok gazlı bir bebek. Yedigime dikkat ediyorum , rezene kimyon kullaniyorum ama emerken gazdan yarıda bırakıp ağlıyor. Tüm gün kucakta pişpiş istiyor, hicbir işimi yapamıyorum. Az az sık emdiği için hep memede. Acil öneri istiyorum deneyimli annelerden :(

2 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Kızım gazlı ve kolikti. Günde toplam 3 saat uyumuyordu. Bu 4 ay böyle gitti. 4 aylık oldu gaz kesildi. Sonra uyku sorunu devam etti. 1 yasından sonra biraz biraz düzelir oldu. Ama meme icin çok uyanıyordu. Gece belki 15 belki 20 kere. 2 yasında memeyi kestim oymuş :) ondan sonra deliksiz uyku ne öğrendim. Neler yedim içtim gaz icin damlalar kullandım. Masaja götürdüm spaya gittik hiçbir fayda olmadı. 
(2,544 puan) tarafından
Ay yapma ya, bende sonunda çözümü yazdın sandim, benim 3 yaşında bir kizçem daha var, o bile usandı kuzum:))
(2,544 puan) tarafından
Işlerini nasil hallettin 4 ayda
(2,944 puan) tarafından
İlk 4 ay annemde kaldım ben. Banyo bile yapamiyordum. Yemeği kızım kucağımda yiyordum. Kızım kucakta uyuyordu. Bıraktığım an uyanıyordu. Bir kere bile kucak dışı uyumadı. 4. Aydan sonra evime geldim. Annem haftada 2 gün gelip kaldı. Bende o ara haftalık yemek yaptım ve temizlik. 8.aya kadar böyle devam etti. 4.aydan sonra plates topunda merhaba iyi uyuttum. Gene kucakta uyumaya devam etti. Asla bırakamadım. 8.ay uyku eğitimi aldık. 1 yasına kadar güzel gitti. Diş ve boğaz enfeksiyonu oldu eğitimde yalan oldu. 1 yaşından sonra memede uyumaya başladı. Ama  ağzından düşünce uyanıyordu. Ve tek sol meme emiyordu. 1 yıl daha sabrettim. Sonra 2 yasına bir hafta kala kestim.
(2,544 puan) tarafından
Off cok zor geçmiş sizin o dönemler,  inşallah benim daha iyi olur. Saglikla büyüsünler
(2,944 puan) tarafından
Amin canım inşallah :) geçiyor bir şekilde.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elektrikli ana kucağı her derde devadır bide eğer çok gazı varsa kesinlikle eve bebek spa havuzu al her gazı olduğunda yüzdür sonra gel bana dua edersin
(2,544 puan) tarafından
Ne kadar süre kullanabiliriz elektirikli ana kucagini, spa havuzuna bakicam şimdi, teşekkür ederim
tarafından
9 kilo kapasitesi var artık kaç ay kullanırsa benimki 10 aya kadar kullandı sonra kendi istemedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 105 göst.
20 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 130 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 113 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,590 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...