0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Evde sacmi kestirmek istyom nasıl güzel kese bilirm 4 yıl falan oldu kesmiyeli baya uzamış sıcak ne topluya bilyom her tarfa kıl artk kriz geçircem bebeğede dolanıyor haliyle bide çabuk uzuyor saçım bebeğim var artk firsad olmuyor hergun uğraşmaya zaten kapalı biriyim bide çok dökülüyor Kufore de gitmek istemyon ne firsadim var nede o parayı vermek istyom zaten kapalı biriyim kuferde özenle almya gerek yok eşime dedim sen kes oda kâfurre gidek dedi yok dedim şimdi ben kesecem o  zaman diyor  en son kat kat almıştım Kuförde gene öyle almak istyom yotupda baktım saçma sapan vidyoalr çıktı burd sorarym dedim yardımcı olursanız sevinirim ☺️

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
YouTube den bakabilirsin bunun için videolu daha iyi anlarsın.
(1,093 puan) tarafından
İşte baktım isteğim şeyelr cikamdi yabancılar falan maketler kafam karıştı olmadı tekrar bı bakayim
-Reklam-
0 oy
(609 puan) tarafından
Ben kat kat keseceğim zaman başımı öne eğip tutup o sekilde yapıyordum 
0 oy
tarafından
Önce model seçmekle başlamalısınız. Sonra da o modeli kocanıza gösterip fikir alın. 2nizin de gönlü yatarsa kuaföre gidin. Burada kimse size şöyle şöyle yap diye anlatamaz, bu bir beceridir. Eğer kesimine güvendiğiniz bir yakınınız varsa ona kestirin.

Ben kendim keserim, ailemdekilerin kuaförüyüm yani. Kendi saçımı da istediğim şekle sokarım, uzun ya da kısa. Ama bunu videolardan ve pratik yaparak öğrendim. Siz eğer geçmişiniz yoksa şıp diye güzel kesmeyi beklemeyin. Saçınızı rezil edersiniz.
(1,093 puan) tarafından
Ne güzel ya ben kemsme kendim kas bıyık bile kuaföre giderim eşim hep der bı gittiğin bu sıkıntı yapma saçida ben dedim hem kapalıyım sacde kesilsin de ne gerek var boşa para verim esimde kızdı git birşey olmaz bende sen kes dedim nasılsa eşarp altında sadce kesilsin şuan çünkü baya dokulyor bebebgimde küçük baş edemiyom eskiden kıyamazdim kemseye haklsıňız bide kötü kesilirse bı ara biri kötü kesmişti kaç yıl zor duzne girmisti çünkü kas bıyık saç hep kuaför de yaparım eşimde git yap ben kendimce dedim ne gerek var dedim nasılsa kapalıyım evde keseriz die işte duzensizde kesildimi sıkntı
tarafından
Kız ben çarşaflıyım envai çeşit renk ve model denedim. Yandan kazıttığım mı dersin, pixie model mi dersin, uzun dalgalı mı dersin, wolfcut mı dersin, küt mü dersin... hepsini denedim. Renk olarak da bir ton renk yaptım, sarısından tut pembesine, mavisinden moruna, yeşilinden kızılına kadar bir çok kez boyadım. Kimseye değil kendim için boyadım. Eşimle evlendiğimde uçları mavi kendisi pembeydi. Gebe kalınca kestim, şimdi kendi saçımı rengimi görüyorum. Belime kadar gelsin belki tekrar boyarım. Hem kocam da seviyor ama daha çok doğaldan yana diye şimdi böyle gidiyoruz.
Git kuaföre. Erkekler emek ettikleri şeyi daha çok severler. O sebeple git kendine harca. Emin ol sana yetebildiğini ve mutlu edebildiğini görünce kocan da çok mutlu olacak. Hatta git manikür pedikür keratin bakım vs ne varsa yaptır. Her şeyden önce zaten sen hak ediyorsun.
0 oy
(474 puan) tarafından
Kocan kuaför dediyse git bence kapalı da olsan saçına özen göster kuaföre git istediğin gibi kessin kocan kapıda iki dakika çocuğa baksın. Böyle alıştırma derim ben tavsiyediirr çünkü daha önce kesmemişsin saçın kötü olur kötü durur
(1,093 puan) tarafından
Zaten bugüne kdar hep kuaför de kesmişim eşim de der bı kuaförun var git kas bıyık giderim bunda git dedi bende hem kizm durmuyor hemde kendimce gerek yok dedim nasılsa kapalıyım şuan sacde kesilsin istyom çok dökülüyor sıkıldım kıyamazdim bı ara  artk bebekle olmuyormus olmadı eşim akşam erken gelse gdiim bu hafta sabahçı yetisirsem aksam

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 185 göst.
3 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 648 göst.
26 Mayıs 2023 Moda kategorisinde Hediye (5,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 543 göst.
19 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Canan Karatay (7,654 puan) tarafından soruldu

404,170 soru

12,108,007 cevap

36,429 kullanıcı

...