0 oy
204 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (869 puan) tarafından
Gezecek yer arıyorum hala bulamadım kızlar eşim burayı söyledi nasıl sizce iki çocukla gezilir mi

13 Cevaplar

0 oy
(724 puan) tarafından
Bızım gelinimiz gitti çok beğenmişlerdi 
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Biz bu yaz yaz tatiline Ayvalık ve Cunda adasına gittik canım öncelikle söyleyeyim şehir çok pahalı Ayvalık tostu adı altında ekmek arası sucuk ve kaşar satıyorlar kesinlikle kanıp yeme bizim gibi ve fahiş fiyat kalınacak yer olarak çok seçenek yok oteller genelde butik otel tarzı ya da çok aşırı pahalı otelde kalacaksanız kesinlikle sarımsaklı tarafında kalın oradaki oteller güzel ve Denizi temiz çocuklarla gezdirip gezdirmeyeceğine gelirse çocukların yaşına bağlı mevsim çok sıcak olduğu için tek çocukla bile zor oldu bizim için öyle çok çok aşırı da beğenmedim açıkçası yani Ege'de çok daha güzel yerler var öyle söyleyeyim sana
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm sarımsaklı da bildiğiniz otel apart varmı
tarafından
Nil otel var sarimsaklida.
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Gayet güzel 
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
2 gün önce geldim. Ölü gibi şuan başka yer bulsanız daha iyi:)
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(14,192 puan) tarafından
Ölü gibi derken kalabalık değil mi :)
tarafından
Değil, ben geçen senede ağustosta gitmiştim cıvıl cıvıl di gecesi de gündüzü de. Şimdi ölü gibi resmen ya :)
0 oy
(932 puan) tarafından
Ayvalık güzel sarımsaklı da zeytinci olivera otel var .kahvaltı akşam yemegi dahilboluyor .denize siifir kendine özel plajı var ekstra bir yere şezlong veya giriş parası vermiyorsun denizi tertemiz ve sığ çocuklarla rahat girersin dibi görünüyor sanki havuz gibi.otelin havuzu da var orası da rahat oluyor .sarımsaklı da sahilde akşam gezip dolasabilirsin.ayvalik merkez ve Cunda tarafına gezmeye gidersin zaten oralarda denize girecek yer yok sayılır .2 çocukla kolay olmaz çocukların yaşına bağlı birazda bebek Araban olursa biraz zor olur yalnız idare etmen .sarimsakli kalırsan oradan dolmuşa binip Cunda adasına gezmeye gidebilirsin oralar kalabalık oluyor gezip dönersin zaten .fiyatlar her yerde olduğu gibi pahalı ama ayvalık bende havasina ortamına değer yani o paralar.ben çok seviyorum bir her yıl 3 gün ayvaliga gideriz aynı otel de kalırız çok macera aramiyoruz otel konusunda genel olarak memnunuz otelden konumundan .
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
(869 puan) tarafından
Otelin ismi ne canım
(932 puan) tarafından
Zeytinci olivera resort otel .çok çok lux değil ama konumu güzel yemekleri fena değil odaları rahat yani biz rahat ediyoruz
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm teşekkür ederim canm lüks benim içinde çok önemli değil
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Cunda cok guzel bir cok kez gittim ancak belli donemler kalabalik oluyo. Yani gunubirlik gezi diyosaniz evet harika gecesi de gunduzu de ama deniz tatili icin ben universite zamani parali beach e girmistim yani uzun sahili var mi acikcasi yok diye biliyorum. Eger deniz tatili yapiyim hemde geziyim derseniz sarimsakli deniz tatili icin cok guzel ordanda gunubirlik cundayi gezebilirsiniz. Gecen sene kucuk oglum dogdugunda en son annem ve kayinvalidemle gitmistik.
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm günü birlik değil bir hafta gideceğiz
0 oy
(930 puan) tarafından
Cunda da hiç birsey yokki. Sarımsaklı plajına gidin akşamları çok hareketli. Bir sürü de pansiyon var
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Çok güzel bir yer
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Kardeşim şu an sarımsaklı da pansiyonda kalıyor adını sorayım istersen onlar her sene oraya gidiyor
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm sorarsan sevinirim
(2,233 puan) tarafından
Miko bungolow
(869 puan) tarafından
Günlüğü ne kadarmış canım sayfasını bulamadım
0 oy
(3,061 puan) tarafından
İlk 6 yıl önce gitmiştim cocuk yoktu o zaman bir de 3 ay önce gittim daha sezon açılmamıştı sadece emekli yazlikcilar vardi. Ben eğitim jmicin gittim ama bol bol gezdik çocuklar da sever bence diğer tatil yerlerine göre daha sakin. Biz eğitim içi  gittiğimizde cunda uygulama otelinde kaldık sezonda oda kahvaltı şeklinde çalışıyormuş denize sıfır ve havuzu da vardı
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(388 puan) tarafından
Görümcem gitti çok beğenmiş 
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(2,233 puan) tarafından

Bu remi sayfası whatsapp üzerinden sorabilirsin

image

(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Suyu çok pis ve soğuk ama gezmek için gayet güzel yerler var biz o yönden beğendik sokakları falan kartpostal gibi aynı rengarenk ici açılıyor insanın 
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
4 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde clk38 (1,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
7 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Ervaaa (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
2 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Nisan KC (4,097 puan) tarafından soruldu

403,404 soru

12,084,373 cevap

36,365 kullanıcı

...