0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (451 puan) tarafından

deterjanda bingo mutlu yuvama başladım yumuşatici ise yumoş boykotta oldugu icin bırakmıstım simdi bu iki yumusatici a101'de indirimdeymiş ikisi icinde çok güzel olduklarini söylüyolar ama benim icin önemli olan camasirlar yıkandıktan sonra mis gibi koksun istiyorum sizce hangisi size göre

image

28 Cevaplar

+1 oy
(4,221 puan) tarafından
Yalniz a101 de boykot :))) ben oyle biliyorum. Yani dikkat ediyosun sanırım o yuzden soyledim. Ben de ediyorum elimden geldigince. Bingo ortanca da güzel havlular icin bide giysiler kokusuz yumusaticilar var onlardan aliyorum
(714 puan) tarafından
A101 niye boykot ki israil ürünlerini bütün marketler satıyor indirim yapıyor o yüzdense eğer
-Reklam-
0 oy
(683 puan) tarafından
Kırmızı plan güzel ama biraz ağır. Diğeri de hoş bi kokusu var
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Yumusatici kullanmiyorum. Sagliga zararli. 

Annem perdelere kullaniyo Viking marka beyaz olani. Yerli uretim diye biliyorum tavsiye ederim.
0 oy
(827 puan) tarafından
Yumoş amber kullanıyorum ben bingoyu sevemedım
(451 puan) tarafından
bende yumosun mavizi lilyumu kullaniyordum boykottaymis
(827 puan) tarafından
He ya sorma bende yeni öğrendım
0 oy
(11,666 puan) tarafından
deterjan bile sağlıklı değil yumuşatıcı hiç değil o koku moleküleri hasta ediyor insanı, kullanmayın
0 oy
tarafından
Yumuşatıcı sağlığa zararlı o yüzden kullanmiyorum
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Abc yi tek geçerim her gören sorar ne kullanıyorsun diye çalıştığım için 1 gün asılı kalıyor çamaşırlar akşamdan akşama topluyorum asla kokusu gitmiyor 
(9,162 puan) tarafından
Evet bu sefer abc aldım muhteşem kokuyo
tarafından
Hangi rengini kullanıyorsunuz hanımlar
(9,162 puan) tarafından
Mavi beyazdi sanırım paketi
(14,168 puan) tarafından
Mor, koyu pembe aldım aşırı beğendim pembe rengi de güzelmiş bir ara onu da denicem
0 oy
tarafından
Çok anlattıkları bu sefer bingo kırmızı aldırdım eşime ama nedense ben beğenmedim. Şuan a101 de indirimde alacaksan.
(451 puan) tarafından
güzelse aliyim kötüyse hic almayim bosuna yorumlari okuyorum
tarafından
Ben beğenmedim kokusunu malasef.
0 oy
tarafından
Her şeyi denedim unibaby Yumuşatıcı aralarında en iyisi çıktı. Bingonun her deterjanı bende şu an, çamaşırı göre değiştiriyorum. Kendim, Eşim ve oğlumun çamaşırlarını mutlaka Unibaby Yumuşatıcıyla yıkarım misssssss kokar
(6,623 puan) tarafından
Fiyatı ne acaba
tarafından
200küsur bir şeydi en son ebebekten almıştım, deterjanı da anti alerjik diye onu kullanıyorum. Deneyin derim.
(6,623 puan) tarafından
Bakarim teşekkürler
0 oy
(16,942 puan) tarafından
Bingo kullanıyordum normalde güzel kokuyor ama eşim en son bimden aldı bulut inci serisi muazzam güzel kokuyor 
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Fileden alıyorum. Actisoft sensetive kullanıyorum ama kurutmaya attığım için koku filan kalmıyor. Kurutmaya atmadığım bazı çamaşırlar oluyor onda kalıyor kokusu baya. Kurutma için koku aldım onu kullanıyorum genelde.
0 oy
(4,750 puan) tarafından
Manolya bahçesi hiç şaşmam 
0 oy
(20,288 puan) tarafından
Bingo kırmızı işte bunun aynısı
0 oy
(674 puan) tarafından
Peros kırmızı harika kalıcı mis 
0 oy
(5 puan) tarafından
Ben manolya bahçesini kullanıyorum mis gibi kokuyor kıyafetler valla parfüme falan da gerek kalmıyor gün boyu mis gibi kokusu kalıyor da kırmızı olanı hiç denemedim ama
0 oy
(265 puan) tarafından
Perosun kırmızısı çok güzel 
0 oy
(608 puan) tarafından
Sıvı deterjan aldım yumusaticiya gerek duymuyorum 
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Viking lavanta kullanıyorum gerçekten güzel kokuyor 
0 oy
(367 puan) tarafından
Manolya bahçesi harika kırmızisi biraz ağır.
0 oy
(17,147 puan) tarafından
Bingonun üzerinde bebek olanı vardı o güzel bir de Peros sarı ve kırmızı bingo kırmızının deterjanı vardı kokusu ağırdı ben hiç direkt çamaşıra kullanmadım deterjanı koklamadan almayanlardanım 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 292 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
16 cevap 172 göst.
0 oy
10 cevap 236 göst.

405,934 soru

12,167,527 cevap