0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,083 puan) tarafından
2 gündür kendimde değilim oğlum koltuktan düşünce soluğu hastanede aldık düşme kaynaklı değil ama bi sorun var dedi beyin tomografi çekildi doktor Araknoid kiste bağlı subdural efüzyon gibi duruyor dedi mra yönlendirdi 10cm diyorlar boyut olarak.. Kızlar ne demek bilen var mı sağlıkçı olan arkadaşlar? 2 gün sonraya ünv hastanesine randevu bulduk ordaki prof tomografiyi kontrol edip mra yönlendirecekmiş 2.5 yaş özel hastaneler anestezi altında yapılması gereken işlem ünv hastanesinde yapılmalı diyor hep.. Mr için randevu ayarlicaz ama doktorun dediği ne demek anlamadım 

7 Cevaplar

0 oy
(12,721 puan) tarafından
İnşallah önemli birşey değildir post üstte kalsın çok geçmiş olsun 
(6,083 puan) tarafından
İnşallah kuzummm sağol
-Reklam-
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Her işte bir hayır vardır diye boşa dememişler bak düşmese belki de daha sıkıntılı olacaktı. Erken teşhis olmuş oldu ama umarım yanılıyorlardr
(6,083 puan) tarafından
Tabiki öyle inşallah zararsız bişeydir
0 oy
(2,311 puan) tarafından

Allah şifalar versin inşallah önemli bişey değildir tedavi edilebilir. 

Post üstte kalsın 
(6,083 puan) tarafından
Aminn çok teşekkürler
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Yaaa anlamını bilmiyorum ama inşallah Rabbim korktuguna ugratmaz kuzum.

Haberdar et 
(6,083 puan) tarafından
Yaaa inşallah :( tamam kuzum
0 oy
(236 puan) tarafından
Benim oğlumda parkta bank üstüne düştü hemen acile götürdük düşmeye bağlı değil ama karaciğerde basit 7 mm lik kis var dedi içime öyle bi Ateş düştüki hmn prof a götürdüm çok şükür önemli bişi değil herkezde olabilecek bişi dedi senede bir kntrole getirin dedi Rabbim sizede şifa versin inşallah önemli bişi değildir zamanla geçer
(6,083 puan) tarafından
Yaaa inşallah bizede öyle der duanıza talibim
(236 puan) tarafından
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın öyle zorki doktor dan o sözleri duyana kadar kendimde değildim inanın sizi çok iyi anlıyorum Rabbim evladınıza şifa versin bütün sonuçları temiz çıksın önemsiz bi kis olsun inşallah dualarım sizinle..
(287 puan) tarafından
Canım herhangi bir belirtisi var mıydı
(6,083 puan) tarafından
Hayır bacım koltuktan düşünce önlem amaçlı götürmüştük
(6,083 puan) tarafından
Tug.b7az21 aynen öyle valla inşallah bacım
0 oy
(3,538 puan) tarafından
Benim kızımda doğuştan sol tarafta kist var canım çok fazla nefessiz kaldığı için doğum sırasında oluşmuş büyüme yapmazsa bir sıkıntı yok dediler bizimkindede inşallah sizinkide sıkıntı çıkarmaz 
(6,083 puan) tarafından
Bacım kaç yaşında ve kaç cm bizede doğuştan dedi doktorda şuan zararsız gibi görünüyor ama mr çekilmeden kesin bişey diyemem dedi
(3,538 puan) tarafından
Bizimde zararsız görünüyor canım korkma sadece kafasına dikkat etmem gerekiyor çok fazla onun dışında Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Post üstteeeee

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kimbilirdi ki (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
1 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 56 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.

407,230 soru

12,223,778 cevap

36,823 kullanıcı

...