0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (2,514 puan) tarafından

Kardeşim 2 gün sonra askere gidicek aradı az önce abla sana geliyorum senin ordan gidicem dedi nasıl duygusallaştım büyüdüde asker oluyo canımın içi nasıl göndercem hiç bilmiyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi  Rabbim tüm askerlerimizi korusun sağ sağlim evlerine dönerler inşallah :'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin inşallah 

Geçen bizim kapının önünde asker düğünü vardı. Hiç birseyim olmamalarına rağmen askere gidecek çocukları görünce bende çok duygulandım.

Rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin inşallah :(
(2,514 puan) tarafından
Amin inşallah tek erkek olunca farklı oluyomus aramızda 10 yaş var elimde büyüdü sıpam kardeşimde boyleysem oğlumda nasıl olurum acep
tarafından
Ben hep diyorum eşime zaten iyiki oğlumu olmamış ben askere gonderemezdim diye:) Eşimde onun gururu bambaşka o zaman geldiğinde gonderirdin diyor :)
(2,514 puan) tarafından
Benim en çok üzüldüğüm nokta kardeşim cok ymek seçer cok hastalanır en cok kafam oraya takılıyo
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayyy ben geçen yıl oğlumu yolladım hiç sorma şimdi senin postu okuyunca istemsizce agladim:'(

(2,514 puan) tarafından
Zor tutuyorum kendimi tek erkek bide kardeşimde böylesem oğlumda daha kotu oleum demek ki
0 oy
tarafından

Ağla sıkma kendini. Bnmde 2 abim 1 erkek kardeşim gitti askere :)

Allah kolaylık versin askerlerimize

(2,514 puan) tarafından
Benim tek erkek kardeşim 2 kızız bitanemiz bizim kardeşimde boyleysem oglumda daha kotu olurum demekki
tarafından
Oğlan askerlik çağına gelene kadar ooo askerlik yine kısalır.  

Gerçi oğlun kac uasinda bilmiyorum da
(2,514 puan) tarafından
7 yasında oğlum
tarafından
Bnmkide 8 yasindaa . Asker olmalarina daha çok var . Belki askerlik hep kalkar

Sağlıkla büyüsün paşalar
(2,514 puan) tarafından
Amin inşallah ama kalkmaz askerlik süresi kısalır

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 709 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
21 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,884 soru

24,392,700 cevap

349,421 kullanıcı

...