0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kızlar en baştan zaten uyumuyordu düzensizdi gaz vs dördüncü ayından beri hiç gündüz uyumuyor gece saat başı kalkıyor artık dayanamıyorum neden olabilir aklıma gelen herşeyi yapıyorum yine yok sürekli ağlıyor bide normal dursa yine diycem tamam da artık çok çaresiz hissediyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çünkü çocuğun gündüz uykusu olmadığı için gece de uyumuyor . Bir şekilde gündüz 2 uyku uyuması gerek o zaman bak gece nasıl mışıl mışıl uyuyor. Eğer emiyorsa gece yatarken mama destekle 
tarafından
Çocuğa uyku beslemesi yaptır gece siz yatarken
(1,663 puan) tarafından
Yaptırıyorum canım mama da veriyorum ek olarak yine yok artık bilmiyorum ben ne yapayım
tarafından
Bir şekilde uyutman lazım tek çözümü o canım
-Reklam-
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu 
0 oy
(5 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşadım şuan 11 aylık hala aynı şimdi yaklasik 1 haftadır gece memeye düşkünlük başladı asla emmeyi bırakmıyor uyuyup bırakırsa ağlayarak geriye alıyor karnı da tok hiçbir sıkıntısı da yok maalesef bende çözüm arıyorum çocuk doktorına söyledim o şans işi bişey yapamayız dedi
(1,663 puan) tarafından
Ooo keyif size deseydin
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Canım benimde 6 aylık bebem. İnan sıcaktan durmuyorlar. Bir bez birde zıbın .başka da giydirmem. Her gün banyo yaptırırım muhakkak. Sende yaptır. Biraz yor vücudunu. Dışarı çıkar . Hava alsın. Uyur mutlaka 
(1,663 puan) tarafından
Hepsini yapıyorum canım valla
0 oy
(702 puan) tarafından
Diş çıkarıyor olabilir ve aç bence. 
(1,663 puan) tarafından
Aç olduğunu nerden çıkardınız
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Nolur yorum yapın 
(207 puan) tarafından
Hareket ettir yorulsun,  oyunlar oyna , yüzüstü yatır kafasını tartsin,  yere battaniye şer yerde yuvarlansın, doydugundan ve  gazi olmadığından emin ol.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 66 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
9 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 129 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 130 göst.
25 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,707 soru

12,316,795 cevap

38,858 kullanıcı

Kategoriler

...