0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar doğumdan çıktığımda bu kadar değildim. Bebeğim dört aylık ilk iki buçuk ayim hastanelerde, ilaçlarla geçti. Zor bir doğum yaşadığım için sonrası birçok olumsuz şeyle karşılaştım antibiyotikler falan kullanmak zorunda kaldim. daha sonra sütüm azaldı kesilecek gibi oldu ben de çocuğuma süt olsun diye karışımlar yaptım içtim. Tabiiki bebeğimin sağlığı daha önemli ama ben çok çok kilo aldım 38 bedenden 46 bedene çıktım kendimi iğrenç hissediyorum. Birkaç diyestisyene danıştım 6 aydan önce diyet önermiyoruz dediler. Ya kızlar ben böyle dayanamıyorum siz nasıl verdiniz? Ne yapmalıyım? Çok fazla su iciyorum zaten ve gün içerisinde hep kızımla ilgileniyorum arada dışarıda yürüyüp geliyoruz. 

3 Cevaplar

0 oy
(31 puan) tarafından
Kızlar bir şey soylesenize nasıl kilo verebilirim? Ve doğumdan sonra korse takamadim göbeğim gider mi?
-Reklam-
0 oy
(598 puan) tarafından
2 ay daha bekle sonra aralıklı oruç yap ben çok faydasını gördüm 
(31 puan) tarafından
Sütte bir azalma falan oldu mu?
(598 puan) tarafından
Yok olmamıştı aralıklı oruç çok diyet mantığı da değil araştırırsan  görürsün sende sadece yemek saatlerini düzenle ben 12 gibi kahvaltı 3 gibi ara öğün akşam 6 son öğün sonra birşey yemiyordum sadece sıvı alabilirsin aralıklı oruç yaparken de hamur işi tatlı kızartma felan yememeye çalış canın isterse tabi tartıldığın gün canının istediği şeyi ye ertesi gün tekrar bişey olmamış gibi basla şimdi benim bebeğim var emziriyorum ve ikinciye hamileyim bende fazla kilo almamak için böyle yapmayı düşünüyorum birde suyu elinden geldiğince çok iç ben ilk başlarda 4 litreye kadar içtim. Onu da kilona göre ne kadar icmen gerektiğini Google den hesapla
0 oy
(1,986 puan) tarafından

Kız kelin ilacı olsa başına sürer . Bende 6 ay önce doğum yaptım. Dana bile benden zayıf nasıl vercem bilmiyorum:angel:

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Dilara16 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 371 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (21 puan) tarafından soruldu

412,678 soru

12,424,412 cevap

45,401 kullanıcı

Kategoriler

...