0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Eşleriniz size her gün para bırakıyor mu ? Sizlerin eşleri de normal çalışan mi ? 

Benimki bana 4 5 günde 300 TL bırakıyor ama yetmiyor. Para isteyince yok diyor. Ne mutluyum ne huzurlu. Yoktan anlarım ama 4 senedir bir adam karısını bir kele kas almaya göndermez mi ? Onu da geçtim hastayken param yok der mi 

23 Cevaplar

+1 oy
(522 puan) tarafından
Kaşlarımi almıyorum haramdır. Ama eşinin senin ihtiyaçlarını karşılaması lazım . Eşim eve bı miktar bırakıyor. Kime lazımsa o alır. Zaten genelde evden çıkmam. Ne lazımsa eşim gelirken alır. 
(23 puan) tarafından
Haram olabilir mesele kas almak değil burda
(522 puan) tarafından
Evet ikisine de cevap verdim zaten lütfen dikkatli okuyun
-Reklam-
0 oy
(889 puan) tarafından
4 5 günde 300 lira çok para olmasa bile az para da değil. Tabi evin bütün ihtiyaçlarını verdiği o parayala senin almanı istemiyosa. 
(23 puan) tarafından
Ben alıyorum kuzum bebek var 1 yasinda birde
(1,107 puan) tarafından
Bnmde 1 yaşında ve 1 aylık bebeklerim var aylık mamayı alır ben yine param bitti derim bakdm sıkışık değil verdigini de harcamam saklarım
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Yoo birkmiyor bn istedm mi atyr
0 oy
(6,315 puan) tarafından
Günlük bırakmaz habire para muhabbeti dönmesini ikimizde sevmiyoruz maaşı alınca atar bir miktar bir kısmına altın alıyorum bir kısmınıda 1 ay harcıyorum eve o paradan kullanma der kartında biri bende zaten alışverişe beraber gidiyoruz 
(23 puan) tarafından
Yok anam nerde
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Şuan da bana sadece 50 TL bırakabiliyor eşim ev aldık evin içi tadilat oldu derken borçlarımız var ne kadar idare etsek daha iyi bizim için ama sizin durumunuz iyiyse verecek durumu varsa size para vermeli varken de yok diyemez yani
(23 puan) tarafından
Yok bizim böyle ev durumumuz filan. Olmasa yoktwn anlarım borcumuz da toplasan 20 bin vardır
0 oy
tarafından
Eşim şehir dışında günlük değilde haftalık verir ekstra masraf olduysa yetmediyse söylerim hesaba atar böyle adamları anlamıyorum ya Allahım yardımcın olsun 300 tl ne 3 4 parça birşey alsan biter 
(23 puan) tarafından
Yoğurt olmuş 150 lira. Oda biliyor elinden bu geliyor diyorum 4 senedir hiç mi bana 100 tl si olmaz al bu da senin olsun diye
tarafından
Bu miktarlar çok küçük her hafta markete gideriz herşey alırız 3000 4000 bin verir eşim iki çocuk var çarşıya gidersem biter gitmezsem bitmez duruma göre değişir benim eşim o kadar verse var bende gerek yok vermene derim ben 13 yaşındaki çocuğumuzun eline harçlık veriyorum 300 400
(391 puan) tarafından
Yoğurt nasıl 150 TL nasıl bir marka o
(23 puan) tarafından
3 kilo yoğurt 150 lira. Kendisi bir oturuşta 1 kilo yiyor zaten maşallah boğazı da var
(23 puan) tarafından
Ne diceğimi bilemedim
0 oy
tarafından
O zaman bi ise gir sen çalış esin cocuga baksin sen ona o miktarlarda para ver evi o çekip cevirsin
(23 puan) tarafından
Vallahi haklisin
0 oy
(2,192 puan) tarafından
300tlye 1kutu mama alamiyorz kuzum evin ihtiyaclarina bebegine nasil yetsin.sakami o adam.ozaman sana birakcak o parati keyfiye harcama icn kendisi hergun ne eksikse alcak.valla cimri adamlari hic sevmiyorm bari 2.cocugu yapma canm yazuk etme bu adamin yaninda cocuklra.sana kiyamayan onlarada kiyamaz
(23 puan) tarafından
Yok yok 2. Çocuk düşünmüyorum
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Evin her şeyini alıp o gelir ben evden çıkmıyorum pek küçük cocugum var. Kart var bende bir sey alacaksam kartla alırım asıl harçlığı kocam benden alır. Para benim hesapta durur 
(23 puan) tarafından
En mantıklısı
0 oy
(14,209 puan) tarafından
Yine de şükret geçen arkadaşım  dedi eşi maaş alınca 200 lira veriyormuş harçlık olsun diye şaşırdık kaldık 
(23 puan) tarafından
Çok şukur
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Bizimki varlık içinde yokluk kendi işi galerici dünya kadar para kazanıyor sağa sola harcıyor bana gelince kaşıkla verip kepçeyle geri istiyor 

Biseu alinacak olsun sendeki paradan al diye diye cebimdeki parayı bitiriyor
(23 puan) tarafından
Allah onu senin eline de düşürür bir gün
(2,558 puan) tarafından
Aman ne hali varsa görsün ben vicdanliyim dayanamam yine
0 oy
(77 puan) tarafından
Canım bizde para bırakma durumu gibi şeyler olmuyor ben kendi kredi kartimdan harcarım eşim öder. Eşinizin maddi durumu kötu mü ev kira mi 
(23 puan) tarafından
Ev kira ama çok şükür değil
0 oy
(18 puan) tarafından
Kartlarından biri sürekli bendedir ne istersem geçerim ayriyetten de lazım olunca nakit de isterim verir
(23 puan) tarafından
Ay ne güzel
(18 puan) tarafından
Bişeyi merak ettim cnm eşin kendine de cimri mi yoksa bitek sana mı
(23 puan) tarafından
Herkese. Böyle
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Benim eşim aylık 1000 TL verir bitince onun karttan harcarım extre de görüyo 
(23 puan) tarafından
Yok bende ki hesap kartını da aldı
(1,623 puan) tarafından
Ben kart bbilgilerini ezberedim trendyoldan alıyoorum ne alıcaksam 3d yi işaretlemeden
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Eşim maaş yatar yatmaz kredi ve fatura ödemelerini ayırır kalan paranın yarısını benim hesaba atar ev giderleri ona çocukların masrafları da bana aittir eğer bütçeyi aşan bir harcama olursa kredi kartından alıp bir daha ki ay borç listesine eklenir ortak tutardan düşer öyle paylaşırız
(23 puan) tarafından
Birikim yapar mısınız peki
(1,426 puan) tarafından
İhtiyaçlara göre değişiyor bir ay yapabiliyorsam bir ay yapamayabiliyorum ekstra masraflar çıktığında oluyor genelde zor günler için kenarda illa bişeylerim var ama birikim yapmak için çaba sarf etmiyorum çok şükür evimiz ve arabamız var evin borcu bitti arabayı ödüyoruz çocukların eğitimi dışında birikim yapacağım bişeyde olduğunu düşünmüyorum
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Ne zaman ne kadar lazım olursa verir sağolsun hiç sıkıntı etmez kartını patlattm canın sağolsun dedi
(23 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Merhaba arkadaşım ben imam hanımıyım her ay kasımı aldiririm eşine suslenmek caiz.gunah değil para konusuna gelince 3 bin verir napdin filn der ama harcadım derim susar.sana verince zula yap söyleme kenara at nolcamiz bllimi insan yaranamiyo ne kadar sıkarsan sık o yüzden bitti de para işte sakla yoksa başka türlü olmuyo hayat kısa nolcAda hiç belli olmaz
(23 puan) tarafından
Bana diyor ki eğer benden gizli para biriktitirsen hakkım sana haram olsun
0 oy
(559 puan) tarafından
alışveriş için para almıyorum maaş gunu gideriz pazar market neyse hallederiz bir ay yetiyor zaten aldıklarımız çok sukur maaşı ne kadar yattıysa ona gore para istiyorum ıhtıyaclarımıda kartında kalan parayla alıyorum eşimde yok demez parası varsa yetiyorsa yetmiyorsa ben istemem zaten harçlık filan 
(23 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
tarafından

Eşimin hesapları bende, Prim aldığı zaman onuda getirir bana. Erken biterse hesap sorar bu kadar parayı ne yaptın diye :D bitmezse sormaz 

(23 puan) tarafından
Ne güzel
tarafından
Valla bacım biz 10 sene bekledik kocamla evlenmek için sefalet içinde yaşamamak adına. Ondan dolayı paranın hesabını veremezdim herhalde
(23 puan) tarafından
En güzeli verme zaten
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Üstelemiyorum hayır diyor. Tamam sen bilirsin diyorum gün içinde bakıyorum ki yapmış.
(23 puan) tarafından
Bıktım artık biliyoe musun

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 814 göst.
0 oy
23 cevap 817 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 493 göst.
5 Şubat 2022 Aile kategorisinde Delinin biri (2,401 puan) tarafından soruldu
0 oy