0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (675 puan) tarafından
bebisler kac aya kadar gece beslanmeli ? kacinci ayda gece beslenmesi kesilmeli ?

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bunu doktorunun söylemesi gerek, genelde ay olarak değilde kilo olarak bakıp söylüyorlar diye biliyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle doktora danışmadan gece beslenmesini kesilmemeli her çocuğun kilosu gelişimi farklı çünkü buna takipli doktoru karar verir eğer gelişimi kilosu normalse 6.ayda kesilmesi gerekiyor 
(14,745 puan) tarafından
cok iyi yarin arayayim bi
tarafından
Sonra gel bana dua et :)))
tarafından
Wp den görüldü yiyim sen gel buralarda yazis

Ulan whiteeeeee seni Black yapmaz miyim
(14,745 puan) tarafından
balimm sen iste black nedir blue bile olurum :D ❤
tarafından
Haahhah deli seni :D
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Ilk 1ay cok onemli canm sarilik oldgu icn gecede her 2saatte bi beslenmeli.ama en fazla 40ciktiktan sonra kilo problemide yoksa bebisin gece uyanmiyorsa uyandrmana gerek yok canm.zatwn aciktignda uyanir ozman beslersn.zamanla tamamendw keser gece beslenmesinj.
0 oy
(11,371 puan) tarafından
İki kızımı da 6. Ayda kestim doktor kontrolünde. Çok rahatladım çocuk da uyanmıyordu zaten kilosu da yerindeydi uyku kalitesi arttı 
(11,371 puan) tarafından
İki üç yaşına gelmiş biberonla hala süt mama içirenler var yok doymuyor yok ağlıyor çocuk kesinlikle açlıktan ağlamıyor alışkanlıktan ağlıyor. Gece beslenmesinin türlü zararları var diş çürüğü kulak enf. Ağız kokusu gibi.
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Benim oğlum 22 aylık ve gece mutlaka 1 kere kalkıp mama diye ağlıyor her çocuk bir değil. Ne tuvalet eğitiminde ne beslenme şeklinde ne uyku düzeninde.
0 oy
(3,989 puan) tarafından
9. Aydan itibaren bebeklerin gece beslenmesine ihtiyacı yoktur. Deliksiz uyku gelişimi için daha iyi. Bu aya geldiğinde ilk zamanlar her uyanışta azar azar su verirseniz bir iki güne bu duruma alışır, mama/süt istemez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 144 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 30 göst.
3 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nzli (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.

408,431 soru

12,271,559 cevap

37,606 kullanıcı

Kategoriler

...