0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Gece gece canım çok sıkıldı bebisim uyumadi eşimde uyumak için gitti yatağa çocukta uykusu gelmişti besigine götürdüm orda uyusun diye sonra ordan kalktı babasinin yanına gitti ayagi babasına degdi cik cikliyor onda sonra oyle yapınca babasi cocuk oyun sandı bidaha yaptı bana kızıyor salonda uyutamadn mi bilmem ne bağırdı kendi gitti salona en ufak birseyde bana bagirmasindan yoruldum gecende markete gittik kadin numara istedi yanlış girdim diye kadının yanında bağırıyor bana kadında alttan Altan gülüyor çok zoruma gitti ya

4 Cevaplar

0 oy
(62 puan) tarafından
Bana da aynısını yapmaya başlamıştı eşim haddini bildirdim ben haddini bildieseydim daha çok yapacaktı sustu birşey demiyor bugünlerde 
(274 puan) tarafından
Nasıl bildirdin ki desem ne olur yine ayni
(62 puan) tarafından
Gün içinde bağırmıştı sustum baktım akşam yine aynısını yapıyor direk söyledim valla bana tekrardan aynı şekilde bagirirsan ha tek yada baskasinin yanında sana herkesin içinde haddini bildiririm rezil olursun tek kelime dahi etme sus kendine gel ben senin kölen veya kızacagin bir insan değilim dedim
(274 puan) tarafından
Çok güzel demişsin canım bende yoruldum artık herkesin yanında bağırıyor bana
-Reklam-
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Kendi çocuğu agir geliyo adama el kizina mi merhamet duyacak hirbo
(274 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Valla erkeklerin serefsizligi bizde eşimle ne zaman dışarı çıksak adam yerine koymaz milletin yanında tersler laf konuşur surati döner anlamıyorum artik
0 oy
(836 puan) tarafından

Ne cekdik ve..elkızi diye diye el oğlu neler  etti bize ısır ara sıra mesafeni çiz nasil Tom a benziyo gör:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 513 göst.
30 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 437 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 370 göst.
12 Nisan 2021 Aile kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.