0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde (1,130 puan) tarafından
Slm kızlar biz ev aldık temelden yapım şimdi mutfağa WC banyoya feyans yapıldı  öbürleri parke yapılır dediler ama istemiyorum feyans daha kullanışlı geliyor bana sizce 

19 Cevaplar

+1 oy
(6,507 puan) tarafından
Diğer yerler parke olması gerekmiyor mu zaten
(1,130 puan) tarafından
Aileminki feyans daha kullanışlı geliyor sistimi çıktı mı derdi yok bı kova su dök çek ter temiz
(6,507 puan) tarafından
Kız zaten sil geç su dökmeye ne gerek var. Tabi sana hangisi kullanışlı geliyosa onu yap ama bence fayans hoş değil
(5,814 puan) tarafından
yani sil
gec :))) oyle kolay kolay sismezki su dokmezsen. yerden isitma sistemi varsa ev buyuk ise  buyuk kare yada dikdortgan parlak fayanslar zengin durur guzel temiz de duyabilirsen . parlak oldugu icin az bi su izi belli olur cunku. 60 cm 60 cm kareler yada 70 100 vm dikdortgen fayanslar buyuk buyuk cok gozterisli duru ama yerden isitma sistemi varsa yoksa kisin buz kiciniz donar:) eb kucukse de olmaz . 10 adet gayans zaten odayi doldurur kucukse ev.:) buyuk boyle dublex trbles 200 250 metrekare atiyor bi odan 50 mkare ise falan yani gosterir kendini
(6,507 puan) tarafından
Yerden ısıtmaymış. Ama yerlerin o kadar parlak olmasına gerek varmı bilmiyorum. Ben parke seviyorrumya
(142 puan) tarafından
Fayans kışın çocukların hasta olmasın. Parke sıcak tutar ve parke zaten viladayla güzel siliniyor. 2günde bir silme yap
-Reklam-
0 oy
(978 puan) tarafından
Ay yok ya soğuk bır havası oluyor dayansın heryer fayans olmamalı bence parke hoş neden buz gıbı fayans istiyorsun kı 
(59 puan) tarafından
Doğu gayet sogukki zaten tercih senin canim ne bilim çocuk falan olsa düşse falan parkeye göre daha çok canı yanar mesela
(1,130 puan) tarafından
Niye kız temiz kullandıktan sonra ne olacak hem kalem boyalar çıkmış alıp boyayıp dururum ,:))
(1,130 puan) tarafından
Urfa'da okadar sert soğuk yok simdilik ben izmirdeyim Urfa'da aldık kiraya verecek çocuklar ozamana kadar büyürler
(59 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Anldim canim ben pek komple fayansli ev görmediğim için bilemedim sağlıkla oturun
(978 puan) tarafından
Bende alısık değilim kare kare bölmeler hoş gelmıyor gözüme yerde soğuk bır havası var fayansın, ahşap her zaman daha sıcak bır hava verır bana
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Bizim yapacağımız evimiz komple fayans olcak alttan ısıtma olacagı için çok şık duruyor zaten büyük kalebodur beyaz olcak nasipse
(1,130 puan) tarafından
Evet bizimkide yerden ısıtmalı düz beyaz istedim zaten
(3,201 puan) tarafından
Zaten alttan ısıtmaya parke önermıyorlae canım bak ben atayım bizimkini aldık önceden uygun diye sadece showroom resmini atcam
(1,130 puan) tarafından
Evet mütahitler ucuza kaçıyorlar farkı neyse veririm feyans istiyorum dedim tamam dediler
0 oy
(594 puan) tarafından
Biz de yeni ev yaptırdık Bence fayans olmalı hele de çocuklu evlerde yerlere her şey dökülebiliyor temizliğe kolay şişme olmuyor açılma olmuyor bence daha iyi ama yine de siz bilirsiniz
(1,130 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum uzun ömürlü
(594 puan) tarafından
Bir de bizim yerler Tabandan ısıtmalı olduğu için kışın da soğuk olmayacağını düşünüyoruz inşallah güzel olur
(1,130 puan) tarafından
İnslah canm
0 oy
(3,929 puan) tarafından
İlk evimin ki fayanstı evet görüntü olarak çok güzel ama düşen belli oluyor, elimde süpürge bez geziyordum. 
(1,130 puan) tarafından
Doğru diyon ama çocuklu evde parkede yapsan bezle gezecen yapacak birşey yok
(3,929 puan) tarafından
Zaten rutin temizliği saymıyorum ben onu her sabah yapıyordum. Akşama kadar ekstra harcadığım zaman çabası
(1,130 puan) tarafından
Ben şimdi İzmir'de yasiyorum aldığım ev Urfa'da daha en az bı on yıl gitmem orayı kiraya verecem parke yapsam ya temiz kullanmaslar heder etseler o zamana kadar çocuklar büyümüş olur
0 oy
(8,500 puan) tarafından
ikisinide kulanıyom feyans daha iyi
(1,130 puan) tarafından
Banada öyle geliyor bakalim
0 oy
(3,201 puan) tarafından

Bak canım böyle 

image

(3,201 puan) tarafından
Araları yok denilecek kadar az ayrıca bu yenı çıkan fayans lar baya büyük bende sıcak bakmıyodum ama gördüm birinin evınde ev ışıl ışıl bayada geniş gösteriyor evi
(1,130 puan) tarafından
Çok şıkmış dur benimkini atayım bak
0 oy
tarafından
düzenlendi
Fayans cnm kesinlikle parkede hem alt kata ses gidiyor hemde güzel görünmüyor fayans daha asıl ve kullanisli
(59 puan) tarafından
bnde kafam yerinde değil okuyrum okuyrm yanlismi anliyorm diyrum
(3,201 puan) tarafından
Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin canım sanada banada ❤
tarafından
Bende evimi fayansla doseyecem hele asıl tadilati bitireyim sira zengo gösteriş olan fayansada sira gelecek hala secemedim fayansimi:))))
(3,201 puan) tarafından
Rabbim sanada nasip etsin canım en güzelleri bizim olsun☺☺
tarafından
Amin cnm herkese insallah
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Bende evi yeniledim parke yaptırdım ama pişmanım keşke fayans yaptırsaydım dedim yeni çıkan ve büyük fayans lar harika üzerinde halılar bile çok şıl duruyor benim tercihim fayans olurdu
0 oy
(6,585 puan) tarafından
Parke daha iyi . Fayans soğuk olur bisi düşse kırılır 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Parke görünümlü fayans olabilir ama koltuğu yatağı çekerken indirip kaldırırken çatlama yapabilir o zaman hoş durmaz
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Oturduğun yere bağlı eğer yaz kış sıcak oluyorsa fayans yaptırabilirsin ama kışın soğuk olan bir yerse fayans olmaz daha da soğuk olur ev bizimde evin tadilat olması lazım ben de her yeri parke istiyorum 
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Bizde ev yapıyoruz banyo WC bide mutfak hepsi fayans olacak diğerleri parke olacak musatkil soğuk oluyor fayans yapamam 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Mutfak banyo wc hariç kalan yerler parke tabiki
0 oy
(976 puan) tarafından
Bnde dhaa yeni mutfagi tuvaleti banyoyu ve orada olan su gelebilecek yerlerini fayans yaptrdim dger tüm yerleri parke yaptrdim şuan menunum
0 oy
(109 puan) tarafından
Ay parle aslaaa tavsiye etmem  bizimde yeni evdi parke yaptik  ev temzlndigi zmn su alip dokmesen ne faydsi bide cocuklu ev ztn sisti birbirindn ayrildi yani anliycgn berbat olmus sekilde bence fayns daha iyi
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsunuz   normalde parke oluyor ya
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Parlak granitlere bayılıyorum ben. Bence özellikle de mutfak öyle olmalı. Yatak odalarında sıcak bir ortam için parke düşünebilirsin ama. 
0 oy
(2,553 puan) tarafından
Salon ve odalar parke güzel olur yada zeminden ısınmalı evlere parke görünümlü fayans döşüyorlar onlardan bakabilirsin

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 320 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde rada21 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 704 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 537 göst.
2 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Belirsiz bebek (536 puan) tarafından soruldu

405,805 soru

12,161,268 cevap