0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (1,439 puan) tarafından
Ağrı acı olarak kaç günde rahat hareket etmeye başladınız 

13 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
Ertesi gun toparlandim 7gunlukken yola ciktim 
(2,547 puan) tarafından
Ertesi gün diyebilirim hatta 5. Gün taksiye koştuğumu biliyorum ☺️☺️
tarafından
Nasıl bir acı eksiğiniz var mis maşallah
-Reklam-
0 oy
(4,426 puan) tarafından
İlk hafta illaki zor oluyor ama ona rağmen ben hiç yatmadım diyebilirim sürekli ayakta oldum yürüdüm bakanım da vardı üstelik ama bu şekilde daha kolay toparlanıldığını okumuştum genelde o yüzden onu uygulamaya çalıştım ikinci hafta daha kolay geçmişti 
0 oy
(1,638 puan) tarafından
Ben hep hareket ettim hiç işlerimden geri kalmadım cok sukur, hastaneden geldim makineye bulaşık dizdigimi hatırlıyorum, ama karnımdakı acı hissi tamamen 1-2 ay sonra geçti diyebilirim 
0 oy
tarafından
1 hafta sonra 
0 oy
(122 puan) tarafından
2 ay sonra :( benim göğüslerim de acı içindeydi yaralar mastit falan tamamen iyi hissetmeye de 3 ay sonra başladım 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Ne kadar çok yürüdünüz hareket ettiniz o kadar çabuk toparlarsınız sezeryandan sonra 3. Gün eve süpürge tutuyordum çamaşır asıyordum ama nerdeyse hiç oturmadım sadece yatağa yatıp kalkmak zor oluyordu o da 1. Haftanın sonunda geçti 6. Gün gece falan uykumda yan dönmüşüm fark etmeden canım yanmamış belli öyle uyumuşum baya acı hissi çok çabuk kayboluyor zaten 
0 oy
(238 puan) tarafından

Hastaneden geldim duşumu aldım dahada yatmadım makıneye bulaşık dizmiştim :D nekadar yatarsan süreç okadar uzar hareket etmek yürümek iyileşmeyi kolaylaştırıyor İllaki acı oluyor biryerimizi kessek bile canımız yanıyor 

0 oy
(6,042 puan) tarafından
Ne kadar hareket edersen o kadar toparlaniyorsun ben 1 hafta da toparlandim ama dikis acim 15 gunde anca gecti koltuk da yarım uyuyordum tam yatamiyordum yaniyordu kesilen yer ama zaten hastane konrolu falan vardi onlara falan gittim hep oglumu kucaklayip 
0 oy
tarafından
3 gün hastanede yattım. bebeğim küvezde olduğu için hiç yatamadım 14 gün boyunca hastaneye git gel oturmadım dinlenemedim, hastanede koltukta uyudum. koşturuyordum ama ağrım vardı, merdiven in çok, otur kalk zordu. tabi oan gözün görmüyor. ama bu iyileşmeyi hızlandırıyormuş. belli bir müddet ağrılar devam etti ama 2 hafta içinde çok rahat hareket ediyorsun. gülerken karnını tutuyorsun falan ama geçiyor 
0 oy
(5,139 puan) tarafından
İlk hafta annem ve eşimin yardımı ile doğruldum bebeğini kucağıma almak bile acı verdi ikinci hafta daha iyiydim 
0 oy
(251 puan) tarafından
İlk bir hafta ağrılı oluyor 2 hafta geciyo tümden canım ilk 4 gün zaten ağrır 
0 oy
tarafından
Ertesi günü ayağa kalkıp hastane odasini temizlemeye başladım 
0 oy
tarafından
8 gün sonra toparlanabildim çünkü benim kronik hastalığım da vardı ikisinin acısını çekiyordum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
9 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
12 cevap 509 göst.

Kategoriler

1,441,713 soru

23,697,018 cevap