0 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (675 puan) tarafından
diyelim ki birlikte olmaktan mutlu olmayan bi anne babaniz var sizin icin evliliklerini surdurseler mi mutlu olurdunuz yoksa ayri ayri iki mutlu insan olsalar mi ?

7 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Tabiki ayrı iki mutlu insan olmaları. 

Benim annemle babam 30 yillik evliliklerini bitirdiler ve biz yalvariyorduk nolur ayrılın diye.

Huzursuz ailede büyümek insanda çok derin izler bırakıyor bu bütün hayatina yansiyor insanın 

Ben suan 31 yasindayim ve cocukluguma gençligime o kavgalara donup bakınca diyorum ki keske hiçbiri yasanmasaydi.

Yillardir ayrilar ikiside ayri daha huzurlu ve mutlu böylesi en güzeli. Kotu şeyler yasanmasin
(675 puan) tarafından
bunu aslinda su sebebpten sordum annesi babasi ayrilmis insanlar kendi iliskilerinde de ayriliga meyilli oluyorlar mi bi yerde okumustum bunu rol model aliyorlar mi anne babasinin evliligini yani daha dogrusu ayriliktan korkmuyorlar
(324 puan) tarafından
Bence bu kişiden kişiye değişir. Ben huzursuz bir ailede büyüdüm bana gore anneminde hataları vardı babaminda. Kendi evliligimdede annemin yaptığı hataları yapmamaya çalıştım eş seçimindede babamda gördüğüm bazi seyler var mi diye baktım.  Eşim cok guzel bir ailede büyümüş huzursuzluk nedir bilmiyor hiç. Çok şükür bende elimden geleni yapiyorum gecinmek için. Dersler cikarmali insan gördüklerinden sonucta kötü yipratici seyler
(675 puan) tarafından
dogru soyluyorsunuz bu acidan dusunmemistim ve evet kisiden kisiye degisir bence de mutluluklar dilerim
(324 puan) tarafından
Ama bazi insanlar var dediginiz gibi bir etki yapabiliyor yani bitirmek daha kolay oluyor anlasamiyorsan boşan diyen kesimden bahsediyorum. Sorunlar illaki olacak yıkmak cok kolay yapıcı olursa gecinmeye gönlü olursa insanin elinden geleni yapar zaten bakış açısı önemli. Tesekkur ederim
(12,615 puan) tarafından
tuğçe çok güzel anlatmışsın, biraz beni de anlatmışsın. ha bizimkiler hala boşanmadı, keşke boşansalardı.
senkyll,  doğduğumuz ev kaderimiz olmamalı. kişinin kendini geliştirmesi, eş seçimi çok önemli. benim eşim de öyle kavga gürültü bilmez. sakindir bu yüzden beni de sakinleştirmeye çalışır. bazen kavga esnasında çok kırıcı olabiliyorum o da ailemden öyle gördüm diye belki. bu konuda bana destek oluyor, uyarıyor. ben de hayır diye kestirip atmak yerine pnu dinliyorum, sözlerine kulak verip dikkat etmeye çalışıyorum. geçinmeye gönlüm var çünkü. önemli olan da bu bence
(324 puan) tarafından
Benimde ilişki dönemlerimizde çok fevri çıkışlarım vardı ve kendimi törpülemem gerektigini biliyordum. Zamanla zaten kiyamamaya başladım ve çok şükür kurtuldum o tepkilerimden. Evet belki bazi seyler biz farkinda olmasakta normalimiz haline dönüşmüş olabilir ama degisir mi tabiki degisir. Huzurunuz daim olsun
-Reklam-
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ayrılsalar daha mutlu olurdum, cunku kavga ettiklerinde daha cok korkardım ve korku icinde uyurdum onlar mutluyken bende mutlu olurdum, onların hergun kavgasını görmek insanı cok yaralar 
0 oy
(23 puan) tarafından
Ayrı ayrı. Öyle de oldu zaten 
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Tabıkı ayrılsınlar isterdim kavga gürültü ne kadar mutlu eder bır insanı 

Esımle ben sarılınca çocukları öperken birbirimizi de öpünce şakalasınca vs çocuklar hayran hayran bakar bize çocuğun gözünde böyle olmak yerıne kedı köpek gibi birbirini yiyen bir çift olmam asla istemem onlara o korkuyu vererek büyütmek de istemem
0 oy
(12,615 puan) tarafından
ayrılsınlar. anbem sizin için boşanmadım der. keşke boşansandı. her gün kavga gürültü 
0 oy
tarafından
Ayrı ayrı iki mutlu insan olmalarinj mutsuz huzursuz bi evde büyüyen çocuk ilerde travmatik çocuk oluyor
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Benim annemle babam mutlu değiller her fırsatta çocuk gibi kavga ediyorlar ama hasta kardeşim olduğu için beraberler eğer kardeşim hasta olmasaydı boşanmalarını çok isterdim herkes kendi hayatına baksın  isterdim 

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 703 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraay (697 puan) tarafından soruldu
+2 oy
38 cevap 915 göst.
+1 oy
66 cevap 2,384 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde SubatKralicesi55 (7,463 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 553 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (343 puan) tarafından soruldu

408,428 soru

12,271,055 cevap

37,591 kullanıcı

Kategoriler

...