0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,092 puan) tarafından
Çocuğumu Van a . Bölge hastanesi,çocuk kardiyoloji ye götürmem lazım ama doktor sayısı az olduğu için randevu bulmak neredeyse  imkansız. Bana randevu konusunda yardımcı olabilecek olan var mı? Bu iyiliğini asla unutmam , karşılıksız bırakmam. Çok çok ihtiyacım var 

2 Cevaplar

0 oy
(676 puan) tarafından
Van'da değilim ama ne gibi bir yardımdan bahsediyorsun MHRS'den alamaz mısın hekim randevu sistemi
(676 puan) tarafından
Kendime her insandan çocuğun mhrs'e giriş yaparak orada o bölüm için talep oluşturabilirsiniz zaten uygun randevu olduğunda sana direkt bildirim gelir o zaman alırsın
(2,092 puan) tarafından
4 ay oldu ne 182 den ne de MHRS den alabiliyorum. Doktor sayısı çok az o yüzden randevu almak çok zor . Abim orda çalışmasına rağmen alamıyorum dedi
(676 puan) tarafından
Talep oluşturdun ama dimi
(2,092 puan) tarafından
Evet oluşturdum
-Reklam-
0 oy
(597 puan) tarafından
Merhaba geçmiş olsun neyi var çocuğunuzun benim kızımda kalbinden rahatsız. Doktor daha önce kardiyoloji için yer açtı mı randevu alabilsin diye 
(2,092 puan) tarafından
Merhaba. Oğlum doğduğu zaman kalbinde ki damarlardan biri açıktı hâlâ kapanmadı  götürmem gerekiyor ama olduğum şehirde çocuk kardiyoloji yok o yüzden en yakın Van a götürmem lazım.
Evet çocuk doktoruna gittim sistem üzerinden yeşil alan açtı. Ama randevu yu bukmam çok Zor
(597 puan) tarafından
Evet çok zor ben İstanbuldayım. Siyami ersek var oraya gidiyorum şehir dışından da çok insan geliyor doktorları çok iyi gelme şansın varsa burayı dene istersen. Çok zor bi durum biliyorum ama insan bazen yapacak bsiey bulamıyor
(2,092 puan) tarafından
Ahh ah Van a gidene kadar bile bir ton masraf oluyor istemez miyim çocuğumu en iyisine götürmeyi. Söylemesi ayıp eşimin aldığı 13 bin kiradayim öyle kıt kanaat yetiyor
(597 puan) tarafından
Sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda randevu bulursun. Rabbım şifasını versin inşallah
(2,092 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
4 Şubat 2022 Aile kategorisinde Seralem (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hapsol (3 puan) tarafından soruldu