0 oy
611 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından
İstisnasız her gün kaynanam eve gelir bazen sabah 9 olmadan bazen öğleden sonra bazen ikindi vaktinde ama asla gelmemezlik yamaz buda bni sinir ediyor neden mi? Evde bazen dikiş işlerim olur bazen ütü bazen banyo bazen tembeliğim tutuyor bazen uykusuz oluyorum ama kendime özgü evimde rahat değilim. Geldiğinde mecbur ilhilenmek gerektiriyor sizce bu normal mi bn mi abartıyorum?? 

26 Cevaplar

0 oy
(401 puan) tarafından
Benim ailemde bana yakın onlar dahi her gün gelse rahatsız olurum ve bir kaç kere geldiler öyle haberde vermediler ben söyledim bu şekilde kabul edemem yanlış anlamayın , yada kaç defa kız kardeşim aradı sana gelicem her gün üst üste yapıyordu dışarı çıktim isim bitti gelicem dedi bende bir gün dedim dışarı cikaciz , diğer gün aradı dedim bu akşam evdeyiz ama planımız var , sonra aradı eşimin arkadaşına gideceğiz dedim , sonra aramadı daha , zaten ben sizi davet ediyorum yani sık boğaz yapınca asla aramam davet etmem ve açıkça yüzlerinede derim rahatsız olduğumu 
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Normal değil bence aynı aprtmanda oturuyorum ayda bir kere anca gelir öyle yemeğe en son ne zaman geldi hatrlmiyorum bile 
(309 puan) tarafından
Geldiğinde de banyodaydim duymamisim çocuklar illaki ses çıkaracak sen çıkarma  ya da küçüğü yikandiriyidum de açma birazda güler yüzünü eksilttin mi anlar gelmez bence
0 oy
(670 puan) tarafından
ay manyak gelince napiyo peki 
0 oy
(2,355 puan) tarafından
Eşin ne dio bu duruma?
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Bu öyle kapı açmamayla , dışarı çıkıyordum, uyuyordum banyodaydim yalanı ile olacak iş değil, düpedüz artık rahatsız olduğunu eşinin annesine söylemesi gerekir, bu artık yüzsüzlüğüde geçmiş...
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Yorumları okudumda seninki arsizliga vurmuş gibi olmuş. En iyi yapılacak şey kapıya gelince açıp iş güç birşeyi bahane edip içeriye almadan kapıyı kapamak olur. 

Bilemiyorum belkide bu bile fayda etmez

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 637 göst.
17 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 983 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hasret3434 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,467 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde poncum.987 (14 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,269,828 cevap

37,570 kullanıcı

Kategoriler

...