0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (718 puan) tarafından

Babami kaybettim halam bizi sildi anneme hüküm edemedi iste evimize girene cikana karismak istedi komsumuz kadar yaninda olmadi annemin kizini da isteme yapacakti babam cikarsa cikamadi bizimde acimiz taze işine yaramiycaz diye kenara atip baska birisini aldi en yakin arkadaşı yapti kuzenim ve babam öleli 20 gun oldu isteme soz 50 gunden sonra da nişan yapti oynamadik diye de tavir aldi ben annemin yaninda otururken kadin gozyaslarini saklamaya calisiyordu yine sinirim bozuldu:(   Yolda yanimizdan gecerken selam vermez ama evimize bayramda falan geldi mi konuşur bende orali olmam sizler neler yasadiniz kendi derdimi hafifletmek istiyorum 

20 Cevaplar

+4 oy
(16,612 puan) tarafından
Keşke bazı akrabaları verip leğen mandal falan alabilsek ya 
(718 puan) tarafından
Ahh ah keske :) güldürdün beni sağolasın
(16,612 puan) tarafından
Yüzün hep gülsün Rabbim babanın mekanını cennet eylesin size ailene sabırlar versin
(718 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canim
-Reklam-
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Anneannem öldüğünde cenaze günü kız kardeşleri geldi. Anneannem defnedildikten sonra hep beraber toplanıp mangal yapmışlar. Annem bunu duyduktan sonra teyzelerinden nefret etti ve hiç görüşmedi.
(718 puan) tarafından
Cenaze de de baya ağlamislardir eminim feryat figan edilmiştir mutlaka midem bulanıyor boyle insanlardan artık
(1,046 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım o zamanlar 8 yaşındaydım hatta böyle yapmaları bana bile garip gelmişti çocuk aklımla
0 oy
(603 puan) tarafından
Baba tarafını komple sildim. Babam vefat ettiği gün kuyumcular gidip altınlarını istemiş pislikler. Bizim bi faydaları olmadı yolda görsem yüzüne bakmakmjyorum
(718 puan) tarafından
Bizimkiler de sağken kanser olduğunda para isticekler diye ödleri kopuyordu şimdi cok sukur kimseye muhtaç değiliz  rabbim bize ilinci evi almayi nasip etti kendi kendilerine ona bile kudurmuşlardir  hep dua ederim bizi senden baskasina muhtac etme diye Allaha
0 oy
(6,367 puan) tarafından
Baba tarafımın tamamının lafta amca baba yarısı derler ya 12 amca 1 baba edemedi Allah'ta umduklarını vermedi elhamdülillah 4 kardeş çokta güzel yerlere edebimizi muhafaza ederek geldik sürekli açık kolladılar ama kendi evlatlarından gördüler bizden beklediklerini 
(718 puan) tarafından
Sabredip bekledikçe oyle oluyor ben bisey yapmadim sustum Rabbim verdi onlara da Allahin adaleti sasmiyor cok şükür
0 oy
(208 puan) tarafından
25 gün önce bebegım öldüğünde kimin ne olduğunu daha iyi anladım:(
(718 puan) tarafından
Canim benimmm :( Allah sana cok sabir versin evlat acisi zor ama hep dua et isyan etme belli ki bir imtihan rabbim daha hayırlısını nasip etsin sana
(208 puan) tarafından
Amın cnm çok saolasın
0 oy
(2,873 puan) tarafından
Babaannem vefat ettiğinde de hiç arayıp sormayan en yakınları gösteriş yapmaya geldiler dedem öldüğünde de aynı şekilde oldu halbukı hep bız yanındaydık ama onlar görmezden geldi.. Rabb'im biliyor bizi şükür biz neysek öyleyiz yapmacık asla olmadım olamamda zatsn 
(718 puan) tarafından
Herkes kendine yakisani yapiyor iste bizde boylelikle kimin ne halt olduğunu öğreniyoruz
(2,873 puan) tarafından
Aynen canım böyle böyle soğudum artık insanlardan
0 oy
(7,639 puan) tarafından
   Babam ölünce  ez dost gitti annem ölünce    evımız ocağımız bitti   kardeşlik  selam sabah oldu    dünyada yetım öksüz oldum
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Annem vefat etti kaynanam kayinpederim yolu bahane edip gelmedi cenazeye. 3 gün sonra da aramış kocamı maç muhabbeti yaptı. Araba almıştık ve annemin eşi arabayi yapiyordu. Annemin toprağı daha kurumadı. 3 gün olmuş annem öleli kayinpederim aramış kocamı arabayı aldınız mı adam dolandirmasin sizi dedi. O gün nefret ettim o adamdan 
0 oy
tarafından
Dedem ve teyzemin eşi öldüğünde gerekli anlayışı göstermedi ve ben kuzenimin yanında ona destek olmam gerekirsen köye anasının yanına fasülye dikmeye götürdü dedem öldü akşama kadar evde yattı akşam gittik mevlüde dedim senle ne bayram olur ne cenaze ne düğün 2 bayram geçirdik birlikte 3.günü götürdü Annemgile kendi köylerinde 3 gün kaldık 
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Cokkk iyi gün dostu var, ikizim kaza geçirdi 7 senedir yatalak, yanından 1 saniye ayrılmayan gerizekali kuzenlerimiz 2 senede bir ugramiyorlar bile
0 oy
(1,807 puan) tarafından
Akraba akreptir asla iyiliğini istemez benim kızım ölümlerden döndü çok ağır hastalıklarla savaştı eşimin kardeşleri hiçbiri gelmedi sormadı bile yedi kat eller aradı yanımda oldu bende simdi aynısını yapiyorum eşim tabii unuttu olanları ama ben unutmadım ve anladım ki herkes değişir ama onlar değişmez aramam.sormam görsem merhaba merhaba o kadar benden uzak Allaha yakın olsunlar
0 oy
(155 puan) tarafından
Babam vefat etti, amcam şirkete ortakti, her şeye çöktü, birden zenginlesmeye başladı. ( kuzenlerimin bütün okul masraflarını harçlıklarını tatil masraflarını babam ödedi yıllarca, amcama evlilik hediyesi olarak düğününü yaptı, balayına gönderdi, ev araba ve motosiklet hediye etti ve şirkette normal personelken %50 ortak yapti)

Dayımın eşi yengem görüşmeyi kesti( geçmişte yıllarca aynı evde yaşamışlar annemle yengem, dayımla babam 25 sene önce dayıma fırın açtı dayım batırdı, dayımı kendi yanına aldi ayak isleri icin, dayim dogru duzgun hic ise gitmeden sigortası düzenli yattı ve emekli oldu yıllar önce)

Babam vefat edince şirket battı, kasaya, mallara, vadeli çekleri senetlere ve alacaklara amcam çökmüş, 2 tane büfe almış cok merkezi yerden, 1 dükkan, 2 tane de araba almış, bize bir anda borç kaldı, şirket resmiyette babamın ystunde göründüğü için borç bize kaldı. Şirketin hesap alacak defterini kaçırmış 

Diğer amcam da aramayı kesti komple.

Surekli her ay babamdan yüklü harçlık alan 2 kuzenimden bir tanesi baş sağlığına bile gelmedi

Yani kısaca sagilacak inek gözüyle bakilmis
0 oy
(539 puan) tarafından
Pislik en adi i t olan babamin gerçek yüzünü gördüm kardesim kanser hastasiydi dha sonra kalp krizi geçirdi vefat etti babamin dogru dürüst agladigini gormedim bile kardesimden sonra karı kız ayaklari varmış sevdigi bi kadin varmış kadin ayrilmak istediğinde babam sabaha kadar hüngür hüngür feryat figan agliyordu sesine uyandim anacimda kardesimden sonra sakinlestiriciler uyku haplari etkisinde duymadi o gece dünyam basima yikildi kardesime bile bukadar aglamadin dedim sonra babam kumar kari kiz yalan sahtekarlık hepsi ortaya çıktı zavallı kardesimde babamin telefonda yatak fotoğraflarıni görünce kalp krizi geçirmiş bunuda kardesim soylemedi ama yogun bakimda babami gormek istemedi daha sonrada babam ali benim telefonumu karıştırmış fotoraflara bakmış dedi ah kardeşim annem çok üzülür diye içine atmış ruyalarimda bile babama hep sirti donük 
0 oy
(356 puan) tarafından
Babamı kaybettiğinde 15 yaşımdaydım cenaze defnedildi akşam oldu yemekler yapıldı gazozlar kolalar çaylar falan ama nasıl deliriyorum yaş küçük toylukta var birini dövcek yer arıyorum o ara biz daha ağzımıza lokma sürmemişiz acıdan yiyemiyoruz zaten amcam karısını yollamış yanımıza kızlara söyle kahve yapsınlar diye arkadaşları gelmiş amcamın ablam var 2 tane biri evli biri bekardı meğer onlara ablamı gösterecekmiş yengem geldi amcan kahve yapsınlar diyo dedi ama bende artık ne büyük kaldı ne küçük yengemin kolundan tuttuğumla amcamın kucağına fırlattım ikisini bir evden kovdum zaten babamı genç yaşta kaybettik canımız yanıyo o orda ablamı arkadaşının oğlunu peşkeş çekmeye uğraşıyo 22 yıl oldu hala yolda görsem selam vermem 
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Evlendim. 5 ay sonra babamı kaybettim. 10 gün hastanede normal odada yattı. Kayınpederim birkere ziyarete gelmedi. Üstelik bugün gelcez diyordu gelmiyordu yarın gelcez diyordu gelmiyordu. Enson geldiler. Bize uğramadan eltime gitmişler kahvlatiya. Babamı yogunbakima aldılar o arada. Eşim aradı yogunbakima alindi diye. Yine de gelmediler. Üstelik eltimin kızının videosunu çekip Facebook'a felan atmışlar kendileri de gülüp eğlenirken. Enson geldiler yüzlerine bakmadım. Akşamına da babam vefat etti zaten. O gün düştüler gözümden. Eşimin hatrina bakarım yüzlerine saygısızlık etmem ama faxlaisni da bekleyemezler artık benden. 
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Kaynanam rahatsızlandı ilk önce bel fıtığı sandık o haliyle inek bakıyordu eltimle bir giriyorlardi kadına yarıp edip gugumleri bile kaldirmamis.

Neyse eşim işi bıraktı sabah 5 de kalkıp geliyordu biz şehirde oturuyorduk falan kadının yemek yapacak hali yok bi tas çorba yapıp da vermemiş. 

Apar topar taşındık kaynanamin rahatsızlığı kesinleşti kansermis hastanelerden gelemedi ben 1 yaşındaki kızımla bi yandan kaynanamin evini temizlemeye çalıştım bi yandan kendi evimi yerleştirmeye çalıştım bırak yardım sormayı kolay gelsin bile demedi. 

Kaynanam vefat edeli 1 sene oldu 1 gün kendiliğinden kapısını açıp da k.pederimin evine süpürge vurmadı.

K.validemden 5 ay sonra eltimin özel çocuğu vefat etti kendi bebeğimi evde bırakıp koşup gidip evini toparladım cenaze gelene kadar. 1 hafta gelen gidenden ötürü evinden çıkmadım yardım edim diye.

Allah bilsin ben hepsini eşimin hatrina Allah in rızasına yaptım...
0 oy
(263 puan) tarafından
Gencecik kuzenim vuruldu vefat etti nişanlıydi üç ablası vardı tek erkekti ve en küçüğüydü , üç ay sonra nişanlısı onun yakın arkadaşı ile sevgili oldu , ölene kadar unutmayacağım tek şey bu , Allah'ım öyle büyük bir acı ki kimse yaşamasın 
(263 puan) tarafından
Tabi cenazeye gelen akrabalar löp löp yemek yedi , baharatlar istediler şeker istediler, çay koyu olmuş açık olmuş , karabiber istediler , her giden evine yemek götürmek için istedi bazı bir lokma yemekten yiyemedik günlerce ,  gencecik çocuğun cenaze yemeğini nasıl yeriz dedik Allah vicdan versin herkese
(401 puan) tarafından
Aaa evlendiler mi kızla
(263 puan) tarafından
Evleniceklermis , senelerce konuş , nişanlan , düğüne yakın zaman kala nişanlin senelerini verdiğin adam vefat etsin ve normal bir şekilde degil , Allah her şeye şahit hayırlısı
0 oy
tarafından
Babamı kaybettim, zaten ömrü hayatımda bir defa bile görmediğim baba tarafını babaanneyi (öz olsun üvey olsun) amcaları halaları falan cenazede yine görmedim. Öksüz büyüdü, bari sadece yetim ölsün diye en azından annesinin gelmesini bekledim ama bebekken ölsün diye tüpü açıp terk eden kadından ne bekliyorsun ki?
0 oy
(36 puan) tarafından
Bende babamı kaybettim 60 gün oluyor bugün kayınvalidem le zaten iyi değildik ama şimdi dahada beter bir insan öldü ağzına hergeleni söylüyor tuaf birine dönüştü  ve babanemle dedem ömür boyu affetmicem iki insan babam sağ iken hiç Günyüzü göstermediler halada iki oğlan kardeşimin üstünde otorite göstermeye çalışıyorlar ama kesin bir dille reddettim onları her defasında adam 45 yaşında göçtü bu dünyadan sıkıntı dert ile 
0 oy
(12,613 puan) tarafından
Ölümle değil ama çıkar ilişkisi için yanımızda olduğunu öğrendiğimiz can ciğerlerimzi oldu 5 gün önce. Şimdi ve bundan sonra hayatımızda olmayacaklar da çok ahımı aldılar. Kimseye güvenmiyorum artık. Beni değiştirip defoldular hayatımızdan

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 868 göst.
7 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,139 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,626 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 662 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busra05 (2,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.
28 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,121 cevap

36,418 kullanıcı

...