0 oy
74 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (117 puan) tarafından
Merhaba kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var benim kızım 2 gün önce 1 yaşına girdi ek gıdaya başladığımızdan belli yeme sorunu yaşıyoruz anne sütü veremedim ona mamayla devam ettik onuda 9 aylıkken bıraktı ne yaptıysam asla içiremedim hiçbirşey yemiyor kızım yumurta zeytin peynir vs akşam kendimiz için yaptığım yemekler hiçbirşey kahvaltıya bile hala püre şeklinde hazırlıyorum yumurtasını falan tek yediği şey yoğurt çorbalar 4 tatlı kaşığını asla geçmez pilav makarna yiyor kabak falan yapıyorum 4 5 kaşık zor yediriyorum sadece bunlar çok imreniyorum güzelce kahvaltı yapan bebişlere akşam yemeği yiyenlere napacağımı nasıl alıştıracağımı bilmiyorum hergün aynı şeyleri yapmaktan yoruldum zorlasam ağzını kitliyor asla açamıyorum bana akıl verin 

3 Cevaplar

0 oy
(883 puan) tarafından
Kan tahlili yaptırdınız mı hiç
(117 puan) tarafından
Evet kan değerleri güzel geldi
(883 puan) tarafından
Demir eksikliği iştahsızlık yapar normalde o yüzden dedim. Problem yoksa yediği yetiyor demekki ona zorlamayın siz taktıkça oda inatlaşır
-Reklam-
0 oy
(7,812 puan) tarafından
27 aylık ek gıdaya başladığımızdan beri yemek konusunda çıldırıyorum. Asla iştahı olmuyor. Yani bıraksam gün boyu yemeyecek. Kan değerleri de iyi iştah açıcı şeylerde denedim bana mısın demiyor. Bazen kendime hakim olamıyorum bağırıyorum sonra pişmanlık tabi. 
(117 puan) tarafından
Of senle aynıyız ya çok değil biraz farklı şeyler yesin istiyorum çok üzülüyorum
0 oy
(2,620 puan) tarafından
1yasinda oglum sizimki kadr bile yemiyor.puturli hala yemeyi becerwmiyor.ek gidaya basladgmzda zaten basladi sorum.ogurmeler kabul etmemeler derken suan 1yas ve sadece corba onada ekmek koymaya yeni basladim.kahvalti desen zaten yok dicek kadr az.yumurta bile yemiyor.nas boyle devam etcek bilmiyorm.cok yoruluyorm ve uzuluyorm.hala mama agirlikli besleniyor.cok zor ben tukendim arrik denemedgim seyde kalmadi pes etmedim ama oluruna biraktim veriyorm yerse yiyor yoksa zorlayip isi dahada yokusa surmuyorm.
(117 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım en iyi ben anlarım çok zor umarım herşey yoluna girer

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
0 oy
16 cevap 229 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 427 göst.
5 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,483 soru

12,346,845 cevap