0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (5,413 puan) tarafından
Kızlar tursuluklar hemen biter mi haftaya da kalir mi daha birde bamya 80 - 100 de var taze fasulye 60 börülce 70  düser mi bunlar sizce bu hafta alamadim 5 gundur evde yoktuk normal pazarlik gordum evde yicek hic birseyim yoktu cunku haftaya kıslik icin inicem 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay bende bu sene ilk defa tursu dusunuyorum da bilmiyorum becerebilir miyim kalmaz mi acaba 
(5,413 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım bende haftaya alicam iste kalir mi bu hafta gordum minik biberlerde tursuluk biberlerde vardi ben cok severim esim sevmiyor tursu kendim icin yapam diyordum :)
tarafından
Kiz sorma benim konsuda bana koyden getirmis soyle kucuk bi kase kadar hemen 1 kiloluk kavanoza sifaxak kadar olur su domatesli aci tursu varya ondan yapiyim dedim venim esimdd yemez aci kebdime kadar evde kata tuzu yok sofra tuzuyla yapiyim diyorum onu da internetten baktim cabuk bozulur diyo zaten cabuk yerim az biswy yapsam nolur ki ikimizde hastayiz bi de ne ben cikip alabilirim ne esim
(5,413 puan) tarafından
Bilmiyorum canim normal tuzdan olur mu ki eve siparis versen marketten
tarafından
Internet alisverisi yapmiyoruz canim biz esim hic bilemez oyle seyleri
(5,413 puan) tarafından
O zaman bilmiyom canim
-Reklam-
0 oy
(4,115 puan) tarafından
Turşu için erken degilmi cnm şimdi pahallidirlarda ben  10 11 ayinda yapyon turşuyu....fasulye domates patlıcan kabak dolma biber attım dondurucuya
(5,413 puan) tarafından
O zamana kalmiyor canım bizim pazarda getirmiyorlar fiyatini sormadim normal yemeklik alicam diye ama haftaya kislık almaya gidicem  zeytin falan da kurmak istiyorum bu sene pazarda kilosu cok fazla 1 kg zeytin aliyorum 140 150 veriyorum bu sene kendim kurayim diyorum ogluma yediriyorum hergun aldigim zeytin de 2 haftada bitiyor :)
(4,115 puan) tarafından
Nasıl yapacaksin cnm hangi sehirdesin
(5,413 puan) tarafından
Denizli canim kiz babaanneme danisıcam genelde tursumuzu hep o kurar anneminkini halaminkini malzemeleri gotururler babaannemin kurdugu butun yil citir citir oluyor zaytini de anneme sorarak yaparim ya da ev sahibime sorarim o herseyini kendisi yapiyor
0 oy
(2,644 puan) tarafından
Turşu için daha erken aslında, havalar çok sıcak henüz. Eylül de yapabilirsin
(5,413 puan) tarafından
O zamana da kadar  pazara gelir mi ki canim
(2,644 puan) tarafından
Acı biber kurun ama salatalık falan Eylül'de olur. Ben eylül'ü bekliyorum, sos, turşu yapımı için
(5,413 puan) tarafından
Tamam canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 301 göst.
24 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Metinin annesi (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 330 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozlem goksal41 (1,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 439 göst.
13 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Reyhangök (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,413 puan) tarafından soruldu

409,440 soru

12,305,670 cevap

38,563 kullanıcı

Kategoriler

...