0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
4 yaş 8 ay bebegimvar. Kocam narsist bir insan dışarıya melek bana karşı şeytan. Ben ondan ayrılmaya karar verdiğinde melek oluyo bende kaniyorum tmm ayrılmayın o zaman diyorum yine eskiye dönüyor. En ufak birşeyde bağırmaya başlar. Tatil dönüşü arabayı birazbyavas sur dedim diye bir ton bağırdı çağırdı. Sonra sustu arab eski dedim ben yine tekrar bağırmaya başladı. Direksiyonu sağa sola kiriyo çocuklar var arabada kaza etmekle tehdit ediyo seytan cikiyo içinden bildiğin. Öyle yaptığında boşanmaya karar verdim geldik valizini hazırladım defol git istemiyorum seni dedim gelme dedim gitmedi valiz kaldı ortada günlerce sessizlesti sakinleşti bende geri kaldırdım. Ben gidemem evden yaptığım iş var çocuk kreşe basliycak gitcek bir evimde yok zaten onun gitmesi gerek. Hayatımı zehir etti ya 10 yıldır hayatımda 5 yıllık evliyiz. Geçenlerde boşanma aşamasına geldik milelt bende hata buluyo adam evine herşeyi aliyo alkolü kumarı yok daha ne istiyon diye bilmiyorlar ki huzur vermiyor. Birkackerede birseylerinibyakaldim telefonuna program indirdim konuşma dinleyen işyerindeki kıza canım napiyosun felan diyo bitanem diyo. O işten ayrıldı yalvardı yakardı beni bırakma engelliycem şöyle böyle affettim çocuk için yine o kızın engelini açtığını gördüm birde u diye kaydetmiş niye yaptın deyincede pişkin pişkin sen actinya diyo aklımla oynuyo sen açtın foto paylastinya kıskanması için diyo ben öyle birşey asla yapmadım beni benim yaptığıma inandırmaya calisiyo böyle pişkinlik olabilirmi. Geliyo sariliyo opuyo nefret ediyorum bağırıyorum yaklaşma diye içim almiyo böyle devam ederim sizce bir evlilik. Birde pişman olmaktan korkuyorum ben çok istedim onunla yaşlanmak hayatimda hep onun olmasını ama o kadr çok biktirdiki uzduki beni. Boşanmayı dusunmedigim bir dakika bile yok eskiden çocuklar için duruyum diyodum artık onları bile düşünmez hala geldim 

13 Cevaplar

+2 oy
(398 puan) tarafından

Vlh arkana bakmadan kaç bence bu yazdıklarına göre :angry: ne değişik bir adam

-Reklam-
+1 oy
(18,648 puan) tarafından
Keşke ikinciyi yapmasaydın demekten kendimi alamadım yanlış anlama linçlemek değil amacım ama bu adamla bir ömür geçmez maalesef ben zaten ayrılmalı mıyım diye sorguluyorsan bir şeyler bitmiştir diye okudum başlığa cevap verecektim sadece geçimsizliği yok üstüne ihaneti var onu da sen kaldırdın deyip yalanlaması sağlıklı bir ruh hali olmadığını gösterir. Yarın öbürgün o mesajları sen attın benden boşanmak için derse hiç şaşırmam 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Canım boşanmak zor bir süreç boşan gid diyemem çoğu evlilik çocuklar için suruyo bende  öyleyim çocuğum için susuyorum  5 yıllık evliyim boşan diyenlere bakma akıl veren çok olur uçurumun kenarinda
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Esinin psikolojik yardim almasi lazim bence terapiste gidin 
0 oy
(4,821 puan) tarafından
Babam geldi aklıma. Su dökülse kızardı. Kendi doğruları dışında başka doğru bilmez yanlış olsa bile şiddet, alkol, kumar yoktu parayı eksik etmezdi ama psikolojik olarak çok baskılardı her şeye bağırarak ve annem hala o adamla evli sonradan düzeldi ama o düzelene kadar biz neler çektik.
(498 puan) tarafından
İyi en azından düzelmiş hiç değişmeyen çok insan var
0 oy
(238 puan) tarafından
Canım asla bir evlilik böyle devam etmez heleki bir kızla bıtanemli falan konusmalar asla.. bazen cocuk için katlanıyorum deriz ama aslında o cocuga en büyük kötülüğü biz yapmış oluyoruz cunku hıcbır cocugun bu şekilde huzursuz ortamda büyümesini istemem çocuklar herşeyi hatırlar sızın kavgalarınızı evdeki huzursuzluğu sonrasında büyüdüğünde o cocukta tramvalar oluyor işte cocuk için koca kahrı çekmeyin heleki aileniz arkanızda destek ise gerekirse uzaklaştırma al yine cekme o ruh hastası adamı :@ Yada güzelce bir burnunu sürttür kendine gelsin
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Bence kendını kandırıyorsunuz boşanmak isteyen pişman olurmuyum diye düşünmez  
0 oy
(626 puan) tarafından
Hakikaten kocanız narşistmiş korkulur böylesinden
0 oy
(498 puan) tarafından
Ev senin mi onun mu seninse g"t korkusundan  sana kendini affettiriyordur. Sen onu affettirmek kendini feda edeceksin mahvolup tükeneceksin kendine haksızlığı sen yapıyorsun
0 oy
tarafından

Maalesef olumlu bisi yazamicam. Başka kızlara bitanem falan diyen biriyle aynı hayatı nasıl paylaşırsın :(

0 oy
(7,204 puan) tarafından
Böyle adamlarla ömür geçilmez ya
0 oy
(130 puan) tarafından
Öncelikle Rabbım sana hayırlı bır kapı açsın inşallah eşimin telefonunu dinledim bi kıza cnm diyo dedin ya programın adı ne bende eşim den süpeleniyorum söylersen minnetar kalırım
(15 puan) tarafından
Call recorder adı ama bildirimleri felan gizlenen lazım uygulamayida
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Asla çekilecek biri değil.cocuklari bile umrunda değil bence ölümle tehtit ettiğine göre.fazla bile dayanmissin kaç kurtar kendini

İlgili bir soru bulunamadı

411,754 soru

12,395,351 cevap

44,128 kullanıcı

Kategoriler

...