0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Kizlar mrb bugün sabah kalktım ayak serçe parmağım ve altında biraz leke leke kına vardı yüzümü yıkamaya lavobaya gittim uykulu halimle kuş parmağımda siyah gibi bişey fark ettim heralde bı yere değmiş kanamas kurumuş zannettim sonra yıkadım kına koktu bı baktım kına şok oldum int iyi yorum yok ama başına gelen varmı 

image

image

11 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bir cesit mantar hastalığı..
(16 puan) tarafından
Bacım üstünde kınayı ben yıkadım üzerinde vardı kan kurumuş sandim
-Reklam-
+1 oy
(10,687 puan) tarafından
kına değil mantar 
(16 puan) tarafından
Üzerinde kan kurumuş ayağım bı yere çarpmış sandım ben yıkadım cmmm
(10,687 puan) tarafından
evet o da olabilir
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Tıpta mantar diyolar dinde çoğu hoca melekler kına yakmış çogusuda cinler yakmış diyolar ama ertesi güne geçiyor hamileyken banada 2 defa oldu elimde var uyandığımda 
0 oy
tarafından
dini bir dayanağı var mı bilmiyorum ama bir akraba birkaç kadın ile birlikte gece sıcak su ile balkon yıkıyorlar o sabah uyandıklarında sabah hepsinin bir yerinde kına varmış. enteresan ama dediğim gibi dini bir dayanağı hakkında bilgim yok. mantar olduğunu da düşünmüyorum saçma.
(598 puan) tarafından
Bir yerlere sıcak su dökerken suyun ustunden atlarken besmeleyle atlamak lazım. Ben hep sesli sıcak su geldi çekilin derim . Bazılarına saçma gelir ama bu sıcak su yüzünden kötü olaylar geçti basimizdan.  O yüzden hep korkarım. Bizim dışımızda varlıklar var dikkat etmek lazım
0 oy
(70 puan) tarafından
Bir keresinde bendexs oldu ** üzerinde kına yoktu 
(16 puan) tarafından
Benim vardı bacım ben yıkadım ayagimi
0 oy
(672 puan) tarafından
Bir çeşit mantar ayağın nemli kaldığı zamanlarda olur kendi kendine zamanla geçer abartılacak bir durum değil .
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Bu kına değil egzamanin bir çeşiti kısa zamandada geçiyor zaten.
0 oy
(577 puan) tarafından
Benimde avucumda çıkar zaman zman. Öyle çin dugunu falan değil deri cilt hastalıkları kremi var sürünce geçiyo
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Bı ara bende de olmuştu bir tane avcumun içi tamamen olmuştu çok hoşuma gitmişti 
0 oy
(266 puan) tarafından
Buna mantar diyorlar ama bu neden hep uyurken oluyor bilen var mı 
0 oy
(843 puan) tarafından
Bunun çık farklı farklı anlamları var ya. Benimde oğluma da oldu eli kolu ayagı her yerde vardı. Ayetel kürsi Felak nas okudum hemen geçmeye başladı. Duaları okurken esnemekten zor okumustum
(16 puan) tarafından
Aynısını bende yapacam cnnm saol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 226 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yettigarii (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gamzee.. (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 782 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu