0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tam şu an sahip olunabilecek her şeyi elde edebileceğiniz söyleseydi, neyi isterdiniz?

Ben önü deniz, arkası orman olan Karadeniz'de kimsenin beni göremeyeceği bir yerde tatil yapmak, yüzmek ve 0 sorumlulukla eğlenmek isterdim.

Büyük bir istekte bulunmam gerekirse uçmak veya sınırsız güç sahibi olmak gibi fantastik şeyler isterdim.

35 Cevaplar

0 oy
(987 puan) tarafından
Suan kasabada yaşıyoruz kayınbabam ile alt ust kat ama onlardan cok uzak girmek isterdim yani şehire bir evim olsun cok isterim eşimin ailesine bagımlo duzenlı bir işi olmasını isterdim 
-Reklam-
0 oy
(647 puan) tarafından
Eşim ve kızımla sınırsız seyahat edebilmek isterdim. Ne uçak bileti, ne yeme içme, kalma masrafını kafama takmayacagim bir özgürlük. Cok kolay yoruluyorum, kolay kolay yorulmayan bir bunyeye sahip olsam da güzel olur. Bir de kardeşim atansin :)
0 oy
tarafından
Beytullahi görmeye gitmek isterim 
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Kanserden geçen sene kaybettigim annemi şöyle sağlıklı ve sarı uzun saçlı haliyle yanımda isterdim 24 saat bile olsa. Sarılıp kucağında yatmak isterdim 
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Çok şükür her halimize öncelikle sağlığımız yerinde. Ömrümün sonuna kadar sağlıklı,imanlı  huzurlu, mutluluk süren yaşamım olsun 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
25.09.2014 tarihine gitmeyi 
0 oy
(7,264 puan) tarafından

Evv huzurlu yaşam dertsiz tasasız dünya:(

0 oy
(14,743 puan) tarafından
once evlatlarimin ailemin sagligi sonrasi herkes gibi maddiyat tabiki 
0 oy
(9,587 puan) tarafından
Cenneti:).   
0 oy
(17,743 puan) tarafından
İyileşmek isterdim herseyi unutup iyileşmek mutlu olmak 
0 oy
(838 puan) tarafından
Ben sadece mutlu huzurlu bı hayatım olsun ısterdim
0 oy
(530 puan) tarafından
Vefat etmiş bebeğimin geri gelmesini.  Onu sevgiyle büyütmek.  Tüm borclarinizdan kurtulup ev alıp evlatlarimla eşimle mutlu hayat sürmek.  
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Öyle bir evde ömür boyu yaşamak isterdim. Şu an çalışıyorum ama biraz bundan tükenmiş gibiyim işi bırakmak değil ama daha sakin bir iş yapmak isterdim akşamda öyle bahçe içinde yeşillikli önü deniz olan bir eve gitmek :)
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Bir an önce Turkiyeye gidip aileme kavuşmak:( cok özledim 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Eşimin askerlik yapmış olmasını çok isterdim 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 284 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 546 göst.