0 oy
645 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhaba Herkese iyi günler dilerim direkt konuya girmek istiyorum kimseye söyleyemiyorum birçok şey burada sizinle paylaşıyorum biliyorsunuz çevremizdeki yakın insanlar fırsat kollar olmuş kimseye bir şeyimizi anlatamıyoruz artık konu şu zaten diğer postlarımdan da Anlayacağınız üzere eşimle aramız her zaman normalin altında olan çok iyi olmayan şekilde İlerleyen bir ilişkimiz var ve kendisi işten gelince ya da evde olduğu günlerde oğlumla ilgileniyor çok ilgili bir baba buna söyleyecek bir lafım yok Çok fazla seviyor ve ilgileniyor oyun oynuyor dışarı götürüyor gezdiriyor her şeyi yapıyor ama ben evde durup evi temizleyip yemek yaparken o da Oğlumuzu dışarı götürüyor ve her dışarı çıktığında beni arıyor sürekli ne yapıyorsun ne ediyorsun Telefonla mı oynuyorsun TikTok mu izliyorsun Instagram'da mı dolanıyorsun diye sürekli her gün dışarı gittiğinde sürekli beni arıyor o kadar çok baskı yapıyor ki her seferinde dişimi sıkıp sabırla tatsızlık çıkmasın diye geçiştiriyorum telefonda bir saat konuşuyoruz daha sonra tekrar aynı şeyi yapıyor her seferinde her seferinde yeniden ve az önce tekrar yine aradı oğlumla dışarı çıkmıştı Ben de artık en son söyledim sıkma Beni artık boğma diye ve sonra bana bir sürü laf söyledi yaptığın hiçbir şey yok telefonu izliyorsun yok televizyon izliyorsun her şeyime zaten karışıyor Ama bu şekilde dışarı çıktığında bile beni rahat bırakmıyor Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum ne söylesem hep suçlu ben oluyorum o kadar çok karışıyor ki o kadar çok beni bunaltıyor ki gerçekten şu evde yalnız başıma Kafa bile dinleyemiyorum şimdi birazdan eve geldiğinde tekrar bir kavga yaşanacak biliyorum soruyorum size Siz her işinizi yapıp şu koltuğa oturduğunuzda telefonunuza bakmıyor musunuz bu normal bir şey değil mi Herkesin yaptığı Normal bir şey değil mi televizyon izlemiyor musunuz az bir şey kafanızı Dinlediğiniz zaman keyif yapmıyor musunuz zaten bir fil çocukla ilgileniyorsunuz evle ilgileniyorsunuz ya bu benim hakkım değil mi aynı şeyi ona söylediğim zaman sen çok Telefonla uğraşıyorsun yok şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun Bir sürü laf söylüyor gerçekten artık nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum hiçbir şey söylemeyeyim umursamayım diyorum ama hareketleri beni çıldırtıyor sabredemiyorum bıktım Bazen nerde yanlış yaptım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim

16 Cevaplar

+1 oy
(1,022 puan) tarafından

Kaç yıllık evlisiniz canım 

Sana güvenmiyor mu acaba
Gerçekten çok sıkıyor seni 
Ben okurken daraldım valla 
(77 puan) tarafından
6 yıllık evliyiz aramızda güven sorunu asla olmadı birbirimizi her konuda güveniyoruz Sadece sevgi eksikliğimiz var ve birbirimize olan saygımız oldukça azaldı Bunu hissedebiliyorum Evet kendisi hiçbir zaman beni rahat etmemi istemiyor sürekli çalışmamı ya da evde sürekli bir şeylerle uğraşmamı istiyor Ne zaman telefonu Elime alsam saatlerce oynuyor oluyor oluyorum
(4,354 puan) tarafından
Kendine kole mi almış ******* herif.
-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
İstediğim saat oynarım buna laf söyleme gibi şansı yok gece yatağa 12 de gırerım uykum 3 de gelir mesela 3e kadar tlfla oynarım eşim uyur o an sormaz ne yapıyosun diye bilir zaten öyle baskı yaparsa aynı şeyi kendine yaparım güzel mi değil mi o şekilde öğrenir ayrıca siz ilkokul çocuğu musunuz sizi kontrol ediyo
(77 puan) tarafından
Aynı şeyi kendine defalarca kez yaptım ama kendisi öyle bir karşılık veriyor ki siz suçlu olup kenara çıkıyorsunuz ve aynı şeyi ben de yapmak istiyorum mesela bir film izlemek istiyorum telefonumdan çocuğumu uyuttuktan sonra bazen uyku tutmuyor o zaman bile bir sürü laf söylüyor karşısında Sanki ben ergen biriymişim gibi davranıyor kesinlikle telefon elime bir saniye bile alsam bir sürü laf bir sürü şey söylüyor işe gittiği Zamanlarda sadece kendimi biraz rahat hissediyorum
(974 puan) tarafından
İleri derece de güven sorunu var eşinizin
(77 puan) tarafından
Aslında o tarz Güven Sorunu yaşamıyoruz yani aldatmaya da biriyle mi konuşuyor gibisinden Çünkü bu konuda birbirimize oldukça güveniyoruz Sadece böyle bir takıntı yaptı kendine
(974 puan) tarafından
Kendince kuruyor olabilir ama istemediği şeyi kendide yapmayacak Türkiye de kadınlarımızı böyle bastırıyorlar kendiler her hakk'a sahip gibi
0 oy
(25 puan) tarafından
Çok garip gercktn bende oynar.surekli telefonla eşimin asla böyle bir huyu yok sende al karşına otur rahatsız olduğunu dile getir neden bunu sürekli yaptığını sor başka bişey gelmiyo canim aklima.
(77 puan) tarafından
Yapmadım mı sanıyorsunuz defalarca kez mesela Evde kendisi istediği müziği açar televizyondan son ses asla Benim Tarzım değildir ama ben her zaman dinlerim ve saygı duyarım ama ben bir müzik açtığım zaman ya da bir şey izlemek için video açtığım zaman kesinlikle saygı duymaz o kadar çok bağırır çağırır ki şunu kapat Senin açtığın hiçbir şeyi dinlemek istemiyorum diye Ama kendi açtığı ve izlettiği her şeyi zorla bana izletir ben açarım ben yaparım olarak konuşur sürekli laftan sözler anlamıyor
(25 puan) tarafından
Saygı duymuyorsa umrunda bile olmasın ozamn umursama.onu ne demek ya ben saygı duyicsm sevdiğim eşim diye sevmediğim şeyler olsa bile onun Hatrı için katlanıcsm.ama.o.rshatzi olucak yok öyle bir dünya
(77 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum birçok şeyi o yokken yapıyorum zaten evde olduğu zaman zehir saçıyor adeta
(25 puan) tarafından
Ben kaynanam ve kaynatamla yaşıyorum ben kabul ettim saf gibi aama eşim çok iyi biri bana karşı ben bazen sorun çıkarıyorum ailsiyle aynı evde yaşamak isteemiyorum herşeye karisiyolwr bazende düşünüyorum bu imtihanmı acaba kocam senin kocan gibi şeyler yapsaydı sabredemezdim belki farklı şekillerde imtihan ediliyoruz canım bilmiyorum sabretmek dua etmek gerekiyo kocan yanindayken oku kavga ediyosaniz nazards olmuş olabilir
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Aynisini yap ona hu denli sıkılmaz bir insan madem sana güvenmiyor o zaman işleri birlikte halledip senide dışarı çıkarsın 

Dört duvara seni atacağına çıkartsın az gökyüzünü gör nefes al 

Birlikte vakit geçirse sende bunalmazsın beyefendininse aklı kalmaz 

Ayar oluyorum böyle adamlara 
(77 puan) tarafından
Aslında bazen birlikte dışarı çıkıyorduk ama ben artık onunla hiçbir şey yapmak istemiyorum sadece evde dinlenmek Bazen sadece gözlerimi kapatmak istiyorum Sadece onun yanımda olmasın istiyorum zaten kendisi işe gittiği zaman sürekli evde ve çocukla ilgileniyorum çocuğuma da ilgilenmeye çalışıyorum Ama gerçekten Kendisi sürekli böyle davranıyor çok Hakkıma giriyor
0 oy
(991 puan) tarafından
Bence en güzeli sosyal medyayı tamamen hayatınızdan kaldırmak olmalı. Benim de esiminde sosyal medyası yok kafamiz rahat. Şimdi biri istek atacak o kimdi şu kimdi olacak ne gerek var öyle şeylere hele hele tiktok kadar saçma bir uygulama yok. Bildiğiniz fuhuş yuvası. En güzeli biraz uzaklaşmak. Siz eşinizle sosyal medyadan falan tanistiysaniz beni ordan buldu başkasını da ordan bulur kafasında falan mı acaba diye düşündüm. Neyse Allah hakkınızda hayırlısını versin hiçbir şey yuvanizdan değerli değil baktın seni huzursuz ediyor sosyal meyda yüzünden tartışmaya giriyorsun sil gitsin. 
(77 puan) tarafından
Hayır sosyal medyadan tanışmadık Bu arada kendisinin de sosyal medya hesapları var ve kendisi de Aslında oldukça telefonla ilgilenen birisi Hatta ben ondan daha az ilgileniyorum sosyal medyada takılmak yerine daha çok film veya faydalı şeyler izlemek istiyorum zaten öyle de yapıyorum ama kendisi Bunu bir türlü anlamıyor
(991 puan) tarafından
Bence konuş madem rahatsizsin gel sen de kapat ben de de. O zaman anlar bence
0 oy
(467 puan) tarafından
Canım eşinin kendine güveni yok benim esimde bi ara bunalltmisti ayni dedigin gibi tartistim ettim adam kafasinda kuruyor benden kaynakli degil benden once yaşamış görmüş oldugu seylerden dolayı en son hesaplarımı sildim hattı kirdim telefonu sıfırladım eline verdim al dedim kullanmıyorum kullanmadım bu defa o kendi yok ben sana güveniyorum da bilmem ne de yeter ya dedim yeter bunaldım artık ben sana aynisini yapsam nasıl dedim ve yaptım da ben onu bunalttim görüntülü aradım düzeldi simdi benim ki ve ben kendine dedim senin bana dedil kendine güvenin yok erkeklerin geneli eşek kafaları farklı şeyler yaşıyor ama karşılıklı konusunca çözülmeyecek bise yok
0 oy
(627 puan) tarafından
Bana güvenmiyormusun diye kızar telefonumu eline verirdim bu şekilde bidaha beni arayıp telefonla mi oynuyosun da diyemezdi
0 oy
(923 puan) tarafından
Demekki calismani istiyor bı yerde benim kaynimda o şekilde çünkü sürekli eşine diyor evde boş oturuyorsun telefon elinde filan laf söylüyor boş oturacagina git bı yerde çalış yada eve iş getir yap diyor ve eltim 4 çocuklu bir anne çok sinir olurum onun bu davranışına bı adamın gözünü karısının eline bakmamalı para konusunda 
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Evde boş boş oturacağıma sizle geleyim de sende git evi de bırak *** götürsün o zaman görün boş oturulan evi 
0 oy
(398 puan) tarafından
Ben de eşimin telefonla oynamasına çok sinir oluyorum ilgi bekliyor insan. Belki eşin de ilgi bekliyordur. Söylediğinde sen de de aha bıraktım bakalım hadi sohbet edelim ya da film izleyelim böyle şeyler demeyi denedin mi. Belki onun sana sunacağı birşeyler vardır. Bana ilgi bekliyor gibi geldi ve bence bu güzel bişey 
0 oy
(3,330 puan) tarafından
Yakin bir arkadaşım var. Eşi eve gelir gelmez sürekli bir şeyler istiyor. Yediğini hak et der, anca otur bir şeyler bekle derx sen ne yapıyorsun ki der. Der de der yani halbuki arkadaşım aşırı çalışkan elinden her şey gelir. Ama bazı erkekler kusura bakma ama çok dengesiz 
0 oy
(16 puan) tarafından
Benim eşim de işteyken her fırsatta bni arıyor bazen hoşuma gidiyor bazen sinirleniyorum istemsizce ana yinede açıyorum konusuyoruz bnce seni araması güzel birşey ama telefonla uğraşıyorsun diye laf etmesi hoş değil miş şu cvbi verebilirsin istersen tabi bu şekilde soru yönelttiği de bn telefon kullanmak istemiyorum artık diyip ona verebilirsin kabul etmeyecek tir :) biraz kafa dağıtmak istiyorum kendimle vakit geçirmek istiyorum diyip telefonunu 2 gün kapalı tutabilirsin 1 gün sana ulaşamayınca 2. Gün seninle sakince konuşmak için sorucaktir sorunlarınızı çizebilirsiniz belki umarım çözersiniz mutluluğunuz daim olsun:)
0 oy
(450 puan) tarafından
Bence çalışmanı istiyor. İlk evlendiğimde evde boş duruyorsun gibi laflar sokuyordu ben de işe başladım aramızdaki sorunlar bitti
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Gerçekten nefret ediyorum erkeklerden hepsi mi aynı olur sırf onun yüzünden evimden işimden soğudum yapmak istemiyorum ne iş ne yemek ne çamaşır çünkü yapınca Hayri yok değeri yok senin zaten görevin oluyor ben insan değil miyim benim nefes almaya hakkım yok mu yaa benim HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN BOŞ BOŞ OTURMAYA dahi hakkim yok mu kafamı dinlemeye hakkım yok mu ama ona sorarsan yok akşama kadar evde yatıyorum!? Oluyor onun gözünde anlamıyorlar ve anlamayacaklar sorun bizde ki beklentiyi devamlı kılıyoruz belki sıfır beklenti içinde olsak kafamız rahat eder ben nefret ediyorum artık ya gerçekten bir insanın hayatını karartmasina sebeb bu erkekler köle diye seslenmeyince yaptığı köle muamelesini kabul etmiyorlar Allah onlardan hiç razı olmasın gerçekten bunu bütün kalbimle diliyorum sende lütfen kendini sıkma üzme canım aldığın iki rahat nefesin dahi battığı birini elinden geldiğince ciddiye alma sus demiyorum ama takma elinden geliyorsa takma ya umursama koyma bakalım insan yerine nasıl oluyomus görsün 
0 oy
(401 puan) tarafından
Eşin şizofren, paronayak veya narsisit bu kıskançlık veya sevgi eksikliği değil bilinçli yapılan bir şey, sen evde tek kalınca bunu yapıyor neden diye düşündün mü, sen evde tek kaldın acaba ne yapacaksın, bu yüzden bahane ile telefonda kalıyor dışarda olduğu sürece seni de evde kontrol ediyor, yani güvensizlik ve kıskançlık bu bir taktik geliştirmis kendince , seni kontrol altında tutuyor sen evde yalnız kalınca, bunu onunla açıkça konuş bana güvenmiyor musun de , mantıklı düşün anlarsın zaten , senin tıktok TV vs işlemediğini biliyor zaten ama bahane bu bilerek yapıyor , 
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Mesela surekli yorgunum dinleyemiyorum diyorsan ,oda telefonu eline aldığında yat dinlen bak cok yoruluyorsun ,uyu vs diyerek mi yapıyor yoksa sen anca telefonla oyna bu iş var şu iş var vs gibi mi bazısı evin her işine karışır açık arar eksik arar onun gibi mi.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 603 göst.
21 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,418 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...