+1 oy
918 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar benim eşim bakarken 6 ay amca oğlunun yaninda kalmış calisirkene.  Neyse bunlar birbirlerine baya düşkünler esim ne yaparsa hep ona danışır akıl alir  Allah var kuzeni de çok iyi biri ve eşimi çok sever değer verir. Ama karısının davranışları hic hoşuma gitmiyor. Bizi birgün yemeğe davet etmişlerdi yeni evliydik baktım karısı hep eşime bakip gülüyor konuşuyor böyle yakınlaşmaya çalışıyor o kadar rahatsız oldum ki bide bana ıkımız yalnız ken şunları söyledi eşin bizim evde kalırken sahile gidiyorduk parka gidiyorduk telefonunda resmi vardı çocuklarıyla onları gösterdi resmen beni kıskandırmaya çalışıyordu o kadar sinirlendim ki ama birşey diyemedim ona. Sonra eşime anlattim kadın bana böyle böyle anlatıyor diye tartıştık sonra eşim bekarken onlarda kalıyordum aile gibi olmuşuz normaldir dedi ama benm içime kurt düştü kadın zaten böyle hep cilve yapıyor erkeklere cazibesi var. Neyse  biz her onlara gittigimizde aynı şeyi yapıyor hep eşimin karşısına oturuyor yüzüne gülüyor sinir ediyor eşime çok ilgi gösteriyor ben bir kere eşimin telefonun galerisinde kadının fotosunu gordum  esim dedi bizim düğün fotolarını yollarken bunuda atmış niye atmış diyorum Bılmıyorum diyor tamam dedim bunların arasında birşey var yani acuk açık sonra büyük kavga ettik esim sacmalama diyor öyle şey yok dedi kapıyı gösterdi bana o kadar ağladım ki gurbet geliniyim gidecek bir yerim olmadığı için gidemedim bi hafta kus kaldık sonra bu bisekilde gönlümü alip barıştık.ben eşime diyorum daha onlara gitmem böyle böyle yapıyor diye sonra kadın eşime sey demiş sen zamanın da esimle aramı bozmaya calisiyordun bende sizin aranızı bozacam diye açık acik söylemiş   çok yiprattip kendimi  bu konuda anneme anlattım oraya gitmemeye çalış dedi iki tane cocun var ne yapacan dedi eşim onları çok seviyor oraya gittiğimizde  başka biri oluyor bana çocuklarına ilgisi artıyor 1 ay onlara gitmesek esim aksi sinirli çok tuhaf birisine dönüşüyor oraya gittiğimiz zamanda ben kadının hareketlerinden çok rahatsız oluyorum ve üzülüyorumne yapacam bilmiyorum siz olsaydınız ne yapardınız bu konuda 

26 Cevaplar

+4 oy
(889 puan) tarafından
Hiç bir yer değilde eşinin oraya gidince sana ilgisi artıp gitmeyince gergin olma sebebi aklımda deli sorular Allah'ım günah aldırma bana neyse susuyorum
tarafından
O kadar yiprattim ki kendimi bu konuda Benim'de aklima çok şey geldi o kadından o kadar tiskiniyorum ki
(889 puan) tarafından
Eşin mutlu olabilir olay sorun oluyorsa gitmek zorunda kalıyosan ki bence değilsin ama evlilik hayatını bilemiyorum diyelim ki gittin surat as ne konuş ne yorum yap al eline tlf takıl anlasın sorar elbet konuşacak bir şey yok de geç
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Aranızı bozcam lafını kadının kocasına söylerdim belliki ne kadında ne eşinde kendine çeki düzen verecek bi yapı yok ve asla o kadın için eşinle tartışma gitme de 
+1 oy
(976 puan) tarafından
Sende inadına kocanla iyi ol böylelerine fırsat verme açık açık kadına çirkin çıkmışsın fotoğrafta da de:) gül geç. Eşinle bol bol fotoğraf paylaş el ele gez boyleleriyle inatlasman gerek pes etme. Aynı ortamda eşini öv. Canım sen gidip eşinle tartışıp bunları gözüne sokarsan aklına da sokarsın. Uyma kadına. Eşinde numarası varsa silmesini işte güzelce konus ailemizden önemli değil de. Kadının yanında da eşimin telefonunda kadın numarası olmasını istemiyorum de açık açık onun yanında da konuş.
tarafından
Evet sıldım zaten numarasını Sosyal medya hesabından da  sıldım  ama akraba olunca illa bir yerde denk geliyoruz başliyor sirnasmaya
(976 puan) tarafından
Kaynananlara falan anlat bu kadından rahatsız oluyorum de. Herkesi ayağa kaldır de. Yuvamı bozanın bende yuvasini bozarım gidip kocasına anlattirmasin dediklerini de. Gözünü korkut sümsük kadın ben sinir oldum burda. Dışını göster canım.
tarafından
Aslında çok doğru diyorsunuz bir keresinde takmadım  böyle eşimle konuşuyordu bende eşiyle sohpey ettim gülüyordum sonra esimde sohpet e dâhil oldu oda rahatsız olup odadan çıktı yani her seferinde böyle yapsam belki pes eder çok teşekkür ederim yorumunuz için
(976 puan) tarafından
Gül geç eşinle onun için tartışma hiçbir zaman. Amacına ulastirma
+1 oy
(2,048 puan) tarafından
Kadina laf sok. Sen ondan once davran. Karsiina oturmak istediginde! Canim sen soyle gec! Yemegi esimle gozgoze yemek istiyorum de. Eskne konustugu zaman lafini bol o uokmus gibi yap ve esine guzel davran ozellikle onun yaninda. Hata musade eder misin bi saniye cnm esime ozel birsey soylemem lazim de sustur. Moralini bozma yilana yilanlik yapacan maalesef
(1,628 puan) tarafından
Kesinlikle su yazdığının her bir Kelimesine katılıyorum
0 oy
tarafından
Fikirlerinize ihtiyacım var kizlar
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Valla beyin yakan bi soru geldi 

İş sende bitiyor bir iki kere laf sok bi daha yapmaz bence yani ben olsam öyle yaparım ciddiyetimi korur eşime baktığıni farkedersem herkesin içinde bozardim 

Bi de başlı başına onlarda kalması çok yanlış çok tuhaf hiç doğru değil 
tarafından
Evet bana o kadar ters ki öyle yapınca zaten kadına tavır yapıyorum ters ters bakıyorum anlıyor kıskandığımı anlayınca hoşuna gidiyor sanki yani devam ediyor resmen eşimle aramizi bozmaya çalışıyo hic tepkisiz de kalamıyorum sonuçta eşim bende ne yapacağımı bilmiyorum
tarafından
laf sokmasından anlayacak bir kadına benzemiyor belli ki tabiri yerindeyse şeytan gibi bir kadın. Allah evlerden yuvalardan böylelerini uzak etsin.
(2,551 puan) tarafından
Esinde biseylerin farkında demek ki hoşuna gidiyor ilgi göstermesi onun tavır alması lazım aslında öyle sacmalik mi olur benim aklıma hersey gelir
tarafından
Esime sürekli diyorum zaten mesafe koy diye ama erkek milleti işte kadın kuyruk solladimi hoşlarına gider
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Kadın eşine açık açık söylemiş işte. Daha ona rağmen eşin gidiyorsa ben art niyet ararım. Daha kadının ne demesi lazım. Fel beni becer mi desin. Cuş artık. Eşinde ki genişlik de maşallah. 
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Bakarken orda kalması çok yanlıs  hadı kaldı ama artık araya mesafe koyman gerekiyor
tarafından
Evet bir keresinde dugun salonunundaydik salona giris yaparken baktim eşime hoşgeldin deyip tokalasti sonra  oturduğumuz masanın karşısına geçip esime bakip gülüyordu bi kadinla sohbet ederken sonra eşim yerinden kalktı gitti baktım oda kalkti eşimin gittiği yone doğru ve benimde onlara baktigimin farkındaydı sinir oldum bir an önce çıkıp gitmek istedim takmak istemesemde elimde değil kadının saçını başını yollamak için zor tutuyorum kendimi
0 oy
(683 puan) tarafından
O kadının ağzını yüzünü dağıt sen kim k.öpek benim eşime sarkıntılık ediyosun ne demek sen aramızı bozdun bende senin aranı bozucam evlisinya hala işte beyinsis ay sinir oldum biri eşime böyle devranıcak anasından emdiğini ağzından getiririm. İllede oraya gitmek zorundaysan hiç onun dolduruşlarına gelme sende gül gençlik zamanları normal de eşimde iyi eğlenmiş tam hayatının aşkını bulmuş ozmn desene diyip gül o sinir olsun ayrı kaldığınızda sende eşinle fotolarını göster o göstermeye başladığında 
tarafından
Zaten kadını görünce saçını başını yolasim geliyor sınır hastası olacambu gidisle takmamaya çalışıyorum artik taktikca eşimle aram bozuluyor kadınında amacı bu galiba
0 oy
(296 puan) tarafından
Canım ne diyecem bilmiyorum ki benim esim asla goturmez istemedigim yere ve boyle bise olsa zaten kendi gitmez ben üzülmeyim yanlış anlamayim diye ama hani ben olsam baktin kadın yine mi yapıyor kıskanma belli etme hatta al eline tlfnu biseye bakıyormuş gibi yap sohbete dahil olma o g.zekali kendi anlatsın kendi gülsün orali olma bende hatta ben olsam hic umursamam yani o zaman o kadın kudurur sen takmayınca
0 oy
(4,118 puan) tarafından

Zamanında aralarini nasil bozmaya calismis esin ne amacla yani oyle bişey varsa ;) yeni bir Behlül vakası olmasin da. O senin yengen yengen deseydin. Onun dışında esim benim kuzenlerimle de esleriyle de samimi  olduklarimla sakalasir takilir ben de oyle. 

0 oy
(304 puan) tarafından
Bunun kadınla alakası yok eşinle alakalı bir durum be kadar samimi olursa olsun eşine karşı duruyorsa bişeler belki yaşanmıştır zaten kocan da onların arasını niye açmaya çalışmış onu anlamadım çok saçma hepiniz otururken ben bile kocama böyle cilve yapmıyorum ha maşallah de 
0 oy
(3,798 puan) tarafından
Eski samimiyetlerine normalde hiç birsey demem ben kendi kuzenlerimle iliskilerimi baz alarak.

Ama birsey kafama takıldı sadece sen benim kocamla aramı bozuyordun???? Ne sebeple nasıl bozuluyormus araları işte burası önemli çünkü burası her yere gider.Mesela benim kuzenlerim vallahi abi ablama iyi sabrediyorsun uff valla ben olsam.izin vermezdim vs cok yaparlar sakadan da ciddi olarakta  :))ama burda bu iletisim gizli degil ben varken de :))  

Ben hatta kuzenimin biri bekar Sen bir evlen izle showumu diyorum :)) 

Sana tavsiyem İlk bir araya gelemende konuyu birsekilde 4 lu masadaylen buraya getirir mimiklere söylemlere bakarım.

Mesela ben kendi açımdan kuzene bir konuda ters düşmüş yada yalnis anlamış gibi yaparım kasıtlı ya sende böyle diyorsun benimkiyle aramı bozuyorsun valla ,tamam benim ki senin hanımı doldurmus da hep onu haklı bularak sen bari beni tutsaydın aynısını yapmasaydın derdim.

Mimikler sohbet işte o anda belli olurdu, yada ortalık bir yalnis anlaşılma ile birazcık daha karışirdi vallahi yalnis anladın ben geçmişi ne bilim sizin araniz da gerginlik olduğunda x haklı buluyormus ya onu diyorum derdim iyice  salağa yatıp patavatsizligin dibine dusmus gibi ,Izler sonrasını bakardım gelişmeler de bana neyin ne olduğu gösterirdi.

Deneyebilirsin.
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Bir kadın egerki şüphe duyuyorsa birşeyden o gerçektir benden size tavsiye eşinizin oraya gitmesine izin vermeyin onlarla samimi olmayın.... böyle kadınlardan nefret ediyorum ya gerizekalı acaba baksa kdr kocasına öyle olsa o nederdi....
0 oy
(9,524 puan) tarafından
Eşim evin en küçüğü aynı böyle ıkı büyük numara abisinin hanımıyla biraz daha samimilerdi. Evlendiğimizde ben 25 o 24 yaşındaydı. Köye ilk gidişimiz bu eltimde kayınpederlerle yaşıyo. Mutfakta bulasık yıkıyorum bu eltinin yüzünü düşük görünce eşim sakalasarak başını basına elini ensesine koymuştu eltimin söyle neyin var diye. Basımdan asagı kaynar su döküldü resmen. Hemen uyardım bir daha o oldu asla görmedim o tarz bir hareket. Eşim askerken haftasonları evcı cıktıgında bir iki diğer eltimde kaldı eşi polis bunları yalnız bırakıp gittiği de oluyodu. Bizim ailemize göre ters ama neticede biri eltin biri eş adayın . Eltim anlatırdı bana hamıleydi o zaman bana iş yaptırmaz sofrayı kaldırırdı felan diye. Ben hic önemsemedim o da nispet için anlatmadı ama sen o hissi alıyosan kadın muhtemelen seni gıcık etmek için yapıyo. Bu noktada eşinin geri cekılmesı lazım 
0 oy
(16,491 puan) tarafından
Kadın benim kocama öyle bir resim atsa kuzene ekran fotosu atıp hayırdır kardeş senin karın kocasını mı karıştırdı kendi fotosunu benim kocama niye atıyor derdim 
0 oy
(275 puan) tarafından
Uzak dur gitme bence. Gittikçe vesvesen artar. Eşine sürekli söyleyip aklına yer ettirme o kadın hayatınızda yokmuş gibi davran. Eşin gitse de sen gitme muhatap olma derim. 
0 oy
(18,419 puan) tarafından
Valla olay karışık geldi bana. Sen bizim esimle aramızı bozdun ben de senin eşinle arani bozacak lafını o kadın mı söylemiş. Ve sen bunu nereden öğrendin. Kadının kendi fotosunu göndermesi de masum değil. Ve eşinin oraya gidince rahatlayıp size iyi davranması da normal değil. 
0 oy
(928 puan) tarafından
Kadın uyar sert bir şekilde 
0 oy
(843 puan) tarafından
Kadin açık açık söylediyse eğer sakın onun eline koz verme. Onlara gittiğinizde inadına eşinle iyi ol mutlu ol sende onun eşiyle sohbete dahil ol. İnan bunlar böyle pes ederler ancak. Onlar kaostan besleniyor. Buna benzer bende yaşamıştım en sonunda bağlar koptu kurtuldum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
23 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekler (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 885 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,866 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu

403,399 soru

12,084,171 cevap

36,365 kullanıcı

...