Eski samimiyetlerine normalde hiç birsey demem ben kendi kuzenlerimle iliskilerimi baz alarak.
Ama birsey kafama takıldı sadece sen benim kocamla aramı bozuyordun???? Ne sebeple nasıl bozuluyormus araları işte burası önemli çünkü burası her yere gider.Mesela benim kuzenlerim vallahi abi ablama iyi sabrediyorsun uff valla ben olsam.izin vermezdim vs cok yaparlar sakadan da ciddi olarakta :))ama burda bu iletisim gizli degil ben varken de :))
Ben hatta kuzenimin biri bekar Sen bir evlen izle showumu diyorum :))
Sana tavsiyem İlk bir araya gelemende konuyu birsekilde 4 lu masadaylen buraya getirir mimiklere söylemlere bakarım.
Mesela ben kendi açımdan kuzene bir konuda ters düşmüş yada yalnis anlamış gibi yaparım kasıtlı ya sende böyle diyorsun benimkiyle aramı bozuyorsun valla ,tamam benim ki senin hanımı doldurmus da hep onu haklı bularak sen bari beni tutsaydın aynısını yapmasaydın derdim.
Mimikler sohbet işte o anda belli olurdu, yada ortalık bir yalnis anlaşılma ile birazcık daha karışirdi vallahi yalnis anladın ben geçmişi ne bilim sizin araniz da gerginlik olduğunda x haklı buluyormus ya onu diyorum derdim iyice salağa yatıp patavatsizligin dibine dusmus gibi ,Izler sonrasını bakardım gelişmeler de bana neyin ne olduğu gösterirdi.
Deneyebilirsin.