0 oy
707 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından
Annemle konustum.amnem diyorki erkek adam diyor yine bulur evlenir diyor demek istiyorki sen evlenemezsin .. ooyy Allah'ım neydi benim günahım annem birkere olsun yanımda durmadı birkere olsun destek çıkmadı.. hiç böyle umursamıyor.. ya ben delirmiyimde kim delirsin..

14 Cevaplar

+3 oy
(7,727 puan) tarafından
Arkadaşım bir şey söyleyince de yanlış anlıyorsun. Neden deliresin ki ? Annen haklı o erkek evlenir. Erkekler kadınlar gibi değildir sadece kendi uçkurunu düşünür evinin temizliğini yemeğini hazır önünde isteyebileceği birini ister. Kadınlar duygusal yaklaşır uzun yıllar kendini dinler evlilik düşünmez çünkü kadın kendine yetebilir. Erkek gibi değildir. Sana onun karşısında ağır ol olgun ol özgüvenli ol dediğimde bana tepki gösterdin hemen bedduam tutar başa verir dedin. Bu kafadan çık biz burada senin için yol gösteriyoruz. Erkeklerin karşısında aglaman da oynaman da seni basit gösterir. Bu sana hakaret değil bu sana bir fikir sadece. Onu pişman etmek istiyorsan hiçbir şeye takılma, hiç kimsenin ne dediğini önemseme. Kendi hayatına odaklan. En doğru karar senin bu adamdan ayrılman. Sonra herşey çok güzel olacak emin ol. 
(772 puan) tarafından
Çocuğu da yok galiba
Ben olsam saniye yanında durmam o gülüyorsa bn kahkaha atarım benden kıymetli mi
(2,286 puan) tarafından
Arkadaş sanki eşinden ayrılsa evleneceğine değil de annesinin tavrına dert yanıyor gibi anladım. Yanımda olması gerekirken söylediği şeye bak gibisinden. O yüzden annesine sitem etmekte haklı, boşanma arifesindeki kızına böyle mi denir
-Reklam-
+1 oy
(4,721 puan) tarafından

Şu boşanma sonuçlansa sende rahatlasan bizde :)

Allah yardımcın olsun 

(47 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️
+1 oy
(19,520 puan) tarafından
Bu isin kadını erkeği yok. O da bulur sen de bulursun istersen. 
(47 puan) tarafından
Aynen öyle..♥️
0 oy
(617 puan) tarafından
Valla sende bulursun canim yanlis anlama amacim seni kırmak incitmek degil ama evlenip bosanmis insan dolu etraf bekar bulmak zor bu zamanda seni de havada kaparlar o kocanda başını dağa taşa vursun a...p.tal
(47 puan) tarafından
Haha bu çok iyidi :))
0 oy
tarafından
Boşanmak kolay değil ama olayları büyütüyorsun canım sanki kısmen dediği doğru adam illa ki evlencek sende evlenmek zorunda değilsin ki ayrılıyo diye nerdeyse göbek atmadığı kalmış adamın neden üzülüyorsun bu kadar böyle biri için yat kalk çocuğun olmadığı için dua et 
0 oy
(734 puan) tarafından
Canım bu kadar dert ettiğin için değere binmiyorsun maalesef. Bırak kimseyi takma, sanki dünyaya yeniden doğacakmışsın gibi davranıp biraz insanları çatlatsan mı hani
(47 puan) tarafından
Doğru diyorsun biraz zaman geçsin ozaman herkesi gorecem ben:)
(734 puan) tarafından
Önce sen kendini sev, sen kendini seversen herkes seni sever saygı duyar ve değer verir. Mesela yarın git kuaföre değişiklik yap saçlarında. Yeni kıyafetler al giyin. Gözüne gözüne sok ne kaybettiğini
(47 puan) tarafından
Ben kendimi seviyorum kendime bakarım bakımsız asla olmam
0 oy
(1,686 puan) tarafından
İkinizde gençsiniz,oda bulur evlenir sende evlenirsin canım bu normal birşey.dogru zamanda doğru kişiyle elbet sende mutlu olursun.kafana birşey takma şuan çok duygusalsin.
(47 puan) tarafından
Evet çok hassas dönemdeyim ama biride gelip başımı olamiyor nasılsın diye sormuyor daha çok igneliyici sözler söyleniyor
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Eee siz boşandıktan sonra ister evlenir ,ister dost hayatı yaşar ister damin deliğinde tek başına kalır.

Sen şimdi ye bak ,kendine dert arama. Kocanın evlendikten sonrasını düşünüyorsun kendini hiç düşünmüyorsun.Sen kendini düşünmezsen pardonda kim seni düşünecek.
(47 puan) tarafından
Ben onu düşünmüyorum annem söylüyor bende diyorumki neden ben evlenemezmiyim ne biçim düşünceler diyorum.. kendisi söylüyor
(4,186 puan) tarafından
Herkes hersey der ,sen kararlı misin bitsin istiyor musun  haklı sebeplerin var mi ona bak ona göre ilerle.

Sen kendin kendi kararlarının arkasında duracaksın ki çevrende ona göre şekil alsın.

Boşandıniz bitti hersey normale döndü evlenmeniz kaldı. Ciddiye alma herseyi...
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Oğlum 8 aylıktı boşandım ailem istemediği için kadın sığınma evinde kaldım çocuğumla beraber ama o zamanlar bana ne öğretti biliyomusun dünyaya tekrar gelmicem kimseye boyun eğemiceğimi öğretti ikinci evliliğimi yaptım insanın kaderi bu galiba bundada mutsuzum ve bu sefer kimseye danışmadan boşanıcam erkek evlenebilir ama kadınında alıcısı vardır kimse açıkta kalmıyor emin ol şuan kafana taktığın herşeye boşandıktan sonra dönüp baktığında ne kadar aptalmışımda herseyi kafaya takmışım diceksin (sözüm sana değil yanlış anlama sakın ) o yüzden anın tadını çıkar boşver
(47 puan) tarafından
Beni sevseydi karşıma geçip aşkım yapma böyle frene basar igneleyecek sözler söylüyor sürekli.. daha çok gaza basıyor beni ittiriyor boşanmaya dogru hiçte üzülmüyor .. aksine ..ne biliyim ya keşke kadın olarak hiç gelmeseydik neoluyorsa bize oluyor
(2,492 puan) tarafından
Kesinlikle ne olursa hep kadınlara oluyor benim eşimde öyle boşanmamak için bi çabası bile yok ama seni takmayanı sende takmıcaksın boşver gemi söylemekle yürümez emin ol bırak kendi haline böyle hergün kafana takmaktansa boşan kurtul hakkında hayırlısı
(47 puan) tarafından
İnşallah.. ama şuanda yemin ederim benden cagresiz insan yok..okadar kotuyumki agliyorum ki çıldıracagim..
Yani insanın yanında kimse olmayinca.. hayatta kimsesi olmayınca ben duvara bakiyorum duvar bana ... Boğuluyorum resmen
0 oy
(310 puan) tarafından
Boşandıktan sonra kimin naptığı çokta önemli değil sanki
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Kaç yaşındasın çocuk varmı neden boşanmak istiyorsun 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Neden evlenemiyosun sen büyüklerimizin bir tabiri var özür dileyerek söylüyorum delikli boncuk yerde kalmaz derler o hesap işte kimse kimsenin sonu olamaz illaki Rabbim sanada hayırlısını verir annen neden böyle konuşuyor arkanda durması lazımken resmen kendi kızını ezikliyor saçmalıga bak 
(47 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Çokta tin de bende ikinci evliliğimi yaptım tek başıma hiç kimse yanında olmadı şimdi herkes imreniyor evliligime insanlari çok takma annen bile olsa
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(16 puan) tarafından
Instagram yokmu ya orda. Takip edelim burdan takip edemiyoruzmerak ettim tüm postunu okudum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 232 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meryem333 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 250 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meryem333 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 604 göst.