0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından

Normalde sigara içen bir insan değilim kızlar. Eşim kullanmıyor, kullanandan da nefret eder. Ben arada sırada içerdim. Bu ara çok yoğun çalışıyorum hatta eve şuan girdim. İş arasında kafa dağıtmak istiyorum içtiğim oluyor. Eşimden gizli tabi. Bazen eşim farkediyor çok kızıyor. Bu konuya nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. İçmemek için mesleği bırakmam lazim. Evde sağda solda hiç aklıma gelmiyor ama çalışırken kafa dağıtmak için canım istiyor :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim uyurken bile aklımda....
(791 puan) tarafından
Yıllardır arada tek tük içerim normalde hiç aklıma gelmez. Aslında ben de içmek istemiyorum ama işim çok stresli. Streslenince illaki yakasim geliyor veya bi hava alayım diyorum falan
tarafından
Mesleğiniz nedir
(791 puan) tarafından
Muhasebe
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Evde icmiyorsan eve gelince hemen bir dus al fişini fircala sakız şeker vb şeyler cigne parfüm sık duymaz bile
(2,537 puan) tarafından
Bayag bayag sevmiyor sigarayı eşin ama yapacak bişey yok .o icseydi seni dusunmezdi emin ol umrunda olmazdi
(791 puan) tarafından
Ben de onun alkol içmesini istemiyorum mesela. Sen sigara içersen ben de alkol içerim diye tehdit ediyor bide. Arada kaçamak yaptığı da oluyor tabi bana demeden. Düğünlerde falan
(2,537 puan) tarafından
Ooo beyfendi alkol içiyor heee ozaman karışmaya hiç mi hiç hakkı yok .devamkeeee
(791 puan) tarafından
Demi demi :)) onay versem alkolü o da içer arada ben izin vermiyorum işte o da içmiyor onunla tehdit ediyor beni. Ben biraz daha dikkat etmeye çalışayım artık şu stresli dönemi atlatabilirsem inşallah
(2,537 puan) tarafından
Keşke orta yolu bulsanız yani nebilim sen isyerinde icsen oda arada alkolünu içsin anlasın.buyuk ihtimal sen onu kisitluyorsun o da inada bindirip seni kısıtlıyor.rahatsiz olduğu düşünmüyorum
0 oy
(14,153 puan) tarafından
Canım sigara bir bağımlılıktır kafa dağıtmak için içmek yerine canın istediği zaman kahve vs iç kuruyemiş ye ne bileyim ben bağımlı olduğum için benden bu kadar çıkar ötesi yok :D ne iş yapıyorsun bu kadar stresli merak ettim 
(791 puan) tarafından
Muhasebeciyim. Devlet kendi bozduğu enflasyonu bizim duzeltmemizk istiyor. Gece 1-2 de çıkıyoruz işten iyice bunaldım l. Sıkıldıkça yakiyorum
(14,153 puan) tarafından
Gittikçe bağımlı olursun dikkat et
(791 puan) tarafından
Liseden beri hep ara sıra içer bırakırım. Arada içer arada bırakırım bağımlı olmuyorum. Sürekli içtiğim zaman midem bulanıyor ara veriyorum. Birkaç ay sonra tekrar mesela bu şekilde oluyor
0 oy
(4,243 puan) tarafından
İstediğin kadar gizle, gizlemeyi başar yada başarama değişen birsey olmaz.Hep birbrahatsizlik tatminsizlik hissi ile devam eder.

Gercek Çözüm istiyorsan eşinle konusmali bir orta yol bulmalı ikinizde birbirinize anlayışlı olmalısınız.Senin eğilen bükülen hallerin ona daha sert durma eğilimi olarak geri dönüyor.Once yaptığın dogrusu ile yanlışı sahiplenmeli kaçak dovusmemelisin ki ,o da bu duruma daha orta noktadan bakabilsin.Benim fikrim bu yönde.
(791 puan) tarafından
Ondan onay alırsam ben ipin ucunu kaciririm ya
(4,243 puan) tarafından
O da senin kendinle alakalı bir sorun ,bunun sorumlusu eşin değil.O yüzden bir orta yol bulun ikinizde uyum sağlayın dedim ya ,o bula yola gelse bu seferde sen sinir tanimayacaksin en başa saracaksiniz  çözüm istediğine emin misin bir düşün :))
Bu arada Belki de esinde bunun farkındadır ve o yüzden ara ara fark etmiş gibi yapip önünü kesiyordur hiç böyle düşündün mü
(791 puan) tarafından
Evet ben çe öyle yapıyor eşim :)
(4,243 puan) tarafından
O zaman böyle devam etsin bırak sende çok fazla üstüne gitme ☺️
0 oy
(409 puan) tarafından
Arada sadece içiyorum diyorsun o zaman bağımlı değilsin canm, bn bağımlısıyım mesela eşim ne yaptıysa bile içtim kendime hakim olamıyordim en sonunda o pes etti ve demm o ki bağımlı değilsen hiç içme aklına gelince bı sakız at ağzına yada çekirdek çitle bı kahve iç 
(791 puan) tarafından
Öyle gerçekten ben de içmek istemiyorum aslında ofiste herkes içince de aslında etkileniyorum
(409 puan) tarafından
O çok kötü ya bnde iş yerinde alışmıştim içmeye, arkadaşim içince hep uzatıyordu bir iki derken bı baktım bnde bağımlı olmuşum.. şöyle yapsan mesela onlar içince farklı bir ortama gitsen senin için daha iyi olmaz mı.
(791 puan) tarafından
Zaten dışarı çıkıyorlar içmek için. Gelcen mi deyince hiç hayır diyemiyorum. Bazen demiyorlar yine de gittiğim oluyor :)) sürekli içinde midem bulanıyor mesela 10 gün ara veriyorum sonra hooop bir stres daha hadi ben de geleyim diyorum ipler kopuyor ,:))
(409 puan) tarafından
Ortam işte bütün sistemi bozuyor, ne diyim canm hakkında hayrlisi.. eşim fark etmesin diyorsan valahi o biraz zor bnmki yaptığım herşeye rağmen fark ediyordu bide sigara içen biri oda, senin eşin içmiyormus daha çok alır kokuyu.
(791 puan) tarafından
Aynen hemen alıyor o da hayırlısı artik
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Off yıllarca ayda yılda bir içtim 26 yaşımdan sorna tiryaki oldum hiç bağımlı olmazdım liseden beri içerdim bu şekilde ama şuan bırakmak istiyorum ama kızıyorum kendime başaramıyorum bırakmak isteyince daha çok içiyorum 1 çocuğum var 2.yi düşünüyorum en çok çocuğum için üzülüyorum 
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Ben de evlenirken eşime biraktirdim. 3 yıldır içmiyor şimdi işi değişti ve çok zor şartlarda çalışıyor baktım sigaraya başlayacak gibi. Nargile aldım eve arada onu içiyor. Sigaraya başlarsan boşanirim asla kabul etmem dedim o da baştan tamam dedi. Ben en sevdiklerimi çok erken yaşta hep sigara yüzünden kaybettim biliyor o yüzden bir şey demiyor 
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Bende de tam tersine evdeyken sürekli aklıma geliyor başka birinin evinde olayım hiç aklima gelmez

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 506 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (747 puan) tarafından soruldu

413,777 soru

12,455,235 cevap

46,452 kullanıcı

Kategoriler

...