0 oy
38 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (160 puan) tarafından
Kızlar selam bir süredir diz ağrıları yaşıyordum ortopediye gittim mr çekinildi ve doğuştan sağ dizimde parçalı diz kapağı kayması olduğunu öğrendim. Doktor ameliyat olman zorunlu dedi. Ameliyat ve sonrasını sorduğumda olacağın zaman detaylı konuşuruz dedi ama benim 2 çocuğum var biri 6 aylık ondan benim süreci bilip ona göre plan program yapmam gerekiyor. Bunu yaşayan var mı aranızda ameliyat nasıl oluyor hastanede kalma süresi ve sonrasında iyileşme süreci nasıl oluyor? İnternette dışarıdan vidalar oluyor dizin derecelerini ayarlamak için diyorlar bu çok ağrı yapıyor mu benim çocuklar için en hızlı şekilde iyi olmam gerekiyor. Bu konularda bilgisi olan varsa eğer bilgi verebilir mi? Salı günü için ikinci bir doktora randevu aldım tek bir doktor görüşüyle bıçak altına yatmak istemiyorum çünkü. Bilgisi olan bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim ❤️

1 cevap

0 oy
(298 puan) tarafından
Şikâyet neydi benimde dün yerden kalkarken bir anda ağrı girdi dizime şimdide ars ara yürürken ağrıyor
(160 puan) tarafından
Benim dizlerim ağrıyordu hamileyken başladı az az sonrasında artarak devam etti annemlere memlekete gelince doktora gittim o doğuştan yapısal bir kayma var dedi 27 yaşındayım hiç anlamadım şimdiye kadar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
0 oy
5 cevap 211 göst.

404,804 soru

12,126,332 cevap

36,488 kullanıcı