0 oy
178 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (216 puan) tarafından
Komşularımızın köyünden zeytinyağı gelecekmiş, Balıkesir tarafından. Kilosuna 450 diyorlar, bugun migrosa gittim Tariş sızma kilosu 300e düşmüş. Siz olsanız hangisini alırsınız

7 Cevaplar

0 oy
(20,658 puan) tarafından
Biraz farklı fiyatla da olsa ev yapımını alırdım
(216 puan) tarafından
Ben de öyle yapmak istiyorum ama fiyat %50 daha pahalı olması düşündürüyor
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
En organiginden komsundan al.keske ben de guvensem de alsam tandiklarima
(216 puan) tarafından
Organik mi bilmiyorum ama soğuk sıkım dediler
(2,546 puan) tarafından
Güvendiğin bildiğin yerden al canım kimseye güven olmuyor bu herşey için geçerli.mesela ben birinin vasıtasıyla aylardır köyden süt getitriyodum sonradan biri görmüş toplama yaptığını başkalarından toplayıp karistiyormus iptal ettim .tereyağı da aynı sekildi leş gibi kokuyordu.yeni arayistayim ve o kişiye hakkımı helal etmiyorum.ben çocuğum için alıyorum organik şeyleri kazık yedim gibi oldu
0 oy
(5,630 puan) tarafından
Ben arkadasimin koyunden aliyorum. Soguk sıkım asit orani dusuk. 

Markettekileri begenmiyorum. 

Guveniyosaniz tabi ki koyluler daha iyi. Ama ben bi kez komsumun koyunden aldim hic iyi degildi.
(216 puan) tarafından
Komşum yıllardır köyünden getiriyormuş, bize de teklif etti, 1 teneke 5lik istesem mi diyorum. Soğuk sıkım dediler
0 oy
(360 puan) tarafından
Canım biz kendimiz üretip kendimiz tüketip satıyoruz ve hakiki zeytin yağı içinde hiçbir karışım yok 300 e satıyoruz fiyat baya bi uçuk olmuş size 
(216 puan) tarafından
Ne tarafta oturuyorsunuz
(360 puan) tarafından
Denizli
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Tabiki koylulerden alirdim. Koylu onun icine katkı maddesi vs nerden ne bulacak. Neden 450 degil de neden 300 diye düşün. Kuzenimin esi manisali her sene ordan aliriz zeytinyağını mis gibi durdukca da tadı daha güzelleşir. 
(216 puan) tarafından
3 teneke söyledim bakalım inşallah güzel olur, Ekim Kasim ayında gelecek
0 oy
tarafından
Uzun zamandır bizde tanıdık diye bir arkadaştan alıyorduk son aldığımız tenekeler çok kokuyordu hemde balık gibi . Halbuki ilk aldiklarimizdan çok memnunduk . Şimdi bizde Tarişe döndük. Yabancı olsak böyle olmazdı diye düşünüyorum. 
(216 puan) tarafından
Köy ürünü bulamazsam ben de tariş kullanıyorum genelde. 1 teneke aldım bugün tariş 5 kiloluk
0 oy
(529 puan) tarafından
350 bugün sordum . 450 fazla 
(216 puan) tarafından
3 teneke söyledim etrafımda daha uygun 300e de vardı ondan da 1 teneke aldım.
(529 puan) tarafından
İyi yapmışsın şifa olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 167 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sunflower (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 227 göst.
29 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 85 göst.

411,712 soru