+1 oy
1,120 göst.
Diğer kategorisinde (1,806 puan) tarafından
Naaıl anlatsam bilemiyorum öncelikle 3 çocuğum var kızım 9 yaşına basacak. Ortanca oğlum 4 yaşına basacak küçük oğlum da 10 aylık 

Eşim ve kaynım ortak iş yapıyorlar kaynımın 5 yaşında bi kızı var, annesi 3 senedir bırakıp gitti. kızına kaynanamla birlik oturan Bi eltim var şimdilik o bakıyor, eltimin bi kızı var ve hamile 3 hafta var doğumuna. Artık bakamayacak sanırım eşim de benden bakmamk  istiyor eğer bakmazsam kaynım işe gitmeyecek eşim de tek başına yapamaz. Ve bi işimiz olamaz belkide diyor Benden fedakarlık yapmamı istiyor. Benim zaten sosyal Bi hayatım yok ee ona bakarsam da hiç olmayacak  psikolojik olarak ta yıprandım. Danışacak kimsem yok siz olsanız ne yapardınız 

50 Cevaplar

0 oy
(2,947 puan) tarafından
Ya sabi :( 3 e bakan 4e de bakar heralde bilmiyorum ki canım. Ben bakardım sanırım. 
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından
Ben böyle bir durumda babannesinin bakması doğru olur diye düşündüm ama sanırım anladığım kadarıyla oda birinin eline bakıyor nabsn yazık sevaptır nasıl bir insan bunlar ya yer bezi gibi kenara at ana olacak bunlarda doğurup atıyorlar millet ariyorda bulamıyor en büyük nimet alalh haketmeyene vermesin ya bn senin yerinde olsam idare ederdim günah ztn onun içinde ne fırtınalar kopuyordur ,
0 oy
(2,789 puan) tarafından
Allah rizasi icin gene bakarim nasil olsa evdeyim 
0 oy
(617 puan) tarafından
Ben olsam bakardim ya yaşı cokta kucuk degil laf anlar yer icer sana yükü bile olmaz gibi yavrum benim bence bakabilirsin Allah ilerde neyle imtihan eder bilemeyiz belki sen ona bakinca Allah senin cocuklarinin ömrünü bereketlendirir belki cocuklarin ilerde vefasiz olur o sana en ala evlat olur bilinmez yani sosyal hayatina etki etmez ki kendi cocuklarinla gezdigin gibi oda gelir seninle bence kreşe de uygun ama seninde 4 yas cocugun varmis birbirine arkadas olurlar bak bence Allah rizasi icin
0 oy
(379 puan) tarafından
Ay herkes anne olamıyor yaaa evlâdını nasıl bırakır bır anne. Çocuğa çok üzüldüm... 

Yerinde olsam  hıc düşünmeden bakardım günah çocuğa üzüldüm
0 oy
(412 puan) tarafından
ALLAH yardımcın olsun 
0 oy
(144 puan) tarafından
Allah korusun benim.basima gelse ben bakardım yavrum sizden başka kimsesi yok ki. Mesela benim eşim de annesi öldüğü zaman küçükmüş abisi o zaman yeni evlenmişti eltim yeni evli olmasına rağmen eşimle ve 2 gorumceme daha bakmisti 3 ünü de o büyüttü evlenene kadar. 
0 oy
(24 puan) tarafından
Benim kizlarimda 5 yasinda bana cok ihtiyaclari var bir anlik dusundum cok kotu oldum cocuga belki Allah sana savab yazmak icin bu olayi karsina cikardi. Allahdan isteki sana guc kuvvet versin sende ona bakasin. Zaten 5 yasinda yemeyin bile kendisi yer. 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Eşim için kaynım için kaynanam için değil ama Allah rızası için bakarım evlat görüp
0 oy
(756 puan) tarafından
kaynanan bakamayacak kadar yaşliysa ben bakardim zaten 5 yasinda

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 589 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde Saripapatya (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 292 göst.
5 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 414 göst.
17 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı

...