0 oy
336 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (376 puan) tarafından
Kızlar ailecek biz ve  dayimlar arabayla 18 saatlik yola 

Çıkıcaz benimde 17 aylık 1,5 yaş oğlum var akşam yola cikarsak uyku saati olcak sabaha kadar uyur eğer ki huzursuz olup uyumazssa acaba arabada durur mu bilemedim aranızda giden varmı neler yaşadınız, yada gelinimiz uçakla gelmeyi düşünüyor bende hiç uçağa binmedim korkuyorumda , acaba oğlum ben gelinimiz uçakla gitsek uçağın içinde çok ses olur mu ağlar mı korkar mı çocuğum uğultu sesi varsa öyle seslerden çok korkuyor lütfen beni bilgilendirirseniz ona göre karar vercem bende teşekkür ederim 

19 Cevaplar

0 oy
(8,634 puan) tarafından
Biz oğlumla otobüsle 13 saatlik yol gittik gece yolculuğu olduğu icin uyuyor çocuklar genelde otobüste 4.5 çocuk vardı hepsi uyudu yol boyu
(376 puan) tarafından
Evet öyle ama evde oğlum 1 saniye durmuyor şimdi arabada hiç durmaz diye düşünüyorum inşallah durur bu hafta veya haftaya çıkıcaz
(8,634 puan) tarafından
O zaman uçakla gidin canim
-Reklam-
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Gidilir tek çocukla zor çocuk değilse canim herkes kendini daha iyi bilir 
(376 puan) tarafından
Çok zor değil ama cnm çok hareketli gündüz yola cikarsak kucağımda oturursa durmaz kıpır kıpır oluyor olmadı akşam yola çıkarız annemlerde var destek olur
(2,916 puan) tarafından
Evet akşam daha iyi olur uyur arabada gündüz zor olabilir tam hareketli zamanları biz 2 çocukla uçakla gittik daba kucuklerdi mahvolduk:))
(376 puan) tarafından
Aksam çıkarız ozaman yola  , fark etmiyor ozaman uçak veya araba en iyisi arabayla gıdım ben , çocukla zor gidilir zaten bı yere:))
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Bence uçakla gidin. Siz sakin olun çocukla da uçağı şakaya vurun ooo uçuyoruz falan uydurun bişeyler. Uçak kalkarken inerken emzirin, emzirmiyorsanız emziği varsa verin ya da biberon. Aşırı uğultu olmuyor yumuşak bi uğultu var. 

Ağlasa bile uçakla 1.5 saat ağlama çekersiniz, otobüsle daha uzun. 10 saat uyuyacak desek.

Benim kız da uçakta ağlamıştı bütün uçak dinlemişti ama yapacak bişey yoktu uçak inişe geçtiğinden. 2 yaşındaydı. Çiiş çiş diye ağlamıştı:) :sideways:

(376 puan) tarafından
Emzirmiyorum malesef emzikde kullanmıyor , biberonu var şu ve mama içiyor onları yanıma alırım zaten ağlasa evet az cekerm uçakla , arabayla daha zor olur , ben bı karar vereyim Esma bende bı yandan arabayla eglene eglene  gitmek istiyorum ama tabiki çocuk daha önemli :)) sizin yine iyi soyluyormuş kızınız biz daha bez kullanıyoruz ucakda yapsa temizlemeside zor olur arabada olsa hemen hallederim heralde
(3,797 puan) tarafından
Altına aç açma serdik, hadi yap dedik ama yapmadı. Ne sustu ne çişini yaptı. Otobüsle gitseniz ağlasa daha çok çile olur. Şu an 4 yaşında, büyük olduğu halde 18 saati gözüm kesmez.
Uçağa binmeden önce altını değiştirirsiniz. Mesafeyi tam bilmiyorum ama 1.5 saat sürse inene kadar taşırmaz heralde bezi ya.
(376 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,505 puan) tarafından
Uçakla gitmek varken neden o kadar saat yol çekiyorsun ki otobüste çocuk daralacak istediğin zaman mola verilmeyecek çok zor olur 
(376 puan) tarafından
Yok otobüs değil dediğim gibi arabayla gidicez dayımın kendi arabası , ama doğru uçakla goderm.benm çocuğum hemen daralıyor arabada hiç durmaz
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Kesinlikle uçakla git. Gece uyuyorlar ama gündüz asla durmuyorlar 18 saat yolculuk gerçekten çok uzun bi süre. Geçen hafta gündüz 9 saat otobüs yolculuğu yaptık çocukla biz asla rahat durmadı 2,5 yaş bide. Arkamızda 1 yaşında bi çocuk vardı o hiç susmadı sürekli ağladı yazık. 
(376 puan) tarafından
Evet ya malesef durmuyor çocuklar ben en iyisi uçakla gideyim
0 oy
tarafından
Kendi arabamız ile 16 saat gittik o zaman 15 aylıktı kızım 20 aylık olunca yine 16 saat gidecez 
(376 puan) tarafından
Kendi arabanda rahat istedinde durabiliyorsun
0 oy
(489 puan) tarafından
arabada çocuğun konfor alanı için yeterli yer varsa sorun olmaz ama sıkışık olursa muhtemelen uyku da uyuyamaz sizin için de azap dolu bir yol olur
(376 puan) tarafından
Arkada oturcaz kendi arabamizda kucağımda yatar uyursa mecburen
(489 puan) tarafından
o zaman bence siz ikiniz bebekle uçakla gidin diğerleri arabayla gidiyorsa gitsin. kucakta 17 saat ben olsam gitmezdim. çocuğa da eziyet anne ye de eziyet diğer yolculara da eziyet. durmaz çocuk 17 saat öyle.
(376 puan) tarafından
Bencede en iyisi uçakla gitmek isde bende binmedim hiç gelinimizle giderm ozaman
(489 puan) tarafından
uçakta bişey yok ki herkesin yaptığını yapınca binmiş oluyorsun zor değil yani. korkma da uçak kazası ihtimali araba kazası ihtimalinden çok daha azmış (bilim diyor). çocuk da ağlarsa en azından 1, 2 saat ağlar 17 saatten iyidir
(376 puan) tarafından
Evet ama mecbur arabayla gidicem
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Bayramda memlekete gittik uçakla ilk bindigimizde sıkıntı olmadı yer dar diye biraz bulandı çok ağladı kemer takmami istediler oğlum için asla musade etmedi tam uzak hareket edecekti oğlum sesten uyudu takı uçak inene kadat....araba yolcuguda geçirdik gündüz iskenceydi gece mukemeldi emziriyordum iyi geçti gece şuan 19aylik
(376 puan) tarafından
Gece zaten rahat olabiliyoruz yolculukda inşallah benimkide uyur
0 oy
(42 puan) tarafından
2 hafta oluyor bende yolculuk yaptım 16 aylık minnosumla ekstra ona koltuk aldik gece de bileti ayarladık çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ayağımda uyudu güzelce 

Ama aileme gidekrn uçakla gitmiştim tabi uçak daha iyi imkanın varsa uçakla git 

Ben dönüşte bilet bulmadım çok korktum nasil geçecek diye ama çok güzeldi 12 saatti tabi benim 
(376 puan) tarafından
Saol teşekkür ederim uçak en iyisi bence
0 oy
tarafından
Bizde gece yolculuğu yaptık gece güzel uyudu ama sabah oldu mu perişan etti bizi 18 saat diyosun illaki uyanıcak
(376 puan) tarafından
Evet ama bende arabada her yeri.gormek istiyorum bakalm nasip
0 oy
(5,905 puan) tarafından
37 günlükken 1 yaşındayken 1 buçuk yaşındayken 2 - 3 ve 4  yaşlarında 19 saat gittik sıkıntı olmuyor 
(376 puan) tarafından
İnşallah olmaz zaten aglamasalar dururlar
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Valla cocuklarla yola çıkmak çok ama çok sıkıntı onu soyleyim ben o hatayı yaptım bi daha yapmam
(376 puan) tarafından
Bende bı deniyim o hatayı sonrasona akıllanirim.belki
0 oy
(2,173 puan) tarafından
15 saat gittik çok çok zor olur ki biz arabada eşim ben bebegimken zorlandım kesinlikle arabada bir dördüncü kişi varken bile olmaz 
(376 puan) tarafından
Evet ya olmuyor cocugun hareket kısmıda englleniyor gidemiyor edemiyor bunaliyor
(2,173 puan) tarafından
15 dk bir durdugumuz bile oldu bunaliyorlar uçak daha mantıklı
(376 puan) tarafından
Bencede ama mecburen arabayla gdicem
0 oy
(376 puan) tarafından
Kızlar hata yapıp malesef 18 saat yolu arabamizda bebeğimle geldim, ilk başlarda bişey yokdu öğlen arabada gusel uyudu , ama akşam uykusunda ağlayarak uyandı bir saat ve yarım saat ağladı krize girer gibi ciyak ciyak bağırdı ya ne yapdiysam ne verdiysem hiç Bir şeyi istemedi etmedi en sonda uyudu sabaha kadar uyanmadı, asla ama asla çocuk büyümeden araba yolculuğu yapmam keşke uçakla gitseydim çocuk 1 saat veya yarım saat ağladi susmadı 
0 oy
(13,404 puan) tarafından
18 saat yolculuk bana bile zor gelir canım uçak ile gidin
(376 puan) tarafından
Uçakla gitme şansım olmadı malesef cnm arabayla gittik maf oldu hem çocuk hem ben
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Uçakta en çok 2 saat sürer o eziyet. 18 saat yol iki bebe ile çok zor. 
(376 puan) tarafından
Eziyet oldu o yollar bana , 2 bebek degl cnm şunu demek istedim 1,5 yaşındaki oğlum 17 aylık yani
0 oy
(266 puan) tarafından
Çocuğuna bağlı. Arabayı seviyorsa uyur. Bazıları hiç sevmez durmaz.araba tutar, Kusar, ağlar. Göze alabiliyorsan dene
(376 puan) tarafından
Denedim ya malesef çocugum normalde saniye durmaz ama mecbur arabayla gittim çok ağladı ya snra sabaha kadar uyudu arabada
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Uçak sanki daha mantıklı ve uçağın içinde ses olmuyor ki. 
(376 puan) tarafından
Evet öyle ama mecburen araba ile gittim çok ağladı krize girdi sonra uyudu sabaha kadar
(1,122 puan) tarafından
Haa gittiniz mi? İyi gözünüz aydın olsun :)
(376 puan) tarafından
Gittik valla akşam ağladı bi saat baya hıçkıra hıçkıra sonra uyudu sabaha kadar kalkmadı,  saol teşekkür ederim zor gecdi :)
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kesinlikle uçak diyorum. Benim oğlum da 20 aylıktı anlamadı bile ne olduğunu hiç sesi çıkmadı uçakta 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 420 göst.
2 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
2 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 379 göst.
1 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (104 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,172 cevap

36,262 kullanıcı