0 oy
580 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Hepinize merhabalar hesabın sahibi değil kuzeniyim hesap açmaya bile mecalim yok büyüklerime bir şey Danışmak istiyorum 1 senelik bir illiskimi bir kaç gün önce bitirdim sebebi ise hakkımda duymuş olduğu bazı sebepler kulaktan duyma sözlerle beni incitti beni hiçe saydı bana sorma gereğinde bile bulunmadı o kadar canım yanıyor ki haketmedim insanın gecmisi elbette önemli yüzümü kızartacak kötü bir gecmisim yok sadece bir iki kez erkek arkadaşım oldu herkesin olduğu gibi ne denli ileri gidilebilirse elini tutup özür dilerim opmek gibi keske olmasaydı ama oldu bana  öyle bir cümle kurdu ki kendime gelemiyorum kendimden soğuttu resmen ozguvenimi yıktı soruyorum sizlere nasıl bir yol izlemem gerekiyor surekli gecmisi igdeleyn altında bisey arayan kulaktan dolma.sozlere inanan bir erkek arkadaşınız olsa tavrınız ne olurdu sagolun

22 Cevaplar

0 oy
(2,198 puan) tarafından
Arkama bakmam heryerden engeller tek kelime etmem ettirmem 
-Reklam-
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Söyle diyim bazı erkekler der ben her kadınla çıkayım ilişkim olsun ama çıktığım kadında kimseyle çıkmasın benle tek çıkmış olsun öyle bir zihniyet var

Seni sevseydi geçmiş geçmişte kalmış senin nasıl.oldugunu bilip ilişkiyi devam ettirirdi öyle biri değilmiş ne diye kendini uzuyorsun iyiki öyle birinden kurtulmussun evli olsaydım ne yapardın değmez böyleleri için üzülmeye sen ağlarken oda umursamayip başka biriyle çıkar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 369 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 260 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 315 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 502 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu

410,502 soru

12,347,786 cevap

40,269 kullanıcı

Kategoriler

...