0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (923 puan) tarafından
Kizlar hamileliğiniz nasıl gidiyor zormu kolay mı ve bebişlerinizin cinsiyeti ney 

4 Cevaplar

0 oy
(2,389 puan) tarafından
30 haftalığım bel ve vücut ağrısından iş yapacak mecalim yok o derece ilk kızım da hiç böyle değildi ama bu ikinci bana çektiriyor valla cinsiyeti de erkek :) 
(923 puan) tarafından
Kız bende de tam tersi kızım bana çok çektirdi oğlumda sadece bel ve kalça ağrım vardı diğer türlü rahattım kızımda migdem mahfetmisti beni
(2,389 puan) tarafından
Bende bel ve kalça ağrısı gerçekten otururken kalkarken yatakta iken zor hareket ediyorum
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
26+6 oldum oglum olacak allah nasip ederse  cok oturup kalktığımda yada uzanikken kalkacagim zaman vajinamin yanlarina kemik batıyormus gibi oluyor arada da sirt agrisi oluyor insallah ahayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi
(923 puan) tarafından
Bende de oluyordu ama benimkisi bacak arama birden kramp girer gibi olur ya onun gibi biseydi oğlumda ilk gebelikmi
0 oy
(17,749 puan) tarafından
17 haftaligim ben şimdiye kadar bulantı tiksinme çok oldu hala da var bir günüm bir günüme uymuyor dün Temizlik yaptım mesela enerjim vardı ama bugün hic enerjim yok baş ağrısı var bugün☺️

Yarın kontrolum var dr. Belliyse söyler bende de heyecan var merak ediyorum ☺️
(923 puan) tarafından
Valla benimde 3 cu gebelik bende sonradan haraket edinc bebiş o şekilde anladım hamile olduğumu şuan ne cinsiyetini nede kaç aylık olduğumu biliyorum 4 Eylül'de randevum var bakalım hayırlısı
(17,749 puan) tarafından
Hareket ediyorsa 4 aylık falandır canım hayırlı olsun bulantı vs olamdi mi hiç belirtin yokmuydu
(923 puan) tarafından
Hiç bir belirtim olmadı sadece karnım şişti biraz bende dedim herhalde kilo aldım yemeği fazla kaçırdım diye düşündüm sonradan haraket hissetmeye başladım takip.ettim düzenli olarak atıyordu hamile olduğumu anladım kan verdim beta hcg 15389 larda bişey cikti
(17,749 puan) tarafından
Yaa maşallah canım
0 oy
tarafından
40 haftaligim cok şükür hamile degildim sanki..ama son gunler sabirsizlik var depresyon gibi bir sey normalmi acaba..canım sikiliyor bebegi baka bilcemmi falan geliyor aklima
(923 puan) tarafından
Ne güzel valla böyle olunca hamileliğin tadı çıkıyor diğer türlü miğde bulantısı insanı mafediyor ilk gebeligimde çok çektim çok şükür ikinciisinde rahattım şuan 3 cu gebeliğim buda rahat geçiyor

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 215 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
0 oy
5 cevap 326 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.

408,400 soru

12,269,867 cevap